Komentari na vest

Partizan prvi put kreće sa Kanuteom, ne igraju ni Natho, ni Menig

S

Severina ne sme proci

pre 10 meseci

Ko je odgovoran za nikad neozbiljniji odabir rivala na pripremam i zna li se uopste sa kim jos igramo ili se i to resava u hodu? Radnik Surdulica je organizaciono dva koplja iznad nas, bez preterivanja smo sa te strane peti klub otpozadi u ovakvoj ligi.
b

bu2

pre 10 meseci

Hocemo Severinu!!
m

monteroo

pre 10 meseci

Pa mogli su na Zlatiboru da igraju protiv Rudara iz Pljevalja,Mogrena,Borca BL.... Drava Ptuj....zeme kad popakuju sunke doci ce i na rekreaciju.
M

Mop

pre 10 meseci

Mogao bi i ti da ćutiš jer ne znam što se opterećuješ oko Partizana kad vam nismo mališa konkurencija
H

Hesler

pre 10 meseci

Vrati se bre da igraš u 4-2-3-1 i iza špica stavi Terzića kome je to prirodna pozicija. I nemoj da lopta bude samo kod štopera i sve pas unazad, nateraj ih da igraju unapred i visoko. Nikolić mora da pojuri štopere a ako to ne može guraj Baždara ili koga već. Partizan mora da igra napadački, pusti više Stolicu i njegov posed ali sve unazad ili da se branimo 90' pa iz kontre. Mi mora da napadamo 90',mi smo uvek PARTIZAN!!!
I

Ivan pfc

pre 10 meseci

Posle slovenačkog trećeligaša, očekuje se da i protiv drugoligaša odigrano dobro. Po protivnicima se vidi koliko je sportskom sektoru kluba, Kralju i Duljaju stalo do ozbiljnih priprema, isto onoliko koliko i dvojcu VV da Partizan bude jak klub.
c

cjepka123

pre 10 meseci

Verovatno ni nema u ponudi....šteta, mogle su da se uzmu lepe pare.
G

GostRadan

pre 10 meseci

Kanute je spor. Videlo se u prvoj utakmici. Spor u predaji lopte, sto znaci da mu tehnika nije na visokom nivou. Od svih igraca, tehniku primopredaje lopte imaju Natho, Nikolic i Pantic. Nazalost, sva trojica su fizicki limitirani. Sto se omladinaca tice, Mircetic i Trifunovic odskacu malo, prvenstveno u voljnom momentu, a Petkovic ima tehniku ali je sebican i fizicki slab. Bazdara smo svi cekali, ali decko glavom vise nije u Partizanu. Diabate se nece vratiti, to je ocigledno. U nastupajucoj sezoni samo nam Bog moze pomoci, ali kako je Partizan antireligiozan i antinacionalisticki, sto je jedan od razloga da za njega navijam, ni tu nece biti neke velike pomoci.
M

Mop

pre 10 meseci

On nije ni igrao. Šta fantaziraš
G

Goksi73

pre 10 meseci

Ove protivnike što Partizan nalazi takve je mogao i po Srbiji da nadje krene od sela do sela svako bi igrao protiv Partizana i glumeo cirkuzanta
G

Grobar23124

pre 10 meseci

Vratite Andreja Ilića iz RFS-a! Dečko igra super tamo
P

Partymaker

pre 10 meseci

U formaciji 4-1-4-1 nije uloga zadnjeg veznog da pokrije ceo prostor već samo sredinu između štopera i ofanzivnih vezanih takoreći osmica... U suštini je tu kao osigurač na centru i da sprečava pasove kroz sredinu i defanzivno po potrebi da se spusti između štopera....
T

Tekstopisac

pre 10 meseci

procitao naslov i setio se Kanutea iz Seville, koja nostalgija..
@

@text

pre 10 meseci

Cuveni tandem Frederik Kanute i Luis Fabijano! Kasnije su doveli i Sevantona ako se ne varam... 👏🏻👏🏻👏🏻
G

Gospodin Lekler

pre 10 meseci

To sam ja Dijabate...
d

danas starter

pre 10 meseci

Senegalski Pogba! A kad ce Severina potpisati, zna li se sta!?
n

ndja

pre 10 meseci

Kad pristane jahta u luku