Partizan pregovara o prodaji Rikarda Gomeša

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 11:49

Crno-beli imaju možda i poslednju šansu da zarade na prvom strelcu

Pre nekoliko dana generalni direktor Partizana - Miloš Vazura, izjavio je kako Partizan ima u planu da sačuva kostur tima, te kako prvi strelac ekipe Rikardo Gomeš (31) ima želju daostane, ali izgleda da bi ipak moglo da dođe do razlaza.

Razlog je unosna ponuda sa Bliskog istoka, od kluba iz jedne od zemalja što poslednjih godina u fudbal ulažu na desetine miliona evra. Kako javlja Informer, pozivajući na svoj izvor, crno-beli mogu da očekuju da će se na stolu naći od 1.500.000 do 2.000.000 evra na ime obeštećenja, dok će oni pokušati da ispregovaraju značajno više - 3.000.000 do 4.000.000.

Izabrane vesti

Mozzart Sportu potvrđeno je da su razgovori u toku...

Prema proceni Transfermarkta internacionalac sa Zelenortskih Ostrva vredi 5.000.000 evra, međutim izvesno je da Partizan toliki novac ne može da dobije čak ni iz sredina gde se u poslednje vreme ozbiljno rasipa. Rikardu je već 31 godina, a ugovorom je za Beograđane vezan još samo 12 meseci.

Nije isključeno da će Partizan i ta potraživanja od 'tri-četiri miliona' morati da snizi ukoliko želi da nešto zaradi na Gomešu.

Podsetimo, iskusni napadač doveden je iz portugalskog Nasionala u leto 2018. godine kao slobodan igrač. Posle odličnih partija crno-beli su ga prodali Al Šarži iz Dubaija za nešto manje od 4.000.000. Pre dve godine vratio se u Humsku i nastavio tamo gde je stao, tako da je trenutno stranac sa najviše golova u dresu višestrukog šampiona Srbije. Odigrao je ukupno 151 utakmicu i mrežu pogodio u 92 navrata.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Rikardo Gomeš

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara