Komentari na vest

Partizanova veza: Belić da se drži svog načina igre, Natho može 90 minuta, Pantić u konkurenciji posle septembarske pauze

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Neshvatljivo je da klub ovoliko gura ovog Belica. Ali apsolutno neshvatljivo. Ko god imalo prati fudbal, vidi da momak nema sta da trazi u profesionalnom fudbalu. Jedino ako oni na treninzima vide nesto sto mi ne mozemo da vidimo na terenu? E to ne znam. Mozda momak ima neku mentalnu blokadu, tremu, sta li, pa kad istrci na teren u takmicarskoj utakmici, jednostavno zaboravi sve sto zna? Moguce je i to. Ali za sad je, ponavljam, neshvatljivo da mu se daje ovoliko prostora, a imas na klupi jednog Bazdara koji dobija minut igre po utakmici. To jednostavno ne mogu biti cista posla i nek ide na cast onima koji donose ove odluke u Partizanu, ukljucujuci i Petrica, nazalost. Kazem nazalost jer zelim da vjerujem da Petric radi u Partizanovom najboljem interesu, medjutim...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

druze njih bole stojko ...bitno je da se gurne igrac makar mi svi videli da taj nije to al njima je bitna kinta . Sutra ce prevariti neke arape jos im samo oni veruju a mi se nerviramo.
b

batabane

pre preko 1 godinu

E moj Petricu,srozao si se skroz.Imao si britk stav,sad opravdavas upravu koja unistava Partizan.Kako mozes da opravdavas dovodjenje 4 defanzivna vezna.Ti ih rasporedjujes na sve pozicije i kao dobro je.Da ti pojasnim.Trebalo je da ti dovedu 5 golmana ,i ti da ih stavljas i na stopera i beka i krilo i kao dobro je.Eee,zato nije dobro.Ne moze da ofanzivnog veznog igraju defanzivni vezni Natho,Andrade,ma koliko oni znali fudbal.Lepo je imati takve igrace ,da u situacijama kad ne moze ofanzivni vezni da igra,da oni odigraju.Ali ulaziti u sezonu bez startne opcije,da sezonu iznesu alternativna resenja,je miniranje ekipe.A sto se tice Bazdara,svaka cast da si primetio da zasluzuje paznju.Ali za svakog normalnog pametnog ambicioznog trenera,Bazdar bi bio izazov,da nadogradi njegov vrhunski talenat,i stvori od njega svetsku klasu.To bi mu se vratilo i kroz rezultate.Raditi i raditi sa takvim igracem.Osetiti i videti njegove greske i nedostatke i raditi na otklanjanju istih.Da igrac raste iz utakmicu u utakmicu.Ali to moze samo sa jakim trenerom.Ne gurati decka na spica,vec od njega napraviti najbolju desetku ikada,jer decko to igra kroz karijeru.Da se uigra sa Rikardom tek bi tada padali golovi.Po meni je Belic jos na debiju u onoj nesrecnoj utakmici u Nisu,nagovestio ovo sto je potvrdio u derbiju,da moze da bude kvalitetan zadnji vezni.Ali ne pominji vise Lutovca,molim te.On je izgubljen u svemiru.Isto kao i u slucaju sa Fejsom,igrac manje na terenu.Ta dva igraca treba odmah odjaviti.Na srecu ,svi ostali imaju neki kvalitet,ali nadostaju im par kvalitetnijih od njih da ih povuku napred.Potrebni su kreativni kvalitetni igraci ,pre svega na poziciji ofanzivnog veznog(Ljajic),i spica koji moze i kao poluspic i bocno (Jovetic), i ipak jos jedan stoper.Stoper koji je bolji ,iskusniji od po meni solidnih,pre svega Markovica i Vujacica,pa i Sanicanina.Nisu oni losi,ali bi bili bolji da im jedan jos bolji,podigne sigurnost.Eto Nastasic je otisao u Majorku,trebalo se tu poraditi.Bar Petric zna sta znaci stoperu ,kada pored sebe ima iskusnog priznatog stopera.Vitas nije taj profil stopera koji je neophodan Partizanu,da podigne ostale,ali je ipak bar malo bolji od sve trojice,tako da bi i on bio pojacanje.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

jel ti razumes da u klubu kao trener moze da radi samo onaj koji ce da izvrsava sta mu oni kazu al i on ce sutra na osnovu staza u Partizanu otici u FK Al Nikad culi i zavrsice posao .Jedan Vuk Rasovic tamo pravi milion godisnje pa ti vidi baki !!! Decko koji je totalno zalutao u fudbal i kao trener i igrac
G

Gostionko

pre preko 1 godinu

Sutra ce Kolubara da zabopravi da igra fudbal. Desava se isto sto i prosle sezone sa Stanojevicem. Glumimo neizvesno prvenstvo a svi znamo da ovaj raspali Partizan nije za u prve tri ekipe na tabeli. U Nisu su ukrali bod iz penala,u Novom Sadu faul u napadu pre gola u ko zna kom minutu,u Kragujevcu em oprosteni zuti karton na pocetku utakmice Vujacicu em crveni karton Jovicu. I to je minimum pet ukradenih bodova. Niko to ne spominje. Ceka se neka sudijska greska u korist Zvezde pa da se laprda.
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Ti nista ne cekas, laprdas bez stida i srama neprekidno.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

@Gostinko Majstore, zašto Crvena zvezda nije pobedila taj slabi Partizan? Nije pokazala nikakvu dominaciju u odnosu na njega, čak je srećno prošla što Rikardo nije dao gol za 2:1. Odgovori, nemoj samo da lupaš minuse kao po običaju.
P

Paokara

pre preko 1 godinu

U derbiju lakat Rodica u senaestercu Dijabateu u glavu i Sanogovo igradnje rukom na koji VAR soba cuti. Prvu ozbiljnu takmicarsku utakmicu ste odigrali u sredu. Narokali ste najskuplja pojacanja, budzet neogranicen, pretili da cemo da primimo najmanje 2, 3 komada, a ispada da vi toliko samo dajete u ovim sklanjalicama, gde protivnik ne sme da udje u ostriji duel, a kamoli da otkine bod. Znamo kako je zavrsio Borac iz Cacka kad je klepo Zvezdu 5:1 na Marakani.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Vidim Stanojevic vam je i dalje kost u grlu, a kad je covjek ikad otisao iz kluba. Ccc... sta su ti kompleksi. Mislim da vam ih je rijetko koji trener Partizana nabio ovolike.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

pa nije Zvezda pobijedila zato sto se iz aviona vidjelo da je rezultat dogovoren, pa cak i taj siroma sanogo zna da nesto treba uraditi po dogovoru pa loptu dodaje kilavku...
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ubi te onaj Makabi...jos traume imas
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ako je Belic odigrao derbi dobro onda ja stvarno nemam pojma o fudbalu!
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Da, odigrao je dobar derbi, tako da ipak onda ispada da nemaš baš veze sa fudbalom. Jbg.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa i za Zeku milionera su mi spocitavali da sam ljubomoran na njegovu bradicu ali evo ga on sad bez angazmana brusi formu u teretani.Tako da ne bih bas rekao da nemam pojma.P.S.I ser Flora moze samo u kladionici da pokazuje svoje znanje.
s

samo vazura

pre preko 1 godinu

ne igras u Cuki a onda te ovi nasi izvuku kao zeca iz sesira i jos nas ubedjujes da je decko igrac !!!!
Z

Zeka milioner

pre preko 1 godinu

Nemas pojma, isprati malo najave na medijima koji kao nisu pod kontrolom drzave. Vidis da se vracam, a za bradicu mozes da me povuces ili za nesto drugo. Lep pozdrav.
M

Markoniii

pre preko 1 godinu

Živeo Partizan i majka Srbija....UPRAVA NAPOLJEEEE
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Koji bre belic, jer i tebe placa njegov menadžer.. Decko izgubljen slucaj.. Svi vi koji ga hvalite razumete se u fudbal ko moja baba.. Slusaj ti ovo, kazu trcao je protiv zvezde ahahahahahahaha
b

belica vec imamo

pre preko 1 godinu

ocekuje se dolazak Sneska pa da kompletiramo cirkus .
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Kakav belic i dokle jovic? Kada je kraj menadzerskim igracima u partizanu? Pogotovo kada su klinci u pitanju, mogli bi malo kvalitetniji tim da imamo, nekoga mozda i prodamo za fine pare, cisto da se ne bi ugasio klub i tome slicno..
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Ovaj stvarno nije normalan ili je toliki poltron ovom sljamu iz uprave...!? UPRAVA NAPOLJE!!! VOLIM PARTIZAN
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

belic da se drzi svog nacina igre ...haha redakcijo zar nije dovoljno sto nas vazura zaje... nego jos i vi sad .
N

Noke

pre preko 1 godinu

Ja sam iskreno bio sokiran kad sam video Belica kao startera na derbiju. Moram priznati da me je prijatno iznenadio. Ima karakter, daje maksimum i ne plasi se duela. To je retkost za domaceg igraca koji ima 20 godina. Njemu samo fali malo pameti u igri i bice odlican box to box igrac.
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Sta te je iznenadio.. Razumes se u fudbal ko marica
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Koliko je lopti prodao?Zasto se izlezavao na centru kad jurimo rezultat i imamo inicijativu i narocito mi je upala u oci situacija na centru kad je vukao loptu umesto da je doda i na kraju je izgubio.
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Imas li oci??? Njemu fali da zna da igra fudbal. Decko je antitalenat.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Njegov zadatak je bio da krpi ispred porozne odbrane i presporog Traorea. To je i uradio. Momak je bio svugde. Svaka sprečena akcija zvezde je njegovo delo, i delimično delo Uroševića. Ostali užas i napred i u defanzivi, ne računajući Diabatea koji je nešto ipak pokušavao.
b

boze sacuvaj

pre preko 1 godinu

noke jesi mu cale ili menadzer ?
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

Uzalud je vise ponavljati ko je krivac za urusavanje Partizana, Vazura i Vucelic ce otici samo pod mnogo vecim pritiskom nego sto je to sada. Ima toliko slobodnih domacih igraca koji bi i te kako dobrodosli, ali uprava nece nikog da dovede jer ovako je sigurno da sa ovim fondom igraca necemo nista uraditi. Cumic, Ljajic, Radoja su bili voljni da dodju, ali su namerno sabotirani. Do sada nezabelezeno u analima fudbala da imas dvojicu gadova koji godinama pune svoje dzepove i unistavaju klub i da niko nista povodom toga ne preduzima. Jasno je i zasto, kao sto je i sve jasno sta se desava u srpskom fudbalu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

vazuru drzi neko jak ...nema sanse da 5 godina nemamo uspeh, finansijski sve gori i tip je jos uvek u fotelji
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Само се ви држите и наставите овако.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

A kada bude dosao zimski prelazni rok, onda ce biti letnji, je bitniji itd svake godine ista prica, upravo zbog zimskog prelaznog roka nismo uzeli titulu, jer nije dovedeno ni jedno pojacanje...
A

Ateista

pre preko 1 godinu

Volim Partizan zato sto sam antisrbin, to jest komunista.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Nek ste vi Zvezdasi zato najvece Srbi na svijetu. Zato je Srbija jedna od najvecih svjetkih sila i svuda se o njoj prica sa postovanjem. Zbog vas. To jest, tebe i tebi slicnih. E moj ti, kad bi samo znao koliko si plitak.
M

Mandov sajsiga

pre preko 1 godinu

Ti volis parade zato sto si furundzija, isto kao i moderator koji ne pusta komentare. Mozete zajedno da se ukljucite u prajd vozic kao vagoni.