Tribina na meču sa Slovackim (© Star sport)
Tribina na meču sa Slovackim (© Star sport)

Partizanova humana akcija: Daj krv, gledaj besplatno meč sa Šerifom

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 12:58

U Nišu i Beogradu, tokom srede i četvrtka...

Logika sugeriše da bi navijači Partizana trebalo da su se uželeli evropskog fudbala. Poslednji put bili su u prilici da vide miljenike na kontinentalnoj sceni protiv Kelna, kad je minulog oktobra ostvarena jedna od presudnih pobeda za prezimljavanje (2:0), u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencije, kad je u Beogradu gostovalo Slovacko, na tribine su mogla samo deca, usled kazne UEFA, te će biti zanimljivo videti kakva će poseta biti protiv Šerifa.

Da bi podrška izabranicima Gordana Petrića bila što veća, u Humskoj su osmisili dodatnu akciju, prožetu humanitarnom misijom, jer će dobrovoljni davaoci krvi biti u prilici da bodre crno-bele u revanšu sa predstavnikom Moldavije (četvrtak, 18.45, TV Arena Premium 1, RTS 1).

Izabrane vesti

U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije (Svetog Save 39, Beograd) i Zavodom za transfuziju krvi Niš (Bulevar dr Zorana Đinđića 48), klub iz Humske će u naredna dva dana organizovati akciju dobrovoljnog prikupljanja krva čiji će davaoci, za uzvrat, dobiti ulaznicu za revanš baraža vrednog plasmana u osminu finala trećeg po vrednosti evropskog takmičenja.

Akcije že biti organizovane u sredu od seda, do 19 časova u Nišu i u četvrtak, od devet do 18 sati u Beogradu. Na osnovu potvrde o dobrovoljnom davanju krvi, koja se dobije na licu mestu davanja krvi, a koja se na blagajni stadiona Partizan pokaže na uvid, dobija se ulaznica za meč sa Šerifom, za sektor po želji, osim za centralni deo zapadne i istočne trbine.

Davalac krvi može biti svaka zdrava, odrasla osoba, od 18 do 65 godina za koju se lekarskim pregledom i proverom krvne slike, odnosno nivoa hemoglobina, utvrdi da davanje krvi neće ugroziti ni davoca ni primaoca.


tagovi

ŠerifFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara