"Stevanović i Bogosavac"
"Stevanović i Bogosavac"

Partizan pun bekova: Stevanović i Bogosavac otišli u Teleoptik

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.15. | 09:30

Šampion pozajmio omladinske reprezentativce svojoj filijali jer ima puno bočnih defanzivaca

Stevanović i Bogosavac

Miladin Stevanović (19), desni bek i zlatni omladinac sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, karijeru nastavlja u Srpskoj ligi Beograd, u dresu Teleoptika. 

Izabrane vesti

Talentovani defanzivac nije u stanju da se izbori za minutažu u konkurenciji iskusnog Miroslava Vulićevića i Bugarina Bandalovskog, pa mu je bolje da ode u tim u kome će imati prostora da stekne iskustvo, procena je stručnog štaba srpskog šampiona i trenera Zorana Milinkovića.

Stevanoviću će se u redovima filijale crno-belih pridružiti i levi bek Miroslav Bogosavac (18), još jedan omladinski reprezentativac iz klase koju predvodi Ivan Tomić

Perspektivni defanzivac, takođe, ima veliku konkurenciju u vidu Nemanje Petrovića, ali i novajlije Subića iz banjalučkog Borca, pa je i za njega bolje da narednih šest meseci igra, makar i u nižem rangu.

Takođe, sa crno-belima, kao što smo ranije pisali, već nekoliko dana trenira makedonaski štoper Aleksandar Damčevski (23), koji pokušava da se izbori za ugovor u Humskoj. Momak koji je rođen u Strazburu nastupao je do sada za Lucern, Krijen, Černomorec Burgas i NAK Bredu.

Makedonac je juče odigrao 40 minuta u revijanom meču u Zemunu posvećenom pokojnom Draganu Manceu, a trener Milinković će za sedam dana odlučiti da li će mu ponuditi ugovor.

(FOTO: Star Sport)  


tagovi

TeleoptikpozajmicaFK PartizanMiroslav BogosavacMiladin Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara