Crno-beli (© MN Press)
Crno-beli (© MN Press)

Partizan i Metalac u evropskom terminu

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.10.21. | 11:27

Određeno vreme odigravanja zaostale utakmice

Sve do odlaska na sledeću reprezentativnu pauzu Partizan će igrati u ritmu četvrtak-nedelja. Sredinom sedmice čekaju ga (uglavnom) susreti Lige konferencije, a na koncu prvenstveni mečevi. Uz jedan izuzetak: duel sa Metalcem zakazan je u evropskom terminu.

Posle konsultacija predstavnika dva kluba i zvaničnika Superlige, odlučeno je da tim iz Gornjeg Milanovca gostuje u Humskoj 1 u četvrtak 27. oktobra od 17 časova, a ne kako je prvobitno bilo predviđeno, dan ranije. U pitanju je odložen meč petog kola prvenstva, zakazan još za 15. avgust, odložen usled velikog broja povređenih i premorenih igrača crno-belih, koji su tad bili opterećeni putem u Ponta Delgadu na prvi meč plej-ofa sa Santa Klarom, a zarad interesa srpskog fudbala udovoljeno im je da pomere okršaj sa sastavom Žarka Lazetića.

Izabrane vesti

U međuvremenu se rodila ideja da se utakmica Partizan – Metalac odigra tokom minule reprezentativne pauze, međutim, zbog velikog broja igrača rasutih po raznim selekcijama crno-beli su odustali od te namere i umesto prvenstvenog, odigrali meč prog kola Kupa Srbije, sa Trajalom iz Kruševca (3:0).

Metalac je tako „prebačen“ za 27. oktobar, tri dana posle gostovanja TSC-u u Bačkoj Topoli, a četiri uoči dolaska Saše Ilića sa Čukaričkim na Topčidersko brdo.

U međuvremenu, tim Aleksandra Stanojevića dočekuje Radnik u borbi za bodove, Gent u trećoj rundi grupne faze Lige konferencije, posle duela sa Brđanima putuje u Belgiju, a ciklus od narednog predaha završava susretom sa novosadskim Proleterom u Humskoj.


tagovi

FK PartizanMetalacMetalac Gornji Milanovac

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara