Komentari na vest

Partizanov prvi korak ka potpisu krila: Olimpijakos precrtao Nikolu Čumića

G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Moramo mi te otpatke da pokupimo, ne moze u Grcu da igra pa ajde kod nas neka igra pih.
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Sta ce partizanu toliki igraci kad ce igrati samo domace prvenstvo ?!
b

bfdb

pre gotovo 2 godine

Ama dovedite spica nekog valjanog gde cemo imati neku korist i prevagu da moze u tandemu sa Rikardom ali i kao zamena ali sto da ne bude i prvi spic. DA bude zdrava konkurencija a boljeg necete niti moze da se nadje za toliko smesne pare od Dembe Darborea iz Sahtjora Beloruskog. Kako vas bre nije sramota da ovo radite vise, dokle igraci koji su bili u nekom kontaktu sa Stolicom, i daj vise neko pojacanje da kazemo evo uradili su nesto. Ovde vam ljudi predlazu daju savete i vidi se da znaju bolje od mnogih u upravi i to rade besplatni skauting za koji vi dobijate novac a nista do sada niste uradili. Na sta ovo lici ovaj tim je gori od proslog a to je vrlo tesko da se desi, ili je u tom nekom rangu. Cumic je ok i dobar je nas plus igrac brz na krilo, moze na levo kako se cini da je slabija strana ali i pre prodje u Almeriju nam je falio spic a kamoli sada. Tako da je dosta svega dovedite nekog ko ce da napravi razliku i da bude bas pojacanje. Bilo je reci da ce neko doci na ofanzivnog veznog gde nam gori i sada niko ne spominje to, isto kao na zadnjeg veznog kada se pricalo o onom iz Seltika. I to nam sada ne treba kada se pitaju Vucela i bombas Ivica a realno nama fali 10 igraca bukvalno dobrih. Nije nama cilj da budemo ispred Vose koja se nije pojacala dovoljno kao ni Cuka koja je nesto jaca sa pojacanjima i timom ili ovaj Radnicki koji je izgubio najboljeg igraca sada, ili nezainteresovani TSC koji takodje prodaje najbolje igrace. I vama je to dovoljno da su oni slabiji pa da kazete eto imamo tim za 2 mesto, e pa necete vise tako. Ima da se ide na trofeje ali i ulazak u LE po svaku cenu, najvise kostaju paraziti u upravi a za igraca dobrog moze i 5 milki da se izdvoji jer se ispalti. Dembu dovedite ili nekog igraca tog ranga ako hocete da placate vise ali samo uradite nesto
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Dok mi potpisemo sve bice -10
2

2.mil kosta

pre gotovo 2 godine

OLIMPIJAKOS ZA CUMICA TRAZI CAK 2.MIL,PA KO VOLI NEK IZVOLI!
G

Gost37363

pre gotovo 2 godine

Od svih pozicija u timu, bas je ta krilna deficitarna? Pa cak i da jeste, dosta vise tih igraca koji ne mogu da se izbore za mesto u olimpijakosu, da valja igrao bi i tamo. Fali nam krsten golman pre svega, ne mogu da verujem da mi je zao sto je Stojkovic otisao. Sva tri gola protiv Radnickog idu na dusu (ili visinu) Stevanovica. Krstenog desnog beka nemamo godinama, stoperi su blago receno prosek. To svi vide osim mongola u upravi. Nazalost oni su tu postavljeni sa nekim visim ciljem i ne interesuje ih dobrobit kluba. Bitno je da se peru i izvlace pare.
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Vratiti Živka Živkovića...sad vec iskusan ii proveren golman.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ali sta ce Partizan da radi sa 8-9 krila.A on nije besplatan.Partizanu nedostaje odanzivni vezni i spic.
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Nece ga pustiti dzabe. Ako partizan to misli.
c

comi81

pre gotovo 2 godine

Spomene li još neko da smo bratski klub sa njima nek se nosi!!!Nisu nam oni nikakva braća ,svaki su nam posao zagorčali!
D

Djole030

pre gotovo 2 godine

Braca su nam navijači i Grčki narod a uprava Olipijankosa je izgleda nije. Treba reci navijačima Olipijakosa da ih malo podsete za to.
@

@Саша Ранђеловић |

pre gotovo 2 godine

Nisam rekao da je loš igrač, ali je nedopustivo ponašanje koje već dve godine pokazuje na Zlatiboru, iz kafana ne izlazi do zatvaranja, ponaša se kao da sutra ne postoji. Ja se nadam da će dati 1000 golova za Partizan i učiniti čuda, ali ponašanje mu ide u smeru Lola, Neca, Babović (sva trojica su bili veći talenti od njega)
M

Miroljub72

pre gotovo 2 godine

Ovaj će u Partizanu da presedi više na klupi i kuburiti sa povredama nego što će da igra evo skoro baš pokidi tetive na nozi zašto njega Partizan dovodi i to pokidanog Bog će znat, verovatno možda da ga leči ? :)))
H

Hahahahahha

pre gotovo 2 godine

Jel realno da ovakve kante dovode???
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Zvezdina ponuda pozajmica (koja kosta da li platu igraca ili dodatno jos i novac) + 600 hiljada evra + 20% od sledece prodaje je glatko odbijena ovog leta.Videcemo koliko ce u ovom slucaju kostati.Pretpostavljam da ce mediji saopstiti 300 hiljada ili slicno.Posto je logicno prihvatiti slabiju ponudu u odnosu na jace
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Mi trazili Cumica ? Pa sad vec nas mali Mitrovic je Sadio Mane za njega.
Z

Zanimljivo

pre gotovo 2 godine

Zvezda nije mogla da ga dovede a partizan moze bez problema da dovodi
T

Ticu

pre gotovo 2 godine

Koga to moze partizan da doveden kako vas nije sramota?Gadjate se milionima sa 40 igraca na platnom spisku pucate 2,5 miliona na igraca na koga vise ne racunate.Partizan za 5 godina nije potrosio koliko vi na Motiku Kako vas vise nije sramota da spominjete Partizan koji jedva 500k moze za igraca da da.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

тицу@ па добро партизан није трошио кажеш али је зато продавао па где су паре откуда толики минус у каси??? А да вазура вучелић илиев спс растргло се то зачас
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Strasan talenat al nikakav profrsionalac. Provodi dane po kafanama na Zlatiboru i fudbal ga zanima kao lanjski sneg
K

Kimbe

pre gotovo 2 godine

Pitaj decko sve trenere koji su radili sa njim, decko je extra momak i veliki radnik!

Саша Ранђеловић

pre gotovo 2 godine

ne znam koliko ta tvoja prica pije vodu...u radnickom je odigrao bas dobro...mozda nije za ligu petice ali za nase uslove je sasvim korektan igrac
z

zlatiborac

pre gotovo 2 godine

bio je veliki potencijal, mogao je daleko da dogura, metiljav, neradnik, mekan, psihicki slab, moze da igra samo kad mu konkurencija ne dise za vratom, kao u Radnickom npr, gde je imao prioritet posto je rukovodstvo kluba imalo licne interese da ga gura, sve u svemu, idealan igrac za Radnicki Nis, ili eventualno Vojvodinu, za Partizan nije po kvalitetu (inace je veliki Zvezdas)