Komentari na vest

Partizan u Lučanima: Promene u svim linijama tima, borba sa umorom, tradicijom i povredama

S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

U zivotu su cetiri stvari sigurne smrt,porez i Jojic i Miljkon u startnoj postavi!I ne nuzno ovim redosledom!
N

Najezda

pre preko 2 godine

joj brate...stanoje ne voli sumu pantic kaze ne voli crnce ali voli zvezdu a napada zvezdu zato sto ne voli pantica crnci vole pantica a pantic ne voli stanoja zato sto kako kaze ne voli crnce a zato pantic voli crnce ali zato stanoje ne voli pantica ali voli jojica crnci vole panticevce a panticevci ne vole stanoja ali vole sumu a suma ne voli stanoja a stanojevci vole jojica ne vole pantica ali vole...pantic voli a ne ne voli...jbg... dakle prosto ko pasulj...kriva zvezda...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Koliki je dug operativno ako ne prodate Marakanu?!
m

miladin 1970

pre preko 2 godine

nazalost,dosta je povredjenih i premorenih od derbija,uvukla se negativna energija oko stanojevica i sume, teren je njiva padala je kisa a mladost u zaletu,ja se nadam ali tesko

Cz

pre preko 2 godine

Kakav naslov. Da li ce se prije izvodjenja pocetnog udarca na razglasu zacuti i taktovi pjesme tamo daleko ? Oprez mozzart, postajete zuta stampa. I ne bojte se... naci ce se neki stoper da mu padne koncentracija i zaboravi da skoci, meki bek da pokusa lob pasom preko markeca u svom sesnaestercu da (ne) otvori svom timu kontra napad, neka kasna izmjena da, dok jos ne udje u ritam, napravi goupost u svom kaznenom i omoguci najboljem izvodjacu penala u istoriji jos jedan “zicer” u nizu. Izdrzite partizani- sa stitom ili na njemu.
J

Jova55

pre preko 2 godine

Pa to prica onaj koji zna kako terza namesta utaknice. Sramota sto drugima pripisujes neregularnost, a nema vecih neregularnosti nego u poslovanju kluba za koji navijas. Zasto komentarises ovde ako mrzis Partizan. Ima na ovom sajtu rubrika o Terzi pa citaj njegova hvalisanja.

Cz

pre preko 2 godine

@jova55 pa da obracas paznju, kad vec stvarno komentarises i citas, znao bi iz mojih komentara da kritikujem najvise svoje. Ali, ponekad, ne mogu ni da preskocim ovakve naslove bez obzira na koga se odnose. Isti smo jer nas ista fela vodi.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Aleksandar Stanojević je svestan nemoći svoje ekipe na duže staze i pokušava da na silu i na pritisak dođe do titule, kao u svom prvom mandatu. To je bar svima jasno. FK partizan je 90% utakmica ove sezone zatvorio što se dalo videti i u uvodnim utakmicama u prvenstvu, ali ovih 10% su očigledno problem. To se zatvoriti i namestiti ne može.
М

Мињоле

pre preko 2 godine

Хахаха промене у свим линијама, али ботови миљко, Зека Милионер, Урошевић и Вујачић нису уморни... Као ни братина Рикардо...
.

. I.

pre preko 2 godine

U 100 marki da bugar izvodi penal
l

lool

pre preko 2 godine

Zatvoreno... Bice 0 4
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

SANSA ZA Jovica, Terzica i PANTICA vecnog Talent hahahaha
c

cik

pre preko 2 godine

jovic, terzic i pantic su odlicni igraci, a ti navijaj za svoju zvezdu
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sta je - tu je,moramo da razmisljamo iskljucivo o pobedi.Nece biti lako ali tu je Rikardo,tu je Menig i to me najvise raduje.MORAMO DA IGRAMO NA GOL VISE,ne smemo ako damo gol da se povucemo pa da rizikujemo.Jednostavno sto vise mi golova damo to ce njima biti teze da nam uzmu bodove.Partizane napadaj!
a

abc

pre preko 2 godine

O čemu bi razmišljali u zatvorenoj utakmici nego o pobedi, ne brukaj se čoveče, ne pravi se da ne vidiš nešto što vidi cela Srbija.
9

951357

pre preko 2 godine

Meni deluje da je ovo kuknjava jer ovu nisu zatvorili, pa em prave alibi em traze sudijsku podrsku. Ali zato ako pobede, najjaci su, pobedili su sistem, drzavu, sveeeeee :D Nesto mi to zvuci poznato :D Da li ce ovo biti prvi kiks gromade van derbija?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

E jel ti lici?A meni vise lici na tebe posto kao po obicaju imas svoje teorije i opravdanja pa kao po obicaju imas nove izgovore koji su iskljucivo tacni i sve sto ti kazes je iskljucivo istina i niko drugi nema pojma osim tebe.Do juce bilo zatvoreno sve,Mladost nasa filijala i sad promena plana odjednom a onda posle utakmice AKO pobedimo opet ce biti sklonili se i tako dalje?Sto se malo ne dotaknes ovih tvojih posranih golubova da tako analiziras ko se kome sklonio?A da,pa zar se neko prepostenoj crvenoj sklanja,vas svi zele da uniste.Dijareje sever!

Dj_97

pre preko 2 godine

Zbog svih ovih dešavanja u prethodna dva dana u i oko kluba, ko želi da uzme pare, singl na utakmicu Mladost Partizan 1X, a možda čak i čist 1...
B

Bolek

pre preko 2 godine

A šta se to desilo u klubu? Suma izneo neku veliku istinu od koje će glave da padaju? Šamrok isprozivao Zvezdu pa će od toga glave da padaju? Ništa od svega toga ne utiče na klub ni 2% od onoga što Tvorzanovi pešadinci pokušavaju da iskonstruišu u komentarima.
G

Gost No.1

pre preko 2 godine

Onaj Menig im je dobar, ne da nema dribling nego nije sposoban ni da promeni pravac trčanja, banderu ne zaobilazi zabija je pravo u nju...sprdnja.
a

abc

pre preko 2 godine

hahaha "promene u svim linijama tima, borba sa umorom....", divizija Stanojevićeva bije teški boj ljutu bitku, vodi epsku borbu u Lučanima...Neće Lučanci ni pokušati da prenesu loptu na polovinu partizana to zna cela Srbija.
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa što vi niste epsku na krovu odigrali. Mrdnuli iz grada niste dve nedelje. Izcedjeni posle Brage. I ti pišeš o tudjem umoru.
G

Gost za mop

pre preko 2 godine

Ne znas ne gde treba da se igra a kao nesto komentarises.
D

Dragan Z.

pre preko 2 godine

I još Žikvović umesto Miljkovića i ovo bi bio najbolji sastav Partizana u ovom trenutku... Naravno, imajući u vidu da Stanoje ni u kojoj varijanti neće izvesti iz tima Jojića a u tim ubaciti Sumu.
i

istina

pre preko 2 godine

U poslednjih 11 prvenstvenih derbija Partizan ima samo 1 pobedu.
@

@istina

pre preko 2 godine

A od zadnja cetiri nije dobio ni jedan. Da ne pricamo da je ukupno na -30 u derbiju.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

U deset derbija od 08-12 Zvezda nema ni jednu. A u tih 11 koje pominješ 7 je nerešeno ("dominacija" Zvezde)
K

Koma

pre preko 2 godine

I posle govore za Vojvodinu i brata Lalata kako su Zvezdina filijala, a ni oni nisu nista bolji...
i

istina

pre preko 2 godine

I jos jedna istina minus preko 100 bodova u zadnje 4 godine.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Istina je jedna a ne dve i nije statistika da je prikazuješ kako ti odgovara. Prema tome, činjenica je da je skor u tih famoznih prvenstvenih 11 (ako ćemo iz nekog razloga o baš tih 11) u korist Zvezde 3 - 7 - 1. Dakle jedna je falila da bi bili egal, u vreme "dominacije". E istino ko te sve pominje.
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Zasto zadnjeg veznog nisu doveli? Nikad ne dovede igrace koji su prioritet, Kad ce zamena za Ricarda jel onaj visoki, dokle ce Zivkovic sedeti na klupi, zasto nas stalno ovako unistavate, prodajete dobre bekove poput, Sehovica, Bogosavca, da bi igrali Urosevic i Obradovic, I Miletec G?!
M

Mile Dragačevo

pre preko 2 godine

Bodovi ostaju u Lučanima. Pozdrav!
7

7up

pre preko 2 godine

Ko sme da se kladi da ce Partizan pobediti sa minimum 4 gola razlike? Moraju se nekako smiriti razjareni navijaci...
a

abc

pre preko 2 godine

Pobediće sa više od četiri razlike, ovi neće ni pokušati da ubace loptu u šesnaesterac jer je to opasnost da dve zamlate koje glume stopere daju same sebi gol. Sinoć je Real dao 6 komada, verujem da će ovi iz Lige konfekcije da daju minimum 8 komada, toliko su "dobri u izbornim godinama".
D

Djole...

pre preko 2 godine

Utakmice van Beograda u prvih devet kola:Partizan-Proleter,Vojvodina,N.Pazar, Kolubara,Radnicki(kg),Mladost. Zvezda- Spartak...kao sto smo rekli Spartak...dakle Spartak...ahahaaa ma nema sta- regularno 100% evo reko Surbatovic-bivsi vodja navijaca zvezde zaduzen za regularnost takmicenja a potvrdio terzicev sin-kontrolor regularnosti-ahahaaa...pa jel mislite da smo svi ludi???
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Sad će 200 minusa za 15 minuta...hahahaha
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Pozz te Bjeka predsednik, Tole počasni predsednik i 11 bivših igrača Partizana na funkcijama, brt, a tu je i potpredsednik Savo. Hehehe
9

951357

pre preko 2 godine

A onda dodje drugi deo prvenstva, i onda Zvezda gostuje li gostuje a gromada sedi u Bg. Je l' ces i tad da kukas?
a

argh

pre preko 2 godine

Nekima od vas ne vredi objašnjavati. Raspitaj se prvo kakav raspored ima prvi u prošlom prvenstvu, a kakav drugi.
M

Mali partizan

pre preko 2 godine

Naravno da ocekujemo da se oporave i Markovic i Scekic da bi sns sponzorusa partizanka mogla da pobedi prejaku poslednje plasiranu mladost , naravno da pacoje laze i manipulise javnoscu nista novo, kao i kada je lagao za broj stranaca...
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Da li postoji tim sa ovakvom statistikom protiv zvezde osim Partizana?!A ovi spinovi oko retke stolice Milana Borjana od lose Snezine kuhinje vredjaju inteligenciju.Kazi ti nama ser Samroce zasto si onako reagovao na gol Natha?!
M

Milan Galic

pre preko 2 godine

100% ovaj sastav neće poceti mec.A Miljkovic mora da igra.Sto niste ostavili Živkovica u Vozdovac.Bar bi tamo igrao.A ovde rezerva coveku koji nema orijentaciju u igri.
b

batabane

pre preko 2 godine

Zivkovic da je ostao u Vozdovcu postao bi reprezentativac, i onako nemamo kasvetnog d.beka.Da sam trener Partizana bilo bi me sramota da mi igra Miljkovic.Ali Stanoje djon.Da je razumeo da je Partizan najjači kad na ofanzivnom igra Suma (Markec,Pantic), a u centru Natho,i zadnji Zdjelar,gde bi nam bio kraj.
b

bojank94

pre preko 2 godine

O kom paklenom rasporedu se ovde radi? Zar postoji slabiji tim od poslednjeplasiranog?
R

Rakun2

pre preko 2 godine

Ako su poslednji ne znaci da ne znaju nista, Mladost je poslednjih godina ozbiljan klub.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Rakun2…. Ma kako da ne, top su ekipa… vama su poslednjih godina sve ekipe problem! Pola lige nema pojma, a ti kazes za poslednjeplasiranu da nisu losi…
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Ocekujte kreativne komentare intelektualaca u kojima se pominje famozna "sklanjalica"...:))