Urošević (©MN Press)
Urošević (©MN Press)

Partizanova briga manje: Urošević u Humskoj još dve godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 13:29

Novi ugovor do leta 2024.

Sa spiska igrača kojima u junu ističu ugovori skinuto je još jedno ime u Humskoj.

Posle golmana Nemanje Stevanovića, novi ugovor sa Partizanom dogovorio je nezamenjivi levi bek Slobodan Urošević, javlja Telegraf. Dve strane su se dogovorile da se saradnja produži do leta 2024. godine.

Izabrane vesti

Naravno, ukoliko se pojavi klub zainteresovan da kupi levog beka Partizana, Urošević bi verovatno dobio zeleno svetlo kluba, s obzirom na to da je na crno-beloj strani Topčiderskog brda od januara 2018. godine. A, u poslednje dve sezone se etablirao kao nezamenjiv uz levu aut liniju, pogotovo što se Ivan Obradović više puta povređivao otkako se vratio u Partizan, a Rajko Brežančić nije uspeo da ubedi trenera Aleksandra Stanojevića da mu pruži šansu na terenu.

Slobodan Urošević, nekadašnji zlatni orlić sa Evropskog prvenstva u Litvaniji, odavno je u Partizanovom „klubu 100“. Za nešto više od četiri godine koliko je član crno-belih odigrao je 146 utakmica na svim frontovima, postigao devet golova, dok je za 11 asistirao.

Pre desetak dana Urošević je na utakmici protiv TSC-a prvi put postigao dva gola otkako nosi dres Partizana.

Na spisku igrača sa kojima crno-beli pregovaraju o nastavku saradnje, a kojima u junu ističu ugovori su Bibars Natho, Miloš Jojić, Igor Vujačić, Lazar Marković, Lazar Pavlović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić...


tagovi

Slobodan UroševićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara