"Ugovor o pozajmici s Kjevom"
"Ugovor o pozajmici s Kjevom"

Partizan prodao Ninkovića u Italiju!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.16. | 17:48

Ništa od Napolija, 21-godišnji vezista ide u Đenovu preko Verone!

Ugovor o pozajmici s Kjevom(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

"Vruće vesti iz Partizana". Tako je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev počeo razgovor sa izveštačima sa priprema beogradskog kluba na Kipru. Sama vest je da Nikola Ninković i definitivno napušta Humsku i karijeru nastavlja u Seriji A.

Izabrane vesti

Ali ne u Napoliju, iako su sa "čizme" stizale i informacije o interesovanju sa juga Italije. Međutim...
"Ovo su vruće vesti, pre deset ili 15 minuta dobio sam poziv našeg generalnog direktora Miloša Vazure, koji me je obavestio da je završen transfer Nikole Ninkovića u Đenovu. On će odmah biti prosleđen Kjevu iz Verone na pozajmicu do kraja sezone", saopštio je Iliev.

Uz dodatak da je 21-godišnji vezista, koji je za seniorski tim crno-belih debitovao jula sada već davne 2011. godine, imao i izbor. Ali je, a i ovde se Iliev dotakao i sada već pomalo mučne sage sa statusom Andrije Živkovićem, želeo da Partizanu zaradi novac od obeštećenja.
"Imao je ponudu jednog drugog italijanskog kluba da potpiše predugovor koji će postati važeći od leta. On je rekao da ne želi, već da želi da Partizan zaradi", naveo je Iliev i nastavio na istu temu.
"Prvo bih se zahvalio Ninkoviću na lepom gestu. On je učinio veliko delo i odužio se Paritzanu, a mogao je da ode bez obeštećenje i da klub ne dobije ništa. Odrekao se ogromne svote novca koja mu se dugovala. Sve da bi se odužio Partizanu". 

I još jedan dokaz da je ovog januara svima u Partizanu prva tema, ipak, Andrija Živković i pokvareni odnosi klupskih čelnika sa njegovim ocem Jovicom.
"Pre 20 minuta sam dobio poziv njegovog oca, zahvaljivao nam se i pokazao privrženost klubu, ljudsku veličinu i ovom prilikom mu se zahvaljujem. Nikola i njegov otac su nam čak obećali produžetak saradnje da se danas nije realizovao ovaj transfer. Želim mu svu sreću u nastavku karijere".

O finansijskoj zaradi Partizana, međutim, ni reči na Kipru. Jer takve stvari, kako kaže Iliev, nisu u ingerenciji sportskog direktora.
"O tim stvarima govori naš generalni direktor. Želeli smo da Nikola bude zadovoljan. Prepoznli smo njegovu želju da Partizan zaradi. Sve ovo pričam zbog toga što smo svedoci jedne druge porodice koja ne razmišlja tako kao Ninkovići", zaključio je Iliev.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport, partizan.rs)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AFK PartizanNikola NinkovićKjevoItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara