Kolorado (© MN Press)
Kolorado (© MN Press)

Partizan poslao spisak u UEFA: Na Šerif sa 28 igrača, cilj je spremiti Kolorada

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 11:57

Crno-beli samo sa jednom bitnom promenom u odnosu na prvi deo sezone

Svim raspoloživim snagama na Šerif. Poslao je Partizan tokom četvrtka listu fudbalera na koje računa u eliminacionim fazama Lige konferencije i na njoj su sva imena koja su u konkurenciji za prvi tim. Poslednji je dopisan Andres Kolorado, novajlija iz Kolumbije, zasad jedino zimsko pojačanje u ekipi iz Humske.

U odnosu na prvi deo sezone na spisku nema samo jednog fudbalera, Nikole Terzića, pošto se krilni vezista u potrazi za minutima preselio u Drugu ligu Turske, klub Bandrma, gde će mu saigrač biti Ivan Šaponjić.

Izabrane vesti

Jesenas su za mečeve Parnog valjka konkurisali Nikola Lakčević, zatim poletarac Mateja Stašević, za koje u novoj raspodeli karata nije bilo mesta, dok je Vanja Vlahović otišao na pozajmicu u mladi tim Atalante.

Imajući u vidu da Andres Kolorado nije prošao pripreme u Turskoj, pred novajlijom u crno-belom dresu je period u kome će morati da se spremi, najviše pod nadzorom kondicionih trenera. Izvesno je da Kolorado neće igrati na prolećnoj premijeri u Kruševcu, ali bi eventualno mogao da dobije minute na susretu sa novosadskom Mladsti i tako uhvati zalet pred gostovanje u Moldaviji.

Partizan će u nastavku takmičenja u Evropi moći da računa na 28 igrača.

U pitanju su – golmani – Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Aleksandar Popović;

Defanzivci: Marko Živković, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović;

Vezisti: Andres Kolorado, Hamidu Traore, Ljubomir Fejsa, Kristijan Belić, Mihajlo Petković, Danilo Pantić, Fuseni Diabate, Matija Stjepanović, Kvinsi Menig, Janko Jevremović, Nemanja Jović, Aleksandar Lutovac, Patrik Andrade, Bibras Natho;

Napadači: Rikardo Gomeš, Andrija Pavlović i Samed Baždar.

Prvi meč baraža vrednog plasmana u osminu finala Lige konferencije Partizan igra 16. februara u Kišinjevu, revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.


tagovi

Andres KoloradoFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara