Filip Holender (©Starsport)
Filip Holender (©Starsport)

Partizan jači za Voždovac: Vratio se Holender

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 16:26

Preležao koronu

Dobio je Partizan danas pojačanje za finiš sezone i to iz svojih redova. U trenažni pogon vratio se Filip Holender.

Mađarski reprezentativac je bio desetak dana van ekipe, jer je utvrđeno da se zarazio korona virusom. Na današnjem testiranju pokazalo se da Holender ima negativan test, odnosno da nije više nosilac virusa, te je dobio zeleno svetlo da može da trenira.

Izabrane vesti

Prvo će Holender raditi odvojeno od ekipe, zbog pauze koja je za njim, a onda će se priključiti sastavu, pa je realno da bude u konkurenciji za tim za utakmicu sa Voždovcem predstojećeg vikenda.

Partizan se dobro namučio protiv Čukaričkog u igri bez klasičnog špica, jer je pored Holendera van terena, duži period, Žan-Kristof Bajbek, pa je Takuma Asano morao da bude najistureniji, a on se daleko bolje snalazi po bočnim pozicijama. Ono dobro što se izrodilo iz cele te situacije je gol prvenac golobradog napadača Nikole Štulića, koji je ušao u igru s klupe i doneo pobedu Partizanu.

Povratku Holendera će se trener Stanojević obradovati, jer je univerzalni napadač Parnog valjka na šest do sada odigranih utakmica tri gola je postigao, za tri asistirao, a imao je i „brdo“ šansi da taj saldo uveća.

Crno-beli do kraja jesenje polusezone imaju utakmice protiv Voždovca u gostima i Mladosti iz Lučana na svom stadionu.


tagovi

Filip HolenderFK PartizanSuperligaSrbija

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara