Jović (© Star sport)
Jović (© Star sport)

Nova drama u Humskoj: Nemanja Jović tužio Partizan i tražio raskid ugovora

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 12:16

Slučaj adresiran na FSS

Mogu Milorad Vučelić i Miloš Vazura da ulepšavaju stvarnost, međutim, od realnosti ne mogu da pobegnu. Ona kaže da je stanje u Partizanu katastrofalno u svakom pogledu: od organizacionog, rezultatskog, do finansijskog. Oličeno i u informaciji da se došlo dotle da crno-bele tuži njihovo dete.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, krilni vezista je na odgovarajuću adresu u Fudbalskom savezu Srbije predao tužbu protiv kluba, zahtevajući da mu se isplate dugovanja. Na sve to, tražio je i raskid ugovora.

Izabrane vesti

Kakav je to udarac za Parni valjak postaje jasno posle podsećanja da je pre samo dve godine upravo Jović izabran za zaštitno lice kluba, dečka koji će promovisati dresove za novu sezonu, pričalo se da je u pitanju novi veliki projekat, pod koga bi Partizan trebalo da zaradi milione. A desiće se, ako se tužba usvoji, da crno-beli izgube talenta iz „klase 2002“ bez dinara obeštećenja, godinu dana pre isteka ugovora.

U ovom trenutku se ne zna koliko tačno novca od Partizana potražuje Jović, ali s obzirom da je u prvom timu od zime 2021. pretpostavka da je je reč o nekoliko stotina hiljada evra.

Kad se na sednici Skupštine poslednji put obraćao delegatima, predsednik Milorad Vučelić je istakao, između ostalog, kako je „kriv što se sve plate igračima isplaćuju na vreme“, samo što izgleda ni tad nije govorio istinu.

Jović je najbolji fudbal igrao u trenerskom mandatu Aleksandra Stanojevića i to kad je promovisan u prvotimca, ali već dve godine nije uspeo da ispuni potencijal. Za Partizan je odigrao 95 utakmica, dao deset i namestio 11 golova.



tagovi

Nemanja JovićFK PartizanFSS

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara