Komentari na vest

Partizan proba Makedonca, bio je u Sportingu, davao golove za mladu reprezentaciju

G

Gost111

pre preko 2 godine

Da je taj Makedonac nesto vredeo,ne bi bio bez kluba i na probi u Partizanu. Dosta nam je jedan Holender.
G

Gost111

pre preko 2 godine

Slican primer bio u zvezdi, zvezda je dovela "igraca Barselone" Babunskog,a posle tri meseca jedva cekali da ga se rese.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Штета што Миљковић није био на проби у Партизану, сигурно не би прошао.
P

Prošle sezone

pre preko 2 godine

samo 11 nastupa u 3. ligi Portugalije i bez golova. Nisam preveliki optimista. Bio je talenat, ali nije napravio skok za seniorski fudbal i ne vjerujem da može u tom stanju da prođe probu.
A

Aebre

pre preko 2 godine

da vidim tog junaka koji će da prodje probu u partizanu i zvezdi...čak i ako zadovolji nešto se izjalovi
Б

Борчанац

pre preko 2 godine

Bar prezime podseca na Mitrovića
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ako vredi a nespreman je pravac Teleoptik, da igra naredna tri meseca po 90 min.. i onda na zimu na pripreme sa Partizanom .... Ako vredi...
b

bravo genije

pre preko 2 godine

Ako vredi a nespreman je ? ? Najveci kvalitet,za upravu, je to sto je bez kluba pa nema obestecenja. Samo je pitanje ko ce da plati tu novu egzibiciju ? Moglo bi ako ces ti da ga placas i on pristane da potpise ugovor do kraja sezone.....Imali smo vise takvih,perspektivnih talenata od 22+ godina, Lalatovica, Pesukica,Bajbeka,Gigica,Holendera...sve moj do mojega. Samo se u menadzerskim kombinacijama u Srbiji igrac preko 22 godine smatra "talentovanim i perspektivnim. U Evropi igrac sa 22 god ili je vec top klasa za najbolje klubove liga petice ili klasa za lige petice, ostali spadaju u prosek,ipak ali vrlo retko se desi, da neki od njih kasnije stigne u neku jacu ligu.
P

Popesku

pre preko 2 godine

Problem je samo sto smo na njegovim pozicijama koje igra prepuni, plus je dosao nespreman. Ovako verujem da nije los. Ako vide nesto u njemu mogli bi da ga proslede negde na pozajmicu do zime ili leta.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Солидан играч! Знам га из младе репрезентације македоније! Може дасе наметне!
P

Potpisite

pre preko 2 godine

Top igrac
s

slobodan je

pre preko 2 godine

da pogadjam ... nema obestecenje ??
u

ushfisd

pre preko 2 godine

@slobodan je a sta glumite vi i grobari i zvezdasi sa tim da ste protiv slobodnih igraca koji dodju bez obestecenja a za platu. Katai dosao kao slobodan, Natho dosao kao slobodan... da ne nabrajam dalje.. i vama smeta kao kad igrac dodje a ne plati se za transfer klubu? gde je tu logika...
@

@ushfisd

pre preko 2 godine

Uporedjujes Natha koji je ostvario karijeru koju ovaj nikad u zivotu nece,kapiten je u reprezentaciji Izraela,a ovaj dogurao do B tima Sportinga i pozvan na par treninga u prvi tim i na kraju dobio sut kartu i nikad nije stigao do A reprezentacije Makedonije. I da protiv smo ovakvih propalih dvadesetdvogodisnjaka,Zvezda dovela "igraca Barselone" Babunskog,odigrao par utakmica,posle zakucan za klupu i jedv cekali da ga se otarase.