Komentari na vest

Partizan – Sparta 38:21: Ako bude stani-pani, Stanojević se uzda u Natha, Markovića i Jojića

Г

Гишка

pre oko 2 godine

Ако буде стани-пани узда се у своје главне играче?? Вау! Сјајна тактика! Главни играчи су уједно и џокери... ха-ха! Станоје, остани доживотно у громади!
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Prvi smo u ligi, 5 bodova ispred vas, igramo Proljece u Evropi... pa objektivno, druze, i ja se nadam da ce covjek ostati sa nama sto duze. Hvala ti na lijepim zeljama iako znam da ti to nije bila namjera.
G

Gostivojka

pre oko 2 godine

Lepo zamisljeno.Ove godine titula se poklanja Partizanu da bi Zvezda igrala ovo poluamatersko takmicenje i na taj nacin nakupila bodove.Em ce odbraniti bodove od pre pet sezona,em ce sa 35-og skociti na 25-to mesto.Zatim naredne sezone uzima titulu i ide direktno u LS i bice u trecem ili mozda cak i drugom sesiru.
A

ANALITICAR kaze

pre oko 2 godine

Samoi se tome nadaj ! Ko sad OSVOJI osvojice I sledece
T

TzT

pre oko 2 godine

Pre ove godine je bilo da Zvezda uzima titulu, sad ste promenili plocu vi iz nk partizana?Unapred imate pricu uvek.Uvek i time napravite pritisak.Eto ti vec znas sta je iduce srzone.
6

67676

pre oko 2 godine

I onaj prvi mec.Na celom mecu 1.5 sansa.Mrtviju utakmicu ne pamtim.Nijednog igraca ove Sparte ,ni za jednog cuo nisam, smesna ekipa.
V

Vuc

pre oko 2 godine

Nemaju strance (ne racunam Slovake) i igrala 4 igraca ispod 20 godina. Mnogi debitovali. Nisu 8 godina bili sampioni Ceske. Krs tim.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Krs tim? A prije utakmice u Ceskoj je bilo kako ce nas rastaviti na komade. Samo mjenjajte price – jedino to i mozete. U medjuvremenu, u nasoj ligi mi prvi, vi drugi. Hvala, dovidjenja.
B

Bingocka

pre oko 2 godine

Carevi moji,to je trecerazredno kup takmicenje. Nema tri ekipe jake tu i te tri su tu jer su im prvenstva jaka pa ih sa sedmog mesta salju u to takmicenje. Ne znam ni koliko ih zanima to. I Zvezda ce dogodine igrati to glupavo takmicenje jer je titula obecana Partizanu. Jedina dobra stvar je sto dolazis do bodova jer ti pobeda nad Florom vredi isto kao Zvezdina pobeda nad Liverpulom. Zvezda kada bude igrala to takmicenje ima sa 35-og mesta da skoci na 20-to. Cim jedna Roma prima sest komada od Bodo Glimta,Totenhem je gubio u kvalifikacijama od neke Pacos Fereire,doduse sa trecom postavom je igrao ali to vam govori koliko im znaci to takmicenje.
S

Sf

pre oko 2 godine

Zasto bi Zvezda igrala to takmicenje. Zaboravljas da postoji liga Uefa.
1

12345

pre oko 2 godine

JOJIC JE KLJUC
G

Gost-PP

pre oko 2 godine

Vidim, uzdao se i u prvoj utakmici pa ništa od njih. Natho prespor, Marković nezainteresovan a Jojić sa metar ne može da da gol. Toliko!
G

Gost e

pre oko 2 godine

Takodje, naši su izveli do danas u evropi, sto dva auta više od njihovih.
P

Parni valjak

pre oko 2 godine

Idemo dalje⚫⚪