Komentari na vest

Partizanu se smeši het-trik: Hoće li imati ko da se trka sa Saldanjom?

h

hahahah

pre 3 meseca

onaj u derbiju se vazi kao dva gola xd
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Ovaj Saldanja je top špic i baš ga priznajem.
s

srke

pre 3 meseca

Realno, teško. Već je prilično umakao na listi strelaca, a i realizacija mu je odlična od pet šansi, tri su gol. Jedini ko je mogao da mu zapreti je Mijatović, da je ostao.
G

GistV

pre 3 meseca

Ne Mijatović nego Kraso,da je sve utakmice lige odigrao kod Bahara sigurno bi bio ispred Saldanje!
N

NekaBudePrviStrelac

pre 3 meseca

Neka ovaj bude prvi strelac, a titula ostaje Velikanu Evropskog i Svetskog fudbala koji u svom muzeju ima šta da pokaže za razliku od malog kluba u crnom koji u trofejnoj sali drži busen iz Brisela:)))) Treće mesto za crne biće uspeh i napredak u odnosu na četvrto, a onda ostaje da se mali klub nada da opet ne naleti na Dance koji pune mrežu do vrha u Konferenciji:))
G

Gost1234

pre 3 meseca

Neka, svisnuces od pakosti... ako ces...
S

SimkeS

pre 3 meseca

Gledaj ti momak svoja posla,punili vas svi redom a i mi smo!🤣
c

chester

pre 3 meseca

Pa vi ste srpski Bajern
h

hahahahhaha

pre 3 meseca

taj vas je peglao u derbiju hvala bogu xd
i

igokeasi...

pre 3 meseca

...kad vec pominjete neke dugove Zvezde i lupetate cifre ko na pijaci,a sta ce mo onda sa zvanicnom izjavom vaseg bivseg clana uprave i Vucelicevog bivseg zamenika u vasem jsd klubu koji pre meces dana javno izjavi za TV Slovenija da prtizan ukupno duguje vise od 100 mil ali da ova vasa uprava to Krije od javnosti i da lazno prikazuje mnogo manji dug nego sto je zaista,i to je upravo razlog zasto ne smeju da daju ostavke,jer ce se sve to saznati i otkriti ako Vazura i kompanija podnesu ostavke i zato godinama u nazad cine sve da ostanu u klubu na vlasti samo da ne bi isplivala istina u javnost da je klub u totalnom Bankritu i da su vam upravo zbog duga od preko 100 mil isekli struju i grejanje pre samo par meseci,i zato sad vasa uprava mora sve zivo da rasprodaje od igraca da bi klub preziveo i izbegao odlazak u totalan stecaj,to je izjavio vas bivsi clan uprave i bivsi Vucelin zamenik za TV Slovenija,tako da kad on to kaze i javno priznaje to je kraj svake price!
v

vs vl

pre 3 meseca

Prvo pogledaj samo koliko igrača i po kojim cenama je dovodila igrače, tako da nije za poređenje Zvezda i Partizan
N

NR

pre 3 meseca

Zvezda nema napadaca. Njoj sudije postizu golove..
V

Vukkk

pre 3 meseca

Pustiti Dusana Jovanovica da igra, Partizan ima spica svetskog potencijala, zivi bili pa videli..
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Neko broji najbolje strelce lige, a neko broji titule. Neko slavi pobedu protiv Real M sa 0:0, i pobedu protiv Man.Utd sa 0:1, a neko slavi pobede protiv Liverpula, Real M, Bajerna, Benfike, i to po nekoliko puta itd itd itdddddd, one malo manje klubove iz lige petica (u ono vreme su bili veliki klubovi) neću ni da pominjem, tu ima pobeda koliko hoćeš. Neko je večno mali klub, a neko je Evropski i Svetski šampion.

