Partizanu izmiče 3.000.000 bonusa, Almerija deklasirana u Đironi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.06.21. | 23:40

Teško se stiže 0:3 u plej-ofu...

Istorija se ponavlja. Almeriji će, sva je prilika, Đirona ponovo doći glave i sprečiti je da uđe u Primeru. Prošle godine Katalonci su slavili u polufinalu doigravanja s ukupnih 3:1. Ove sezone, u istoj fazi, Đirona posle prvih 90 minuta ima ogromnih i teško dostižnih 3:0.

Ovaj rezultat neće se dopasti čelnicima Partizana jer kao što je poznato crno-beli su posle transfera Umara Sadika i te kako zainteresovani za rezultate Almerije. Ovako ubedljiv poraz znači da je bonus od 3.000.000 (za plasman u Primeru) za ovu godinu praktično izgubljen.

Izabrane vesti

Podsetimo, klub iz Humske može da računa na dodatnih 500.000 kada Sadik postigne 25 golova (trenutno je na koti 22, računajući i Kup kralja), odnosno na ovu veću cifru ukoliko Almerija uđe u viši rang u bilo kom momentu trajanja ugovora.

Mada je igrala bez najboljeg igrača i strelca Kristijana Stuanija Đirona je u potpunosti nadigrala goste. Dva brza gola u prvih pet minuta (Barsenas i Kouto) psihološki su ubila fudbalere Almerije, a sredinom drugom dela dokrajčio ih je treći pogodak Mamadua Sile.

Koliko je Almerija bila loša najbolje opisuju dva statistička podatka: šutevi u okvir gola - 0; šutevi ka golu rivala - 1. Za 90 i kusur minuta.

Umar Sadik odigrao je svih 90 minuta, utopio se u sivilo svog tima. Nikola Maraš zamenjen je na poluvremenu, dok Raća Petrović nije ulazio u igru.

Revanš je na programu za tri dana.

SEGUNDA - POLUFINALE PLEJ-OFA (PRVE UTAKMICE)

Sreda

Đirona - Almerija 3:0 (2:0)

/Barsenas 3, Kouto 5, Sila 65/

Četvrtak

21.00: (2,60) Rajo Valjekano (2,75) Leganes (3,25)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Umar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara