Komentari na vest

Partizanovi igrači uglas: Pobeda karaktera, za našeg brata Lutovca

T

Tiću

pre preko 2 godine

Nema šta borili su se sto posto ograniceni sa znanjem jesu mnogi ali borbu nijednom ne mozemo oduzeti.Retko ko tu ima evropske utakmice u nogama.Odbrana kompletna bez tog iskustva,Rikardo koji nam je jedan od boljih kroz celu karijeru nema jake utakmice a ima kvalitet.Holender takodje i mnogi drugi...Ali bitno je da se gine za instituciju i da se dovedu 2-3 kvalitetna igrača i možemo mnogo.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Mnogo sam srecan sto smo prosli, ali ne mogu da razumem da u 21.veku i dalje Partizan igra uplaseno, sa prevelikim respektom, sa napadacem samo na njihovoj polovini... Vujacic kriv za oba gola, ali i dao penal i spasio, Sanicanin sirovina i mislim da nije igrac za ovo takmicenje, ni za Partizan iskreno, bekovi svi uzas, Holendera daj Boze sto pre da prodaju, i Sumu, a dobri - Markovic napokon, Rikardo, Popovic golman sve bolji, Stevanovic golman, Zdjelar i Scekic. Ovo je Stanojeviceva pobeda, on ih je spremio, utakmicu spremio, iako je Soci ovakav, kvalitetniji od Partizana nazalost, sa dosta iskusnih i proverenih igraca, znaju sta igraju uvek, cvrsto, agresivno, odlicno se postavljaju i brane. Samo molim Boga da dovedu jos jedno krilo, napadaca i stopera... A ono sto su pokazali Cukaricki, Vojvodina i cigani, je mnogo velika sramota za nas fudbal, kakve god da imamo stadione, da igraci ne primaju plate na vreme itd.jer sve to svako u Evropi vidi...
N

NikolaValjevo

pre preko 2 godine

I da se ne daj Boze ispadne, sa ovakvom igrom svi ce biti ponosni na momke
J

Jaime Agatonović

pre preko 2 godine

Bivši štoper Krotonea Vladimir Golemić, novi je član Partizana. Ugovor 2+1, predstavljanje u ponedeljak.
T

Tiću

pre preko 2 godine

Daj Bože treba nam štoper
A

ACDC

pre preko 2 godine

Kako vi to znate mladi gospodine? Bio bi dobro pojačanje!
J

Jaime Agatonović

pre preko 2 godine

Rekli mi moji drugari iz rukovodstva kluba. U naredne dve nedelje dolaze još krilo i centarfor jer Rikardo ne može sam celu sezonu na tri fronta. Moguće i zadnji vezni da dođe jer za Šćekića imamo ponudu.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Ne ubacuj decu vise, nema pojacanja dok eventualno ne udjemo u evropu, a i onda mozda jedno.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Molim samo da se ne ulazi ni u kakvu euforiju, jer ništa još nismo uradili, bez obzira na dobar početak sezone. Raduje me da smo odigrali muški, borbeno, do poslednje kapi znoja, protiv kvalitetnog protivnika i ne bih im zamerio ni da smo ispali. Ali kada se pogleda u kom smo sastavu završili utakmicu, jasno je da imamo prekratak roster i da bismo bili konkurenti u sva tri takmičenja trebaju nam najmanje još tri ozbiljna igrača, pre svega štoper, krilo i špic. Trebaju i bekovi naravno, ali to se očigledno mora krpiti, bar do polusezone. Metalac je sada najbitnija utakmica, koja se mora dobiti na kvalitet i iskustvo, a onda se spremiti za dvomeč sa Portugalcima, koji će odrediti put u ovoj sezoni. Napred Partizan!!!
A

Aebre

pre preko 2 godine

nema nista lepse i bolje od partizana...svi igraci i navijaci kad osete tu zarazu ne mogu da se odlepe od toga...strasno kakvu emociju izaziva partizan...uvek smo uz partizan i kad smo imali najgoru ekipu u fudbalu,kosarci opet smo bili tvrdoglavi i nadali se tituli i bili najjaci za nas
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Dovedi sada Kwadwo Asamoaha!!!!!! Slobodan je!
A

Akademija

pre preko 2 godine

Predlog ti je jako dobar samo mislim da Asamoa prijstelju ispod 700 000 ne dolazi i jos ima 32 god tako da nema profita. U svakom slucaju dobar predlog i bio bi jako resenje na poziciji beka. Ali treba onda prodavati 4 leva beka bi imali. Nije realno
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Može on u sredinu, a po potrebi i na krilo. Pokriva više pozicija, ima ogromno iskustvo. Nekada je vrijedio 22m. 32 godine nije puno. Plata je sigurno problem, zato trebaju pričati. A šta bi da moraju obeštećenje plaćat?? Zato bi bila realna opcija. Neka njemu npr milion godišnje ako će doći džaba, dodje mu na isto kao da kupe igrača od 700 hiljada i dadnu mu platu 300 hiljada..
A

Akademija

pre preko 2 godine

Ludi Dejo u pravu si zna i na sredini ali je on ipak najbolji kao krilni levi bek po mogucnosti u formaciji 3 5 2. Mislim ipak da ce Partizan pojačati odbranu (stoper) i dovesti nekog poluspica/krilo koji se dobro krece, koji je brz i prodoran. I mislim da ce biti malo mladji igrac koji bi posle mogao da se proda . Asamoa je igrao i krilo ali ipak ne vidim njega kao opciju za sada. Mada bi ga voleo videti na beku ,a da na primer ode Obradovic ili Urosevic. Na primer Stanoje mozda planira sa 3 stopera da igra pa ti vidi kako bi onda Asamoa spratao po levoj, a Lutovac po desnoj strani. Sve u svemu sinoc smo zasluzeno prosli. Mozda te i poslusaju ovi iz uprave hehe.
A

Akademija

pre preko 2 godine

Bravo momci za Lutovca samo jako momci,zivot je surov nikada ne znas sta te ceka. Danas si tu, suta nisi. Lutovac kad bude mogao on ce se vratiti ,a znamo da je njegov ćale bio Grobar i da ce ga na nebu gledati kako igra za njegov voljeni klub. Pobedili smo juce zato sto kao tim igramo, zato sto su momci ginuli jedan za drugog. Bilo je tu gresaka ali necu ovde neke analize. Tako treba do kraja da funcionisemo ,zajedno kao tim, jer nista nema bez sloge u kuci, drustvu , vezi , braku , timu.
B

Bravo momci

pre preko 2 godine

Markovic je juce igrao kao Maradona. Klasa iznad svih na terenu. Nisu ludi iz Liveropula sto su ga bili kupili, nazalost za njega je to fudbalski bio los transfer jer se vukao posle po pozajmicama ali je bar lovu uzeo.
z

zeks pantic

pre preko 2 godine

u sceku je usao duh milana pavkova, hej sceko ,skoci i daj go glavom