©FK Partizan
©FK Partizan

Partizanov letnji kamp na Zlatiboru od 26. juna: Dođi da napreduješ i ostvariš snove

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 12:09

"I ja sam sanjao da zaigram u Partizanu. A onda su snovi postali stvarnost. Prijavi se i ostvari svoje snove", poziva Paritzan sve zainteresovane na zlatiborski kamp

Fudbalski klub Partizan i ove godine organizuje tradicionalni fudbalski kamp Omladinske škole koji će biti održan na Zlatiboru.

Podsećaju iz kluba da su Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić i mnogi drugi.

Izabrane vesti

"Pozivamo te da i ove godine napraviš svoje prve fudbalske korake ili još jednom utvrdiš ono što si naučio na prošlom kampu. Dođi da još više napreduješ i napraviš novi korak ka ostvarenju snova", stoji u saopštenju crno-belih.

Za kamp na Zlatiboru moći će da se prijave dečaci rođeni od 2008. do 2014. godine, sa ili bez fudbalskog iskustva, napominju iz Partizana.

Tradicionalni letnji kamp održaće se od 26. juna do 02. jula 2022. godine uz podršku tehničkog sponzora kluba kompanije Najki, koja će svakom polazniku darivati opremu za trening.

©FK Partizan©FK Partizan

Svi polaznici kampa biće smešteni u odmaralištu Dunav Turist na Zlatiboru na bazi punog pansiona. Cena kampa je 45.000 dinara sa smeštajem, odnosno 35.000 dinara bez smeštaja. Oprema je uključena u cenu (dva kompleta za trening, trenerka i ranac).

"Kao i uvek, sa polaznicima će raditi eminentni treneri naše omladinske škole koji su i otkrili mnoge prvotimce Partizana", ističu iz Humske.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na telefon 00381 11 3693815.


tagovi

FK Partizankamp

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara