Partizan: Dvostruki aršini! Sudijska analiza: Čist crveni karton

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.09.20. | 00:10

Reakcija iz Humske i procena Igora Radojičića

Situacija iz 60. minuta utakmice između Čukaričkog i Crvene zvezde na Banovom brdu, kada je povređen Marko Docić, a sudija Lazar Lukić vezisti Crvene zvezde Sekuu Sanogu pokazao žuti karton, izazvala je reakciju iz Partizana, a svoj sud je dao i generalni sekretar sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Igor Radojičić.

Crno-beli su reagovali putem zvaničnog Tviter naloga, gde su još jednom usmerili kritike ka čelnicima srpskog fubala, podsećajući na crveni karton Sejdube Sume u Novom Sadu.

Izabrane vesti

"Bravo FS Srbije za dvostruke aršine. Ali zato Sejduba Suma dobije crveni karton!", stoji u poruci crno-belih, koji su potom poželeli brz oporavak kapitenu Čukaričkog Marku Dociću.

Sa druge strane, Igor Radojičić je Lukićevu odluku nazvao "velikim previdom", smatrajući da je Sanogo morao van terena istog trenutka.

"U pitanju je veliki previd glavnog sudije. Ovo je čist crveni karton za Sanoga. U pitanju je ozbiljan prekršaj koji sa sobom povlači najtežu disiplinsku meru", poručio je Radojičić za TV Arena Sport.

Stepen povrede Marka Docića još uvek nije poznat, mada predviđanja nisu ohrabrujuća, a čitava situacija teško je pala i vezisti iz Obale Slonovače koji je posle meča uputio izvinjenje Dociću i klupi Čukaričkog.

Putem društvenih mreža brz oporavak Marku Dociću poželela i Crvena zvezda.



tagovi

Marko DocićSeku Sanogo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara