Asan Sisej (©AFP)
Asan Sisej (©AFP)

Partizan može da zaboravi na Siseja, Vuk Rašović ga vodi u Arabiju za 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.23. | 09:35

Plus bonusi

Rikardo Gomeš je otišao po katarske milione, a zbog petrodolara šeika sa Bliskog istoka - ovog puta saudijskih doduše - Partizan će verovatno ostati i bez napadača kojeg je video kao naslednika doskorašnjeg golgetera. Jer Leče se već dogovorio sa Al Fajhom oko transfera Asana Siseja.

Ruku na srce, crno-beli su ovde bili nemoćni, jer klub Vuka Rašovića je prema informacijama transfer specijaliste Đanluke Di Marcija za 29-godišnjeg napadača ponudio obeštećenje od 3.000.000 evra uz izvesne bonuse. Sigurno i značajno veću platu, pa iako Sisej još nije prihvatio ponudu, Leče jeste i svakako će ih Gambijac teško ubediti da se predomisle.

Izabrane vesti

Konkretnu ponudu na stolu ima i sam igrač, pa samo još Sisej, koji je prošle sezone postigao šest golova na 34 utakmice u Seriji A, treba da prelomi. Ali opet, bićemo slobodni da pretpostavimo da Partizan ne može ni da priđe finansijskim uslovima koje fudbaler može da dobije u Saudijskoj Arabiji. I Di Marcio piše da je Sisej voljan da se obezbedi, samo potpis nedostaje.

Podsetimo, Partizan je ove sezone doveo Aleksandra Jovanovića, Nikolu Antića, Aleksandra Šćekića, Nemanju Nikolića, Ksandera Severinu i Frenka Kanutea i za sve njih zbirno dao 600.000 evra, pet puta manje no što će Al Fajha platiti za Siseja.

Iliti otprilike onoliko koliko su crno-beli ovog leta zaradili na prodajama Rikarda (1.500.000), Vujačića (1.000.000), Vanje Vlahovića (500.000) i Slobodana Uroševića (200.000).


tagovi

Saudijska ArabijaSaudijska Arabija 1Al FajhaAsan SisejFK PartizanLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara