©StarSport
©StarSport

Partizanova zamena za Ilića je Nikola Miličić

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.01.24. | 13:14

Jesenji šampion dovodi mladog štopera iz Kragujevca

Partizan je prodao Mihajla Ilića u Bolonju, o detaljima ovog transfera ste mogli da čitate na Mozzart Sportu, a crno-beli su već dogovorili dolazak njegovog naslednika u poslednjoj liniji. U pitanju je talentovani štoper Radničkog iz Kragujevca Nikola Miličić (19), koji je u prvom timu kluba sa Čika Dače odigrao 33 zvanična meča.

Ove sezone, Miličić je ostvario pet nastupa u Mozzart Bet Superligi, ali ga od kraja septembra nije bilo u timu zbog istegnuća ligamenata kolena. Ipak, nije morao na operaciju, a pregled magnetnom rezonancom je utvrdio da nema oštećenja. Mladi defanzivac je u proteklom periodu radio na jačanju kolena, pa je sada potpuno spreman za izazove koji ga očekuju u taboru jesenjeg šampiona.

Izabrane vesti

Angažovanjem Nikole Miličića crno-beli će rešiti i pitanje dodatnog bonusa, koje je upražnjeno upravo Ilićevim odlaskom.

Miličić je ponikao u fudbalskoj školi Kiker, odakle se kao omladinac pridružio Radničkom. U prvi tim je ušao u julu 2022. godine i praktično odmah postao standardan prvotimac.

Talentovani fudbaler će biti u prilici da se nametne Igoru Duljaju na pripremama koje će Parni valjak obaviti na Kipru od 18. januara do 2. februara i tamo odigrati četiri prijateljske utakmice.


tagovi

Zimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara