Baždar (© FK Partizan)
Baždar (© FK Partizan)

Partizanov napadač za budućnost: Dao 27 golova za jesen, dobio ugovor na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.20. | 13:45

Samed Baždar profesionalac

Partizanova politika oslanjanja na produkte omladinske škole dobila je još jednu potvrdu potpisom profesionalnog ugovora Sameda Baždara.

Talentovani špic je tokom godine na izmaku skrenuo pažnju, postigao čak 27 golova za 22 kola Kadetske lige Srbije, prvi je strelac takmičenja, a kao nagradu za ogroman napredak dobio je status profesionalca.

Izabrane vesti

Klub iz Humske potvrdio je da je momak iz Novog Pazara potpisao ugovor do juna 2024, što bi trebalo da znači da je njegova bliska budućnost vezana za Topčidersko brdo. Inače, 31. januara Baždar puni tek 17 godina, a već kuca čak i na vrata prvog tima i ima nagoveštaja da bi Aleksandar Stanojević mogao da ga povede na zimske pripreme u Tursku.

Samed Baždar je rođen u Novom Pazaru, odakle je stigao u mlađe kategorije Partizana, gde stasava pod palicom trenera Vladimira Ješića. Prvi put se za njega čulo letos, kad je u pobedi u Vršcu (8:0) dao pet golova. Do kraja jeseni samo je uvećao konto, trenutno je na „koti 27“.

Osim klasičnog špica, Baždar može da odgovori i zahtevima u postavci sa dva centarfora ili malo povučenije, iza centralnog navalnog igrača.


tagovi

FK PartizanVladimir JešićSamed Baždar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara