Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA DERBI: Teško da ima mesta za Natha i Fejsu, Petrić vraća sistem sa trojicom štopera

v

v1ad

pre preko 1 godinu

Znaci, zaustaviti Dijabatea i to je to. Rikardo nije opasnost u derbijima. Jovic je igrac manje, Andrade i Traore trkaci, ostalo rupe.
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Natho jednostavno mora igrati. Nema ko dati upotrebljive lopte. U ostalom Izraelac je zna im nesto.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Petric je poslat da jos vise ponizi Partizan,nije vucelic kriv ni vazura ni petric.Samo su navijaci glavni krivac za stanje u klubu jer ĆUTE.Zbog tog cutanja za 2 godine igracemo za Zemunom i OFK Beogradom u Srpskoj ligi

Miliona

pre preko 1 godinu

Nema sanse Traore da pocne utakmicu, verovatno ovaj sastav sa Nathom umesto Traorea, Natho na mestu MC.
C

Cipiripi LE2

pre preko 1 godinu

Formacija autobus, svi u bunker pa ako moze gromada bod da iscupa ili da gol iz prekida, standardna prica, neko slavi 6 godina bunkera a neko 6 titula u nizu
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Da li si ti botic svestan da u vreme glavatog Klark Kenta niste sut u gol imali a ne gol?Znas,to je ono vreme kad ste sa sve bunkerom u evropi 6:0 gubili pa vam se smejao jedan Zerom Roten,vreme kad je isti glavonja sa sredine terena video da je lopta presla gol liniju pa vam je onaj drugi glavati rumenko priznao gol ili bolje reci poklonio.Ne secas se naravno...Dok je Savo Milosevic bio trener niste iz kaznenog prostora mogli da izadjete a ako danas,vidi cuda,tim od 50 000 000 (to je vasa legenda sa interpola izjavila,ne mi Grobari) ili kako se hvalite najjaci u istoriji crvene izgubi od Partizana da li ce opet biti plakanja pokrao vas sudija i mir u kuci i ne znam sta sve jos ne lazete,dugacak je spisak vasih lazi i baljezganja i to od ovog najgoreg Partizana na svetu kako pricate kojeg amateri svi zivi ponizavaju,zar ne?Zar niste onda vi toliko puta jadniji?
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Čitam kritike na Petrićev račun i da priznam, slažem se sa vama, čovek je loš stručnjak i nije za Partizan. Ali mi nismo osnovni cilj ispunili a to je da se otera uprava. Sećate se kako su oterani svojevremeno Zeka i Bjeka. Pa što nebude i sada tako. Blokada stadiona, bojkot utakmica i slično. Šta se čeka da Zvezda ima +20 pa onda. Dovode cence ko na traci a naša deca sede na klupi. Najveći uspeh Srpskog fudbala u 21. Veku je ulazak Partizana u LŠ 2003.godine. U timu sve domaći fudbaleri i Taribo Vest.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Belica samo lud covjek moze da stavi u prvu postavu. Ostalo sve moze jer bolje nemamo.
D

Djevrek

pre preko 1 godinu

Bazdara nece namerno jer vredi 100 meleona evradi kada bi ga Partizani ubacili. Novi Djevrek.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Drvo Sadik 20.000.000,00 EVRADI a gde je Kineski deterdzent Boaci recimo?!
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Боаћи 3 гола у дербију, Садик 0 голова, 0 асистенција. Један у првој лиги, један у другој.
B

Bojkot

pre preko 1 godinu

Ja neznam dal si ti predodredjenem ili nadredjen al sutra dolazim na stadion a ti pobedi cigane ili idi!
R

Realan Grobar

pre preko 1 godinu

Ja mislim da sutra ubedljivo gubimo od Zvezde, Rezultat 0:3 0:4 Zapamtite sta sam rekao!!!!
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Milsio sam da goren od Stolice nema ali ti si duplo gori...Sramota sta covek radi...
S

SRBENDAPFC

pre preko 1 godinu

Natho mora dok mozre.
G

Grobar 985

pre preko 1 godinu

Traore Natku ni kopacke ne moze da cisti... Po svemu ... Petric neznalica koja ce da nas unazadi i cutke kao Englez ode u stilu Stanojevica i Stolice.
n

nzz

pre preko 1 godinu

Bazdar kao bonus je najrealnije trenutno, Petkovic i Jovic su u ozbiljnom padu forme...Ne zaboravite da Zvezda od 2016. nije pobedila na JNA tako da punjenje koje vi spominjete je klasicna budalastina i pusta zelja, nereseno je sigurica, slobodno igrajte x ko igra a kec uz malo srece i prepisane taktike Makabi Haife...Ocigledno je da cemo opet sa 6oricom pozadi i pokusavati dugim loptama da pronadjemo Dijabatea i Gomesa...A od takve taktike nema nista, to se zna, zna i Petric nego se nada necemu sto se ne moze nikada desiti a to je definicija gluposti...Visok presing, kraktki pasovi, pasovi u prostor, kruzenje loptom dok se ne nadje rupa u odbrani i ne predavanje lopte protivniku kao sto sam i prethodno prokomentarisao, ne CLEAR BALL THE FLANKS nikako nego vrati nazad i menjaj stranu, ne mora do Popovica jer je to rizicno...I da napomenem, ne mislim na kruzenje loptom na centru kao protiv Radnickog Kg nego kruzenje na 25, 20 metara sto blize protivnickom golu kako bi se stvorila sansa jer bez sansi nema golova a bez golova nema pobede...To kruzenje u prazno mogu da pocnu od 75 minuta i to pod uslovom da vodimo...Pod hitno vratiti nasu standardnu formaciju jer se ovakvo eksperimentisanje ne sprovodi u najbitnijoj utakmici u sezoni nego na pripremama...
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Svemu dodje kraj, pa tako i tome da Zvezda nije dobila od 2016. Bice to gazenje nikad jadnijeg partizana i to na sred armijskog pasnjaka!!! 1:4
n

nzz

pre preko 1 godinu

Svemu dodje kraj i ja kazem, dolazi i i vasim namestenim dominacijama, malverzacijama, nerealnim rekordima, milionskim transferima...Ja nisam pogresio kada sam rekao da je Makabi okidac za Zvezdinu krizu,nema Lige Sampiona, prvo vam je otisao trener, pa Pavkov, Ohi, u zimskom ce Ivanic i Katai i eto vama kraja te dugogodisnje dominacije, kao kula od karata....
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Звезда ће бити шампион и следеће сезоне. За ону тамо ћемо видети. Митровић ће мењати Катаија, ионако по годинама то и приличи.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Probao bih sa dva stopera, I dva zadnja vezna, Traore-Natho, I sa Dijabateom kao prednjim veznim. Menig I Petkovic krila I Riki u spicu. Natho bi mogao da kreira I uz Dijabateovu brzinu da naprave dar mar u sredini I puno prostora za Meniga, Petkovica I Ricarda. Druga kombinacija mogla bi da bude zadnji vezni Fejsa-Traore, ispred Natho, krila Dijabate-Menig I Riki napred.
a

asi

pre preko 1 godinu

Andrade je ocajan,niti radi nesto u defanzivi niti ima pas unapred. Samo trci ko muva bez glave. Treba da igra sa 4 igraca pozadi i fejsom i traoreom ispred odbrane stim sto Traore malo ispred Fejse. Fejsa je beskoristan unapred al makar moze ispratiti defanzivno.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Partizan mora da napadne ako hoće titulu. ili barem drugo mesto
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ова формација се у српском народу зове бункер или Бата Ђорина тактика. Није 3-4-2-1 него 5-2-2-1. То је 7 дефанзивних играча. Мени је најреалније 0-0 ако буде овако. Звезда неће да се залеће, то је сигурно.
M

Miliona

pre preko 1 godinu

Ne mora da znaci da je ovo bunker, pa Srbija igra u ovoj formaciji, samo da stoperi izadju na 20 metara od gola i da se linije pomere malo napred...
l

leskovcanin

pre preko 1 godinu

do sad sam bio sa Milanom Miticem u Venjackoj Banji, sprema se lagano za derbi. Sudice posteno, bez respekta prema bilo kome, od toga mu zavisi fifin grb. Tako da opusteno, sutra ujutru polazi za Bg, malopre smo isli na trening zajedno. Bice sudjenje posteno
T

Taribo

pre preko 1 godinu

E bruka, pozdravi ga...
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Od svih Partizanovih bonusa Bazdar deluje najbolje mada je dobijao najnanje minuta.Belica i Jovica je glupo i komentarisati koliko su losi a Petkovic deluje fizicki preslab za jake utakmice.Nadam se da ovo nije tim koji ce sutra izaci na teren jer bi to znacilo da idemo na nereseno a tada ni poraz nije daleko.Bilo bi dobro da Natho igra koliko moze da izdrzi i da Petric ako je ikako moguce uklopi Bazdara kao bonus igraca medju startere.Ovako na prvi pogled ne vidim nacin kako mozemo da dobijemo Zvezdu ali taj nacin sigurno postoji samo da li je Petric sposoban da ga pronadje.
V

Vinke

pre preko 1 godinu

Tim za sutra 4-2-3-1 Popovic-Zivkovic-Vujacic-Markovic-Urosevic-Traore-Fejsa-Natho-Bazdar-Dijabate-Rikardo Bazdara na to levo krilo da popuni mesto bonusa moze i desno da se menja sa Dijabateom od svih bonusa Bazdar u najboljoj formi.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Realno gledano Partizan moze da dobije derbi iskljucivo na agresivnost, motivaciju, da se gine svih '90 za svaku loptu. 3-5-2 bih ja voleo da igra Petric, da igramo na posed, da se grade akcije od golmana, to je za ovaj tim propast... Cigani imaju mnogo vise igraca koji mogu da promene ritam, da urade i individualno i timski, mislim da ce da napadnu preko krila, pogotovo preko Bukarija, a tu je i Kanga koji igra iz drugog plana i mora da se pazi na njega... Prekidi mogu da nam donesu gol, i ja bih voleo da pokusaju nasi sto vise sut sa 20, 25, 30m, verujem da ulazi minimum jedan sut, Mustafa ocajno brani suteve iz daljine...
S

Scarecrow

pre preko 1 godinu

Какви су да су - наши су, друге играче немамо, нису ови момци криви што играју како знају и умеју већ онај ко их је довео, остаје нам само да их максимално подржимо, шта год се сутра деси бес не треба искалити на њима већ на лопурдама и шљаму од управе. Напред Партизан!
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Nivo poznavanja fudbala komentatora na ovom portalu je ocigledan, kada cetiri petine komentara glase sa ovim timom sigurno ce biti lose, ovo ne valja. Iz cega se podrazumeva da prvih 11 mogu biti dosta bolji, a u komentarima ne pise koje bi to bile bolje opcije. Tako da je smislenost komentara na nivou, danas bi bilo bolje da bude suncano nego da pada kise, bas je bezveze sto pada kisa.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Prelazni rok je do 15 septembra a Partizan nije doveo nijednog stopera, defanzivnog veznog i desnog beka. Derbi ce nazalost biti jedan od najgorih utakmica po obicaju u nasoj ligi 0-0, daj boze da Partizan dobije, ali postava je za 0-0. Partizan ako je zavrsio prelazni rok u ligi konfrencija ce biti zadnji sa osvojenih 1 bod protiv Slovackog kod kuce, sve ostalo porazi.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Prvo skoci, pa onda reci hop.
B

Budget

pre preko 1 godinu

Jovic???????????????😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Ma kakav Jovic, to je igrac manje.
B

Berlin

pre preko 1 godinu

Cuva baja -7 . Svaka cast Petricu :D
V

Veso

pre preko 1 godinu

Ne igraj se petricu sa ovom postavom gubimo sigurno
V

Voleo sam ga

pre preko 1 godinu

Kazi mu Veso!
T

Taribo

pre preko 1 godinu

Napad ce se pobrinuti za 0:0, a odbrana sta uradi. Pocinjem da sumnjam da Natko ima klauzulu u ugovoru da ne sme da igra derbije, makar ne vise od 5min.
2

225883

pre preko 1 godinu

Sve kao sto si rekao ali kontra, dakle, napad ce se pobrinuti za 0:0, a odbrana sta uradi.
T

Taribo

pre preko 1 godinu

#225883 pa sta je ovde kontra? :) kako god da se okrenemo d*pe nam je pozadi
2

225883

pre preko 1 godinu

Izvini, pogresno sam procitao.
G

Goran...

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam, pratim fudbal 20 godina i ne pamtim tuzniji Partizan. Nema ko dati gol, spojiti Gomesa sa golom...Odbrana promaja...Doduse i mi muku mucimo sa bekovima ali mislim da je kvota 2.45 poklon.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Bez uvrede, ali sta je ovde tuzno? Bar 90 posto je odbrana ISTA kao minule sezone kada je primila svega 9 golova za citavu sezonu, sad je ekipa apdejtovana Andradeom, Dijabateom i Traoreom koji su dobri igraci, narocito druga dvojica.

Bibras Natho

pre preko 1 godinu

I ovaj stavlja Natha u drugi plan ali ima alibi bio je umoran posto je proslu odigrao svih 90 minuta i na kraju postigao gol. Zato sada mora da odmara jedno 5 utakmica da ulazi zadnjih 20 ili manje minuta zato sto kao nema snage a drugi bas imaju ta teorija koju je i Stanoje imao je razbijena.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Zvezda će da nas rasturi, brzi voz su u odnosu na nas.
B

Bruka i Sramota...Odlazi bando crvena

pre preko 1 godinu

Sa ovim timom nećemo preći centar sutra.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Po meni je bolje da umesto Jovica igra Menig,i umesto Traorea ,da minute podeli bonusima,Bazdaru i Petkovicu.Jer Jovic je totalno van forme,a i drugi bonus Belic,ispade jako slab.Stvarno je jako komplikovano zbog bonusa,jer Partizan nema sigurnog ugraca medju njima.Zato i predlazem da se osloni na Bazdara i Petkovica jer su ipak najbolji medju mladim igracima,i nema lutanja i ostupanja,strpljivo i uporno.Ponekad mogu i Belic i Jovic,ali samo ponekad,dok se ne dokazu.
G

GostRadan

pre preko 1 godinu

Ne racunajuci golmana, jer Lukaca nece niko staviti na gol, makar ovaj primio deset od Zvezde, tipovao sam na Natha i Bazdara, umesto Diabatea i Jovica. Ajd Diabate ok, ali Jovic, unistice nas. Zapamtite.
R

Real

pre preko 1 godinu

Biće nerešeno.
0

030303

pre preko 1 godinu

Cuvaju -7 i 8. mesto 😂
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Ako stvarno ovaj tim izvede izgubice lagano. Pogotovo ako Milojevic izvede standardnu postavku sa Kangom, Ivanicem, Kataiem i slicno. 3 stopera i dva beka koja ce kao da glume ful bekove i dva zadnja vezna...a gore mu Jovic smejurija id igraca, Dijabate kao jedini koji moze napraviti visak i Rikardo koji ce da siri ruke bespomocno. Bukvalno Zvezda treba da markira Dijabatea, da ga izbaci iz igre i to je to. Ovom postavom Partizan gubinlagano sredinu terena a time i kontrolu meca. Mada ruku na srce nema ni neki izbor. Natko ne znam sta on radi u Partizanu, tip je penzioner.
V

Vini Gogniti!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Puna podrska za upravu!
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Svi zvezdasi podrzavaju Partizanovu upravu.
E

E botino

pre preko 1 godinu

jedna dzabe ti je da mi krades ime kad svi znaju ko si crveni mali botu!Znam da sam ti idol ali veruj mi da nije obostrano.Znam da si Nele uznemiren sto ti je parada ponosa otkazana ali ni sam ne verujes da si ti Vini Gogniti pravi odnosno ja koji ti odgovaram ovom prilikom ali nema veze,sutra ces tek da places cim prodje utakmica jer stadion siguran sam nisi u zivotu video a za vreme svojih utakmica ti vredjas Partizan.Objavite mi redakcijo komentar i ne znam stvarno cemu vise to brukanje da ovakvim botovima dajete na znacaju kad dobro znate ko je pravi Vini Gogniti i da je protiv uprave i ovakvih botova kao sto je uznemireni pride aktivista Nelle007 odnosno ANALIZA a ostalo ti je i da se potpises kao najveci zvezdas ikad i da trazis podrsku tvom Terzicu i Mrkeli.Srdacan pozdrav i pazi da ti prusta ne zapadne!
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Trebali smo Jevtovicu dati bolji status i da ga privolimo da ostane kao prvotimac. Tri puta bi se manje plasio kad loptu ima protivnik, nego ovako.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Lopta na krilo, ispucaj i trči, pa šta bude, to je neka taktika ovde.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

A inace Zvezdu vodi Gvardiola, pa se svi krecu perfektno u odnosu na poziciju lopte, sinhronizovano kao poluge u svajcarskom satu. Da se ne lazemo, ni oni nisu mnogo bolji. Haifa je 100 mesta iza njih na rang listi, potrosila je 7 puta manje novca ove godine, ima 3 puta jeftiniji tim, pa ih nadigrala u vecem delu utakmice. Nije taj Makabi nikakva ekipa, sto ce se videti u LS. Jeste Zvezda primila kiks golove (Borjan i Pavkov), ali igra je bila nikakva, i sa tom nikakvom igrom su lagano mogli da prodju da su imali malo srece. Da su otvorili 2:0, otislo bi to na 5:0, i niko ne bi pricao o mocnoj Haifi. Ovako, Haifa okrenula.
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Neznalice vidio si da u ovoj formacini tim deluje izgubljeno, bez balansa,bez glave i repa. I ti ovako hoces na megdan crvenoj zvezdi??
M

Muriss

pre preko 1 godinu

Ova postava nije bila u KG, pa je ekipa bila pogubljena.
t

tutankamon

pre preko 1 godinu

ova formacija je davala rezultata, pa neka tako i bude sutra, zivkovic ima odlican centarsut.
B

BAZDAR

pre preko 1 godinu

Mora da igra u prvoj postavi.
G

Grobar Kosmet

pre preko 1 godinu

To je ta 7-2-1 formacija
n

nzz

pre preko 1 godinu

E pa bas tako...
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Vidi se da mu neko drugi sastavlja tim.sve menadzerake kombinacije.Na takav nacin i pojacanja dovode..
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Ovaj mec i nama pobedu mogu da donesu Rikardo pre svega pa ostali stranci.Osim Urosevica retko ko da je pokazao bilo sta a tu racunam i Petrica koji kaze da je trenutno bitan samo rezultat.Slazem se,neka mi pobedjujemo za pocetak ali daj bar neke naznake sa igrom a ne ispucavaj pa ako RIkardo pored dvojice dohvati loptu.Jovicu zivota ti odigraj upola onako kako si igrao pre povreda i bice dobro.Treba ih od starta napasti.Samo hrabro pa sta bude,uz tebe jug tvoj ostace!
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

Са овом поставом ако изађе, до гола једино може доћи испуцавањем.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

I do sada od kad je Petric tu tako se i igralo,grunu loptu pa ko se snadje njemu bravo,bukvalno tako...Prekidi naravno su druga stvar,uvek su opasnost.
P

Paulo

pre preko 1 godinu

Ovo je smesno stvarno , ne vidim da sa ovim igracima mozes nesto Petricu da uradis protiv Zvezde.. ko ce da juri Bukarija i Kataija? Me mirise mi na dobro sutra , bez obzira na domaci teren, jaca je dosta Zvezda.
G

Gostpp

pre preko 1 godinu

Dobar izbor igrača i formacije...za Zvezdu. Ako počne Jović, sve je jasno.
r

radamelo

pre preko 1 godinu

5-4-1 vrlo hrabra postava...
G

Gokou

pre preko 1 godinu

ali ziheraška igra i kukanje kako su non stop ugroženi ovo nema cenu 2 najbolja škola posle Ajaksove godinama muku muči da nađe jednog igrača ispod 21g koji može da igra na nivou ping pong lige
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Pogledas reprezentaciju i sve ti je jasno....
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Napravimo mi, nego ih prodaju cim nesto malo pokazu. Da se klub vodi domacinski, prosle sezone bi nam Vlahovic bio bonus, i tek bi ga sad prodali za 20-30m. Ove sezone bi nam Pavlovic bio bonus, i njega bi prodali na kraju, za 20m, jer bi konstantno igrao 4 godine. Fica Stevanovic bi tek sad bio uvodjen polako u tim (sa 18-19), a ne da ga maloletnog prodas na prvu ponudu Sitija. Zeznes i njega i klub, samo da bi uzeo pare sto brze mozes. Tako je to kod politickih uprava. Daj sve i odmah. Da me sutra ne bi smenili, pa drugi da ubere plodove, a ja da ostanem kratak. Bolje ja da uzmem 2m, nego sutra neko 10m, a ja ostanem bez dinara. Ta logika.
a

ahahahahahahhaha

pre preko 1 godinu

Igraju bunker protiv zvezde ahahahhahahaha
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Bilo koji bonus partizana je igrac manje
V

Vini Jr

pre preko 1 godinu

Propadanje zagarantovano sa Saničaninom i Jovićem, bonusa mora da igra Baždar, da li u formaciji 4-2-3-1 ili 4-4-2, svejedno je ali mora da igra, najbolje se pokazao od svih bonusa koje imamo za sad, dok umesto Saničanina treba da igra Natho u veznom redu, u tandemu sa Traoreom, onda bi mesto na krilu trebao da popuni Menig i bio četvrti stranac u startnoj postavi, a Andrade se preseli na klupu, svaka druga varijanta u kojoj bi bili Saničanin i Jović je pogubna za Partizan.
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

koliko vidim partizan ide na 0 0
a

abc

pre preko 1 godinu

Ovaj bi da odigra tradicionalnu partizanovu igru u derbiju "tvrdo, iz bloka, bez ikakve ideje prema napred, isključivo se oslanjajuči na prekid pa šta bude". piš-piš partizan.
R

Real

pre preko 1 godinu

Taktika je da u drugo poluvreme uđe Natcho i šutne neki penal ili slobodni udarac
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Tako nešto, tvrdo, oduzeta lopta, ispucavanje, trka, na ivici ofsajda, pa možda neki prekršaj, crveni, penal. To je taktika.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Opet necete preci pola.
o

ovo je

pre preko 1 godinu

STRAH OD ZVEZDE!!!

nikola@upgrade.rs

pre preko 1 godinu

Amin
I

Imeeno

pre preko 1 godinu

Bunkerica teska 😁
Z

Zeko

pre preko 1 godinu

Neka nam Bog bude u pomoci