Trening Partizana (© FK Partizan)
Trening Partizana (© FK Partizan)

Partizan proba Makedonca, bio je u Sportingu, davao golove za mladu reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.09.21. | 21:24

Dimitar Mitrovski će pokušati da se nametne stručnom štabu crno-belih

Angažovao je Partizan šestoricu fudbalera tokom leta, a mogao bi još jednog. I to nevezano da li će stići da ga registruje do kraja prelaznog roka (ističe 17. septembra), pošto je na probu doveo Dimitrija Mitrovskog.

U pitanju je 22-godišnji kreativni vezista (kažu da može da dejstvuje i po krilu), trenutno bez kluba, pa bi u slučaju da zadovolji kriterijume stručnog štaba predvođenog Aleksandrom Stanojevićem mogao da potpiše ugovor bilo kad, jer u rukama ima „čiste“ papire.

Izabrane vesti

Mitrovski je ne tako davno igrao za mladu reprezentaciju Severne Makedonije u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Vrlo dobro, pošto je dao šest golova na 11 utakmica, produktivan je bio u mlađim selekcijama, međutim, nikad nije stigao do A tima.

Zato na klupskom nivou jeste do Sportinga. Karijeru je počeo u Rabotničkom iz Skoplja, igrao za juniore Hanze i Magdeburga u Nemačkoj, januara 2017. je potpisao za velikana iz Lisabona, preko mladog dogurao do B tima, trener Ruben Amorim nekoliko puta ga je zvao da trenira sa prvotimcima, šansu na velikoj sceni nije dočekao, pa je od jula ove godine u potrazi za novim klubom.

Da li je to Partizan?



tagovi

Dimitar MitrevskiFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara