©Starsport
©Starsport

Partizan skresanih krila na Pazarce: Jović suspendovan, Menig rovit, smeši se šansa tinejdžeru

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.05.23. | 16:53

Duljaj suočen sa brojnim kadrovskim problemima pred utakmicu 34. kola Mozzart Bet Superlige

Nizom loših rezultata, nemilice prosipajući bodove, Partizan je došao u situaciju da do kraja sezone nema luksuz greške, te će poslednja četiri izazova dočekati uz imperativ pobeda kako bi održao korak u trci sa TSC-om, Čukaričkim i Vojvodinom. Uz sve glavobolje sa kojima se suočio Igor Duuljaj, dodatnu muku za stratega crno-belih predstavljaju kadrovski problemi, najizraženiji na krilima.

Izabrane vesti

"Imamo dosta problema. Jović, Urošević i Saničanin propuštaju utakmicu zbog četiri kartona. Menig je pod znakom pitanja, a Baždar je juče doživeo peh i obnovio je povredu zgloba te je takođe veoma upitno da li će biti spreman. Nemam šta da krijem ko će da igra ili ne. Čekam današnji trening da bih mogao da vidim na koga mogu da računam za utakmicu", kazao je Duljaj i dodao:

"Šteta zbog Jovića jer je ušao u odličan ritam i falio mu je samo gol koji je postigao u prethodnom kolu. Dosta radi, dosta trči i zasluženo je bio strelac, došao je pogodak kao nagrada. Ostaje da razmišljamo o drugim opcijama, problem su krila jer je i Menig dugo povređen tako da ćemo videti kakva je situacija, ali ne kukam. Nema alibija".

Jovićev izostanak, osim što sužava izbor na krilu, smanjuje opcije kada su u pitanju bousi te se 18-godišnji Janko Jevremović nameće kao jedna od prinudnih opcija.

"Moguće je da dobije šansu, zavisno od situacije postoji šansa i da počne od prvog minuta, videćemo".

Duljaj se potom osvrnuo na Novi Pazar, ali i situaciju u kojoj je klub iz Humske posle remija u večitom derbiju (0:0) i pobede nad TSC-om (3:1).

"Rival dolazi za njih u nezgodnom trenutku, ovo im je peti trener u sezoni i bez dileme je teško uklopiti se kada se toliko menja stručni štab. Tu je nekoliko igrača koji su igrali u Partizanu i koji imaju motiv da se pokažu. Ukoliko pogledamo, dosta je fudbalera koji su bili u Partizanu, a potom bili kobni po nas poput Nemanje Nikolića iz Vojvodine, Đorđa Ivanovića iz Čukaričkog, Petra Gigića iz Javora... Sve što je bitno je da moj tim nije poleteo posle utakmice sa TSC-om, igrači čvrsto stoje na zemlji, odlično treniraju i želim da budem fokusiran samo na svoj tim. Možemo da budemo zadovoljni sa četiri boda, ali mene više raduje igra koju smo prikazali pored pobede i remija. Pokazali smo da možemo da budemo disciplinovani i da radimo i igramo kako ja želim. Proces je dugačak, ali igrači polako shvataju šta želim od njih", kazao je šef stručnog štaba Partizana.



tagovi

FK PartizanIgor DuljajNemanja JovićKvinsi Menig

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara