Komentari na vest

Partizan ide u Talin po sedmo evropsko proleće

L

LOGISTIKA

pre preko 2 godine

Povećati nagrade/premije (pogotovo za treće, četvrto i peto mesto) u Superligi Srbije, tako da i ostali klubovi koji igraju Evropu mogu dovesti još po neko kvalitetnije pojačanje i pokušaju imati značajniju ulogu u Evropi. Srbija će uskoro vrlo verovatno imati 5 ekipa u evro-kupovima. Tu će privilegiju vrlo brzo verovatno i izgubiti ako barem još jedan tim ne počne znatno bolje igrati u Evropi.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Nije fora dobice ih Flora.
9

951357

pre preko 2 godine

Samo sreći zahvalite što su Flora i Anortozis odigrali obe nerešeno. Da ih je dobila Flora, ovo bi bila "biti ili ne biti utakmica". Nešto mi se "ne javlja" da će vam biti lako tamo...
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

A bas je bitno sta se tebi javlja, samo ides po vestima i provociras, daj podrsku nasim komsijama, napred zvezdaa aaleeee ali napred i partizan u evropi protiv stranaca, napred srbijaaa
9

951357

pre preko 2 godine

@Zufer lažni navijač Zvezde - Nikako nisi provaljen majstore, nikako! Samo nastavi! Kad ti daš podršku Zvezdi, tad ću i ja Partizanu!
L

Ljumovic Obrenovac

pre preko 2 godine

u Talinu x. Pep Stanojevic u Evropi igra tvrdo. Na rezultat. A x mu igra. Uostalom poznat je kao trener koji voli da igra bunker. Pored toga, vestacka trava, dug put i tradicionalno neugodan protivnik. Takodje sezona je naporna (dve utakmice u 7 dana) i igraci su umorni.
D

Danko1

pre preko 2 godine

Da dobiju utakmicu i kartone da očiste posle protiv Kiprana, ako imaju imalo pameti
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Upravo tako,obezbedjen je prolaz i treba iako nije gotovo sa grupom misliti i na dalji tok takmicenja...
D

DJ Sova

pre preko 2 godine

Laganicccccca