Komentari na vest

Partizanov početak za DAC-ov kraj: Crno-beli pet puta iskusniji u Evropi

G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Hoće li grmeti sa istoka,zapada i severa?. v.p.
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Napred Slovaci! Vise Slovaci uradili za drzavu Srbiju nego ove nepatriote
N

Nick.cdn

pre gotovo 3 godine

A koliko puta je Zvezda iskusnija od Kairata, gospido is Mozarta? I sta uopste znaci to iskustvo po vasim kriterijumima?
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Au brate mili kakav pogled na fudbal ima ovaj lik sto uporedjuje da li je Kairat jaci od Dunajske Strede ili kako se vec zove. Kao decurlija neka. Kairat je po kvalitetu slabiji od Zvezde ali kada je dvomec u pitanju tu ne zavisi samo od kvaliteta i ne prolaze uvek kvalitetniji a takvih primera ima bezbroj.Kairat je odavno u ritmu,odigrao je vise od pola prvenstva i nekoliko meceva u kupu,Zvezda takoreci tek izasla iz priprema,pa na sve to dalek put u Kazahstan i promena vremenske zone. Ne pravdam poraz,zasluzeno su izgubili ali ta uporedjivanja su totalna glupost.Sve staje u dve utakmice i ko bude spretniji taj prolazi.Tako ste laprdali Sarloa jaca od Genta pa odigrase tri utakmice i sve tri ih Gent pregazio. Sada vi optereceni nama hocete da kazete kako je Partizan jaci od Zvezde,ima jace protivnike,Zvezda namesta,bla bla bla i ostale budalastine koje vam ubacuje Zeks.Gledajte u svoje dvoriste i donesite bodove ako mozete. A ne citav zivot takmicite se sa Zvezdom, mi ovoliko oni onoliko,mi ovo oni ono.Smarate bre
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Najveća budalaština je ono što vi juče igrali. Budalaština je je krasti nikove na Mozzartu. Budalaština je napraviti nik grobar a ustvari za Zvezdu navijaš. Budalaština dečko je komentarisati Partizan a ja da za Zvezdu navijam ušima bi se pokrio posle vaše jučerašnje utakmice. Možda se i mi obrukamo ali neću sigurno visiti na vašim vestima.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Zasto ne smete da mi pustite poruku vezano za kosarku ko je koliko para dobio od drzave,jel ja nekog vredjam pa mi ne pustate poruku?

Sakur

pre gotovo 3 godine

Aha sada pustate kada nema cifara kooliko zvezda i fmp para dobijaju od drzave
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Zvezdi uopšte nije trebao ovaj poraz,sad kad smo u situaciji da overimo dva tima u kvalifikacijama za LS.Dunjska Streda je mnogo jaci tim od Kairata (kod njih je vazan sraf Kosovic,rezervista Partizana),da ne pominjem Soci.Ali Partizan mora i moze da ih prodaje.Ima dobar tim, i nadam se da ce u narednom periodu Zivkovic istisnuti Miljkovica iz tima.Da ce Holender zauzeti krilnu poziciju,a da ce Markeca koristiti na desetki.I tako,bice to dobro.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Živković dve utakmice ne može u Evropi igrati zbog suspenzije kad je za Vošu igrao.
m

midonja

pre gotovo 3 godine

Nece on ništa napraviti danas, ako da 1 gol to mu je sve.. Zvezda je tanka, a partizan nije ozbiljna ekipa uopšte.. I veceras će ti i potvrditi
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Neka pobedimo 1:0 i uzmemo bodove.Čukarički nije izgubio,Voša neće izgubiti,samo zvezda sramota Srbije,gubi bodove
g

grobari varazdin

pre gotovo 3 godine

idemo ,u boj u boj za jug svoj, u boj u boj za jug svoj
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Vodi ti računa kako ćete Kazahstance proći, inače sledi novi Terzin poduhvat propadanja. Ne glumi ovde, znaš već šta

PsyhoDelija

pre gotovo 3 godine

Ali ovo trećerazredno intertoto kup takmičenje mi nije jasno...Kakve povpastice ima naš šampion sa dobrim uefa koeficijentom Crvena Zvezda...4 god zaredom grupna faza...2 LŠ i 2 LE.... Ispadneš od Omonije,prodješ Ararat i igraš LE...Sad prodjemo kairat imamo grupnu fazu LK...Prodjemo Serif imamo LE...Pa čak i ako ispadnemo od Kairata,igramo protiv Alkarseta za LE...pa jos jedno kolo,pa ako i tu ispadnemo igracemo ovu konferenciju....E zato je evropa merilo kakao grobari pricaju...Pa im se desi Šarloa,Zaglembje,Dunjajska Streda ili Soči...Ne znaju sta znaci pobeda u ligi sampiona...Nisu jos to osetili,Zvezda iz 2 takmičenja ima 7 bodova u LŠ..
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Bar nauci kako se zovu ekipe koje pominjes...A Zagle(M)bje Lubin inace slabiji od Nojsatel Ksamaksa,Zerminal Ekerena amatera iz Belgije,Polonie Bitom,CSKA Kijeva...Pa joj se desi Kairat,pa joj se desi Cernomorec Odesa...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Zaglembje?! Svašta. U školu, pa čitanje iz početka.
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Treba navijati za svaki nas klub u Evropi, jer svi oni predstavljaju nasu zemlju i nas fudbal. Medjusobne razmirice ostavite za prenstvo gde je svako svakome uistinu rival. Ali, nemojte se pecati kao da imate 7 god., sta je ko o kome rekao i sta je ko kome pokazao na terenu, funkcioneri su jasno barabe i lopovi, igraci i treneri nisu neki mnogo nacitani momci pa da znaju da se precizno i jasno izraze bez nekih velikih govornih kikseva, navijaca ima svakakvih, u komentarima su dominantni oni koji su nevaspitani, besni, glupi itd., pa necete valjda uoblicavati svoje stavove na osnovu postupaka nekoga ko je gori od vas? Nemojte generalizovati i toliko mrzeti, svi mi sigurno imamo nekog dobrog prijatelja, komsiju, rodjaka, kuma, koji navija za one druge. I? Sta sad? Treba se uvek poistovecivati sa najboljima a ne sa najgorima. Da li bi jedan Sasa Ilic ili jedan Nenad Milijas navijali svim srcem za neki tamo Kairat ili Dunajsku Sredu? Ne bi, normalni su ljudi. Ja tako, a vi kako hocete.
C

Cinjenica

pre gotovo 3 godine

Odstampati,uramiti i zakaciti u sve kafane! Svaka cast na komentaru.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Ja kad sam to napisao ovde dobio sam gomilu minusa,brate,ne znam šta je problem kod naših ljudi
G

GajaE87

pre gotovo 3 godine

Ovaj rival he lakši sparing partner za vas. Želim vam prolaz i da osvojite čak ovaj turnir. Delija sam ali u evropi vam želim da zgazite sve redom. Pozdrav.

PsyhoDelija

pre gotovo 3 godine

Ovaj turnir da osvoji?? Hahahahah
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

@Gaja I mi normalni Grobari zelimo vama da.se takodje plasirate u neko od ovih evropskih takmicenja...
m

mistik mek

pre gotovo 3 godine

ajmo crno beli!!
T

Trd

pre gotovo 3 godine

Gubite
r

riskantni

pre gotovo 3 godine

Al najjaca fora,kao svi navijaci Zvezde su inace navijali za Partizan u Evropi,nego su sad izrevoltirani izjavom koju je dao Stanoje,pa okrenuli... xD Sta vam je ljudi,nije cudno da navijas protiv nekog protiv koga navijas 364 dana u godini,i taj 1 dan u Evropi... xD
9

951357

pre gotovo 3 godine

U prvenstvu je normalno jer se borimo i mi i vi za titulu. U Evropi nije, jer tamo igraju srpski klubovi protiv stranih. Jednostavno nije normalno navijati za strane klubove protiv naših.
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Bato,bukvalno pamtim tvoj nick kako se nasladjujes po komentarima kad je Partizan gubio u Evropi...slazem se da ne treba biti ostrascen,ja nemam mrznju pa kao navijam protiv Zvezde,samo mi neprirodno da navijam i za njih...tako da,sta urade urade,bas me briga.Pozz
9

951357

pre gotovo 3 godine

@@ - pa navijao sam ja za vas dok ste igrali, kad ispadnete ili izgubite, onda se sprdamo. To je valjda (bar kod nas) normalno. A i tada je kasno da navijamo, utakmica je završena. Ali upravo, ti to kažem, ne bi trebalo da nas je briga šta urade ovi naši, već da ih podržimo. Ali...
G

Gostilje

pre gotovo 3 godine

Pa zar Natko nema najviše utakmica
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Dok god Stanković kao trener bude imao drugarske odnose sa igračima, tako ćemo i prolaziti, da je Ser Aleks Ferguson imao takav drugarski odnos sa igračima Mančesrer junajted nikada ne bi bio to što jeste u eri Fergusona, imao je samo korektan odnos sa igračima i njegova je bila poslednja. Treba da se dovedu levi i desni bek, pa makar to bili stranci, jer u Srbiji nemaš više kvalitetne bekove koji znaju da dobro centriraju, jer bekovi čine pola tima kada probiju napred i dobro centrira, a Rodić se zasitio jer nema dostojnu zamenu, pa se čovek šetka po terenu, možda ono njegovo šetanje kod primljenog gola nas i košta ne prolaska u 3.kolu kf.LŠ.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Omasio si vest :-)
Z

Zvezdas!!!!

pre gotovo 3 godine

Nisam toliki patriota da bi navijao za partizan. Zato napred Dunajska streda
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ako se svaki kontakt sa loptom Jojica,Miljkovica i Sanicanina ne isprati zvizducima sa istoka i zapada (jedina mesta gde ce PRAVI Grobari biti veceras) onda smo zasluzili da nam ugase klub!
S

Sto

pre gotovo 3 godine

Sanicaninu?
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Sanicaninu zbog autogola u rupi prosle sezone.
U

Undead

pre gotovo 3 godine

Ako se svaki kontakt sa loptom Jojica,Miljkovica i Sanicanina ne isprati onom pesmom koja ga toliko boli, sa istoka i zapada (jedina mesta gde ce PRAVI Grobari biti veceras), onda smo zasluzili da nam ugase klub!
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Naravno da ću navijati za Partizan danas. To što mnogi navijaju protiv naših klubova u Evropi, zbog svog navijačkog opredeljenja, još jedan je dokaz da nam je fudbal u kanalu. Posle kažemo svi su protiv nas ,a mi smo uvek jedni protiv drugih međusobno. To je u redu u domaćim okvirima ali u Evropi moramo da budemo složni. Ako ni zbog čega drugog,gledajte to ovako: svi naši klubovi skupljaju poene za nacionalni koeficijent,što bih ja sad navijao protiv Partizana kad znam da njihov poraz šteti i poziciji Zvezde u narednim kvalifikacijama?
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Kako mozes da navijas za nekoga ko mrzi tvoj klub i njihovi igraci i treneri nas uvek prozivaju?
c

czv123

pre gotovo 3 godine

@dingo Bukvalno sam ti naveo razloge. Dok god smo mi jedni protiv drugih međusobno, u Evropi će svi biti protiv nas, od Uefe, preko medija do sudija na terenu. Takodje, nacionalni koeficijent. Ako navijam protiv Partizana,navijam protiv pozicije Zvezde. Ako su oni nevaspitani, pa ne spadajmo i mi na njihov nivo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja sam do sada uvek navijao za sve naše klubove u Evropi. Od ove sezone ne navijam za Partizan. Ne navijam ni protiv njih, jednostavno me ne zanima da li će i šta će da urade u Evropi. A razlog je jednostavan - 1) zbog njihove podrške krađi u Podgorici u finalu ABA lige - jer ono, ma koliko da nas ne vole, svima je bilo očigledno da smo pokradeni, i drugo, igrao je srpski tim sa crnogorskim. I umesto da se oglase protiv krađe, da podrže srpski tim, oni nas prozivaju, i navijače i klub, što se bunimo protiv toga, još pričaju kako je to bilo "pošteno suđenje". Umesto da se stave interes srpske košarke, oni su dozvolili svojoj mržnji prema Zvezdi da prevlada. 2) juče si imao izjavu njihovog trenera koji kaže da ga ne zanima srpski koeficijent, već samo Partizan. Ako njih ne zanima šta će drugi da urade, a jašu na koeficijentu koji im je neko drugi stvorio, zašto bi nas onda oni zanimali? Razlozi koje si naveo su sasvim logični i razumni, i tako svaka normalna osoba treba da razmišlja. Ali kako da podržavaš nekog ko bi navijao i za crnog đavola samo da ti izgubiš? Ili za nekog ko ne kapira da svaki bod svakog srpskog tima koristi svakom srpskom timu? Ili za nekog ko priziva smrt tvojih igrača? Jednostavno me više briga za njih u Evropi. Naravno, sprdaću se sa njima i dalje, ali osvojili, ispali, isto mi je.
c

czv123

pre gotovo 3 godine

Stoji sve što si rekao, ali opet mislim da bismo trebali pokazati da smo bolji od njih, ne spuštati se na taj nizak nivo
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ali čak i ako nas je briga za njih, mi smo i dalje na nivou iznad, jer oni nama žele da ispadnemo. Fora je što među Zvezdašima ima mnogo ljudi koji podržavaju sve naše ekipe. Među Grobarima nema, vrlo malo. I opet, treba li podržavati nekog ko te mrzi? Ne znam, svako odlučuje za sebe, ali svakako nam ne olakašavaju odluku.
p

ppzdrav

pre gotovo 3 godine

@951,cudi me da nisi ukapirao da je ovde 90% klinaca do 15 god koji mrze sve zivo. Stariji,kao ja ne misli tako.Fudbal su zaprljali politika i mafija i stvorili mrznju a mi budaletine se palimo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@pozdrav - ma ima dosta klinaca, ali ima i dosta matorih. Ali se slažem, politika, spinovanje i laži su ono što je zaprljalo normalno rivalstvo. Ova mržnja nije normalna.
G

Gost133

pre gotovo 3 godine

Nadam se da će svi naši sns klubovi ispasti, da se ovaj ludi narod malo osvesti i da se ne zanosi ovim manekenima i krimosima
e

esex

pre gotovo 3 godine

u inat stanoju navijacemo za partizan i srpski fudbal..
b

bojank99

pre gotovo 3 godine

malo ko će da skapira tvoj komentar. Šteta
T

Trevor

pre gotovo 3 godine

Ja kao veliki zvezdas zelim Slovacima prolaz dalje!
N

Nerealno

pre gotovo 3 godine

Zašto ovoliki minusi na normalne komentare? Ajmo ljubavi naša..
B

Babalu

pre gotovo 3 godine

Bude li 0:0... srecno!
S

Sani Boj

pre gotovo 3 godine

Bez Miljkovića i Jojica se me moze sastaviti rim. Natko i Zivkovic na klupi, a Suma ni na njoj. Ne vredi ponavljati , ne igraju najbolji nego Samrokovi ljubimci. I sta bi sa pojacanjima. Prodavačica magle od nazovi uprave do nazovi trenera.
G

Gost554

pre gotovo 3 godine

Aloo strucnjak Zivkovic ne moze da igra zbog kartona
K

Kenta

pre gotovo 3 godine

Mozda iskuskni jesu al bolje sigurno nisu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Komšije, želim da večeras pobedite. Obelite obraz Beogradu i Srbiji bar Vi. Srećno večeras.
P

Pitam za komsiju

pre gotovo 3 godine

Cek ako ispadnete od ovih, da li cete ici u ligu diznilenda?
v

vi

pre gotovo 3 godine

Mjih Srbija ne zanima,tako kaze njihov trener!!!
G

Gost553

pre gotovo 3 godine

Napred Partizane! Ajmooo
G

Gostogoggo

pre gotovo 3 godine

AJDE CRNO BELI NAPRED PARTIZAN!