Fudbaleri Partizana (© Star sport)
Fudbaleri Partizana (© Star sport)

Partizan igra i tri dana posle derbija

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.20. | 09:56

Ovoga puta u najmanje važnom takmičenju

Da je bilo umešnosti, ispravne poslovne politike (čitaj, pojačanja na vreme), bolje koncentracije pojedinaca i kompletnog tima, miris Evrope osećao bi se na obe strane Topčiderskog brda. Ovako su Parnom valjku ostale samo utakmice na domaćoj sceni, jer mu je porazom od Šarlroa spuštena rampa na međunarodne mečeve do leta 2021.

Sve to znači da će fudbaleri Partizana na teren tri dana posle 163. večitog derbija, ali u najmanje bitnom takmičenju. U nedelju od 17 časova očekuje ih duel sa Crvenom zvezdom, a naredne srede i prva prepreka u Kupu Srbije, pošto u Humsku 1 dolazi OFK Bačka. Organizatori su taj duel zakazali su za sredu od 16 časova.

Izabrane vesti

Podsetimo, pre tri sedmice crno-beli su na istom mestu ugostili povratnika u Superligu i slavili u prvenstvenom okršaju 2:1. Novi susret biće prilika izabranicima Aleksandra Stanojevića da krenu u napad na trofej koji im je izmakao u niškom finalu, porazom od Vojvodine.

Kako za Partizan nema evropskih utakmica, zanimljivo je videti kako izgleda red vožnje do naredne reprezentativne pauze. Narednog vikenda ekipa putuje u Niš na megdan Radničkom, potom u Humsku dolazi Mačva, za 7. novembar je planirano gostovanje Spartaku, a onda sledi novi predah u Superligi, zbog obaveza državnog tima.




tagovi

FK PartizanKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara