Partizan i Brežančić – završni čin

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.19. | 12:26

Stiže papir iz Katara

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije)

Izgleda da se polako stvaraju uslovi da Partizan ozvaniči još jednog novajliju. Šestog ovog leta. Prema informacijama iz tabora crno-belih, član ekipe uskoro bi trebalo formalno da postane i Rajko Brežančić.

Izabrane vesti

Pregovori sa iskusnim levim bekom odavno su završeni, uslove saradnje sa klubom iz Humske je utanačio (ugovor na tri godne, plata 200.000 evra), ali da bi posao mogao da bude sklopljen potrebna je saglasnost njegovog i dalje aktuelnog kluba, Malage. Kako se može čuti, šeik Abdulah al Tani napokon je potpisao otpust fudbaleru koji je za Špance bio vezan ugovorom do narednog leta, ali na njega ne računaju za predstojeću sezonu. Duže od dve sedmice traje igra nerava na relaciji Beograd-Pirineji-Katar, s obzirom da je predsednik kluba po okončanju sezone boravio u domovini i nije žurio sa poslovnim obavezama. Stigao je, ipak, aber da je svojeručno potpisao papir kojim se ugovor Rajka Brežančića i Malage raskida (kao i još nekih igrača), sad je samo pitanje vremena kad će se završiti papirilogija na relaciji dva kluba, pa da sa se sa tom potvrdom, kao slobodan, vrati u Humsku.

Onog trenutka kad se to desi, a moglo bi već tokom vikenda, Rajko će automatski postati prvi izbor Sava Miloševića na poziciji levog beka, gde trenutno ima na raspolaganju mladog Zlatana Šehovića i otpisanog, pa baš zbog problema sa dokumentacijom, dopisanog Slobodana Uroševića.

Partizan ulazi u Ligu Evrope - kvota 2,80

Pre Brežančića, Partizan je već angažovao desnog beka Perišu Pešukića, štopere Dominika Dingu i Igora Vujačića, krilo Aleksandra Lutovca i napadača Umara Sadika. Po svemu sudeći, to nije kraj, jer se čekaju potpisi još najmanje dva stranca. Jednog centralnog veznog i jednog krila. Uz verovatni ostanak na pozajmici Danila Pantića, kad ga Čelsi pošalje za Beograd.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara