Vladimir Matijašević (©Starsport)
Vladimir Matijašević (©Starsport)

Partizan traži kazne zbog saopštenja, Matijašević odgovara: Pisao ga ekonom Pavika

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 09:03

“On je sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal“, kaže prvi operativac Čukaričkog

Čukarički besan zbog suđenja, Partizan uvređen zbog priča da uopšte ima podršku arbitara. I podseća da je sportski direktor crno-belog kluba Ivica Kralj suspendovan na čak šest meseci zbog toga što se još posle remija sa TSC-om u prvom kolu javno kritikovao tadašnjeg predsednika Sudijske komisije FSS Dejana Filipovića.

On je u međuvremenu smenjen, jer posle Partizana na Filipovića su se žalili i ostali klubovi, ali sada lider Mozzart Bet Superlige traži kazne i za čelnike Čukaričkog, zbog toga što su se Brđani žalili na arbitražu u porazu u derbiju 15. kola. Generalni direktor Miloš Vazura istakao je da je Čukino saopštenje sramotno. Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ne razume zašto se Partizan uopšte javlja kada nije pomenut. A što se kazne zbog saopštenja tiče...

Izabrane vesti

Saopštenje je pisao naš ekonom Pavika (Nenad Pavlović, prim.aut.), jer je on sa klupe sve bolje video, uz to je igrao fudbal, tako da je znao da opiše spornu situaciju. Mada smo sve videli i na snimku. Ipak, zamolićemo disciplince da ne kažnjavaju Paviku, već klub. Ponavljam, zaista ne znam zbog čega se Partizan našao ovde prozvanim, kad ih pomenuli nismo, jedino, ako nema neka pozadina iza svega“, odgovara Matijašević u izjavi za Žurnal.

Podsetio je Matijašević i šta je sve zasmetalo Čuki i Paviki, prvenstveno nedosuđeni crveni karton za Aleksadra Šćekića i po mišljenju Brđana nepostojeći faul za Partizan koji je prethodio pobedničkom golu Mihajla Ilića. I dodao da nije tačno da u klubu nisu hteli da čestitaju rivalima pobedu.

Jesmo (sportski čestitali, prim.aut) i to onima koji su ostali u loži do kraja utakmice. Ostali su otišli, ne znam zbog čega. Svima smo pružili ruku, neki su nam čak i rekli da je suđenje bilo onako“,



tagovi

Vladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara