Komentari na vest

Partizan proslavio 76. rođendan

S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Neka žive večno boje te, Tudjmanove crno-bele!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Komšije Partizanovci, SREĆAN VAM ROĐENDAN . P. S. Čestitka se ne odnosi na maskirano lice u sredini slike.
R

R2d2

pre preko 2 godine

Koliko ukupno trofeja ima jsd partizan dosada?
G

Gost1945

pre preko 2 godine

Partizane Volimote Srcem Svim!!!
M

Mekendeš

pre preko 2 godine

Teško da će titula u Humsku, derbi se igra na Marakani i tu vam se završava san o tituli, pogotovo što će se i treći derbi igrati na Marakani.
M

Mjtrofan

pre preko 2 godine

Neka bude ponosna komšinica, jer će iduće godine biti jedini bivši prvak Evrope koji će igrati Ligu Konferencije, čime će dodatno ojačati značaj ovog novouspostavljenog takmičenja. Srećno crveni!!!
M

Mekendeš

pre preko 2 godine

Slabo vama ide na temu fudbal, trudite se, pokušavate, ali nije to "to", nije to vaš sport. Fejenord je "Šampion Evrope za sezonu 1969/1970 i igra Ligu konfekcije zajedno sa Partizanom, Florom...Titulu ako osvoje Vujačić i Saničanin biće smak sveta i fudbal se više neće ni igrati.
a

abc

pre preko 2 godine

76 godina postojanja, zašto su oni postojali kao klub ne znaju ni oni sami. U Evropi niko ne zna ni da postoje, u Srbiji su poznati po tome "što je država bila manja oni su bili sve uspešniji", najtofejniji fudbaler im ima najviše nameštenih utakmica u nogama, dvadeset tri sezone nisu videli proleće u Evropi kad nam je fudbal bio najkvalitetniji, njihove legende Bjeka, Moca, Ćava, Mance, Uške, Smajić, Katanec, Vokri... cele generacije nisu videle proleće u Evropi. Smešno!

Wolfasin

pre preko 2 godine

Velik klub odnosno JSD koje je jedno od najtrofejnijih na svetu. Osvajači Evrolige, još jednom 3 i 2 puta 4 u Evroligi. Finalisti LŠ sa Realom. Osvajači Mitropa kupa. O uspesima u vaterpolu i ostalim sportovima glupo je i pričati. Najbolji strelci repke u fudbalu Bobekov (Partizan) rekord srušio Mitrović (Partizan).
a

abc

pre preko 2 godine

Wolfasin@ Mitropa kup kažeš, taj kup je Zvezda osvajala 2 puta, Čelik iz Zenice 2 puta, Vojvodina, Borac iz Banja Luke...Ne brukaj se čoveče.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Titula se vraća u Humsku, drugoplasirana ide u Ligu konferencije🤣
9

951357

pre preko 2 godine

Botovi, botovi svuda...
P

Pančo

pre preko 2 godine

Koji je tvoj problem druže, ako smo tako nebitni kao što kažeš , što ulaziš na naše vesti i ostavljaš komentar? U redu da ne voliš Partizan, ni ja ne volim zvezdu ali reći da su to mali klubovi ili sportska društva može samo neko ko sa sportom nema nikakve veze, osim što koristi sport da ispoljava mržnju i verovatno lične frustracije
9

951357

pre preko 2 godine

@Wolfasin - ma super je sve, nego, od koje do koje godine ste bili toliko uspešni u svim sportovima? Da nije možda od 90ih pa do pre 10ak godina? Što se, eto, baš sasvim slučajno poklapa sa periodom kada je cela država radila samo za to vaše "veliko" sportsko društvo...
a

abc

pre preko 2 godine

Panco@ Nemam neki naročit problem, samo danas i zadnjih dana imam višak vremena, dosta stvari se sećam još više pamtim, je li tačno da 23 sezone niste videli proleće u Evropi ili nije? Je li tačno da od Bjekovića do Ušketa niste mogli da prismrdite u Evropi, a bili ste redivan učesnik evri-kupova? U tom periodu ste bili i šampioni nekoliko puta, a ti vidi kako ste i tada bili šampioni kad su vas derali Bugari, Istočni Nemci, Mađari...
P

Partizan Sampion

pre preko 2 godine

@951... Ne poklapa se mnogo toga sa tom teorijom mi smo u vaterpolu 60 ih godina bili prvaci Evrope u fudbalu isto finale u tom periodu u kosarci 3 kupa Radivoja Koraca osvojili krajem 70 ih i jedan karjem 80 ih za to vreme igrali i nekoliko fajnl forova Evrolige 1992. bili sampioni Evrope sa najmladjim timom mozda u istoriji na fajnl foru 2010. sa anonimusima sto su za pojedine igrace sada koji igraju i kod vas i kod nas.
9

951357

pre preko 2 godine

@Partizan Šampion - pa ne poklapa se sa tim periodom sve, samo nekih 60-70% titula i uspeha... Što jeste većina...
V

Varela

pre preko 2 godine

Pa bolje sa tim periodom gde je sport mnogo više profesionalniji i modernizovan nego sa periodom komunističke Jugoslavije gde policija i država rade za udbaški klub Crvenu Zvezdu.A o kvalitetu sporta je izlišno govoriti basket se igrao na šljaci sa amaterima nije ni trojke bilo dok su fudbal igrali nadničari koji posle produžene smene i litre vinjaka dodju na utakmicu.Partizan je institucija i nešto najlepše što postoji u Srbiji.