Partizan se bori, ali Natho je najbliži Rubinu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.19. | 13:33

Izraelac želi da se vrati u Rusiju

Posle dolaska Takume Asana, krenuo je Partizan u totalnu ofanzivu na Bibrasa Natha. Izraelski reprezentativac je označen kao igrač koji bi potpuno promenio fizionomiju ekipe kada bi došao, ali biće to teška misija za crno-bele.

Prema informacijama od izraelskih medija, Bibras Natho na prvom mestu želi da se vrati u Rusiju i vrlo je blizu dogovora sa Rubinom iz Kazanja, klubom za koji je igrao četiri godine. Rusija je Nathova „sigurna kuća“, jer je tu proveo najlepše godine karijere i želi da se tu fudbalski vrati u život posle ne preterano uspešne epizode u Olimpijakosu.

Izabrane vesti

Štaviše, kako tvrde Izraelci, novac ne igra veliku ulogu u ovom slučaju, već Natho pre svega traži klub u kojem će biti na istoj talasnoj dužini sa trenerom, da mu se ne bi ponovila epizoda kao u Olimpijakosu, gde nije imao dobru komunikaciju sa šefom struke, zbog čega je i napustio tabor grčkog velikana posle samo godinu dana.

Nathova želja je bila da se vrati u CSKA, ali Moskovljani imaju druge planove, da poguraju mlađe igrače, koji su im zalog za budućnost.

Ponudu Partizana, međutim, Izraelac nije odbacio. Imaju crno-beli svog aduta na kojeg računaju, Zorana Tošića, koji je igrao zajedno sa Nathom u CSKA i koji ga „lomi“ da dođe u Beograd. Uostalom, od bivšeg srpskog reprezentativca je i krenula ideja da se kapiten državnog tima Izraela dovede u Humsku 1.

Šanse, dakle, nisu velike, ali dok god postoje, Partizan će igrati presing na Natha.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara