Komentari na vest

Partizan se raspituje za najboljeg igrača Slavena: Srce bi reklo „da“, razum „ne“

G

Gost11

pre oko 3 godine

Jak je I protivnik bio nema sta...
n

neko ko ga zna

pre oko 3 godine

Veliki covek pre svega, a i klasa od igraca. Doneo bi nam mnogo u igri, jer retko ko od nasih igraca ima takav pregled igre. Sjajno izvodi prekide, tako da je i to prednost. Verujem da svojim igrama moze dogurati do mnogo jacih liga.
V

Vasio

pre oko 3 godine

Decko je dobar igrac, treba da dobije priliku
s

spawi

pre oko 3 godine

Koliko je ovaj igrac odskakao kad je bio mladji,uvek lider,najbolji igrac generacije 10ka na ledjima,ubica.Onda je krenuo da stagnira jedan period i niko bukvalno nije znao gde se on nalazo niti je cuo za njega,ali mi je drago da se vraca.Mlad je on jos uvek,samo polako decace.Strpljen spasen pozdrav i sve najbolje.Srecno!!!!
S

Sve stoji

pre oko 3 godine

Ali igraš u Koprivnici, boriš se za opstanak i kažeš kako nisi siguran da li bi prihvatio poziv Partizana... Neka, hvala, nemoj ti nazad. Sem toga, nije kvalitet više u odnosu na ono što Partizan već ima. Ja jedino želim da vidim leđa Šćekiću. Trudi se, voli klub, sve super, ali nije kvalitet za moj Partizan. Ima boljih zadnjih veznih i u našoj ligi, a prije bih se otvorio za Jevtovića i probao da ga vratim iz Turske.
G

Gosthahahahahqhq

pre oko 3 godine

Svestoji.Pa momak nece da dodje i u najboljim godinama da sedi na klupi zato je dao takav odgovor,normalno da bi se vratio au sta li ti pricas.Pozdrav