Grba

pre 3 meseca

Jel jos uvek slavite te pobede i titulu iz proslog veka u tome je razlika zasto ste sada za Evropu niko i nista u oba sporta koliko god vam para dali nije bitno jer ambicija vam je da budete bolji od klub koga naspram sebe smatrate malim ,a ambicije Partizana je da bude bolji od najboljih odnosno Reala.
A

A glup si

pre 3 meseca

Vito ...uvek ponavljas iste komentare...kao sad ta proslost bitna...zivi sadasnjost.
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

A neko vrijedja srbe ba badnji dan I bozic. Nije te sramota da se javljas.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Ne mogu da vredjam Srbe, jer vi niste Srbi. Živela Zvezda, živela Srbija.
U

Udbasu

pre 3 meseca

onda nemoj i dvoje 🇦🇱 da vredjas
G

Gost1234

pre 3 meseca

Polako, i ti ces od pakosti da svisnes...
M

Mile led

pre 3 meseca

Kada će neka titula mukiceeeeeeee. 7 godina bez titule u fudbalu, i 11 godina bez titule u košarci. Jel vas mnogo boli??? Ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃 Kakav je osećaj biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona??? Kakav je osećaj biti večno mali klubić??? Meni je teško zbog vas, ahahaha ahahaha 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂
G

Gost1234

pre 3 meseca

Ne Mileee, tebi nije tesko zbog nas, tebi je tesko zbog tebe samog! Neznas mukice od kompleksa i frustracija sta ces sa sobom, polakooo, svisnuces od te zlobe...
M

Mile led

pre 3 meseca

@Gost1234. Od kompleksa??? Heheheh, od kompleksa od malenog jsd kluba??? Hehehe, ajde jedi se zato što navijaš za malecki klubić.
K

Koliko

pre 3 meseca

Si šahti ukrao prošle nedelje?
M

Mile led

pre 3 meseca

@Koliko. Pitaj to Predraga Luku 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂
d

dr.Zvezdan

pre 3 meseca

Terza za samo 3 klinca + procenti od dalje prodaje zaradi Zvezdi 30.mil za ovaj prelazni rok,a svemirsku Sladjanu iz Brazila koja je bolja od Ronalda i Mesija niko zivi u celoj Evropi da kupi nece cak ni za dzabe,toliko o tome!

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Zahid lucidnim potezom izbacuje kompletnu skupocenu odbranu galaktikosa i pronalazi Saldanju koji rezantnim udarcem salje loptu u malu mrezu debelo placenog franje glazera za 2-0 i na taj nacin liferuje najskupljeg trenera u istoriji srpskog fudbala bahara i tako rasterecuje budzet penzionera Srbije!!! Saldanja seko, Mateus Saldanja!!!
i

izgubili derbi 2x

pre 3 meseca

@Kalčopolista® Kako ti prija cak PET poraza za redom u kosarci za samo 12 dana...👊🤫
E

Ee

pre 3 meseca

Docekali ste posle 5 godina da pobedite u Derbiju,bravo!
2

2305

pre 3 meseca

tsc u humskoj saldanja nebitan i mnoge jos utakmice koje ste se provukli a decu iz Danske ne spominjati
T

Toole

pre 3 meseca

Prosecan igrac koji je bljesnuo poluse sezonu ili sezonu, ako se neko seca suma kako je igrao prvu sezonu ili asana pa se posle ugase. Partiza je prvi samo zato sto nije igrao sreda-subota, i zato sto se vadio 4-5 putabu 90+ minutu. Dati 14 golova nije malo ali za nasu ligu daleko od najboljih sto su igrali nogomet.
N

Nego sta

pre 3 meseca

Pokazao je u evropi kakva je igracina ovaj iz Nogometnog kluba
I

Igi33

pre 3 meseca

Pokazao je on kako se pobedjuje nikad skuplja Zvezda u njenoj istoriji. Dovoljno.

Ma da

pre 3 meseca

Kao i vasi preskupi nogometasi svi su se pokazali.
K

KADA NEMA

pre 3 meseca

Te sta da pisete, pisete o zlatnoj kopacki nase lige hahhaha eto neka uzmu i kopacku i pride rukavicu zlatnu hahhaha TITULU videti nece!!!
V

Vazurica

pre 3 meseca

Pa dobro, znaci i Partizan je osvojio neke 3 titule...
D

Da li ima

pre 3 meseca

sta smesnije nego uzdizati igraca spram golova u ovoj cunga lunda ligi, pa protiv jednog ispodprosecnog evropskof tima kakav je nordsjeland ne secam se da je u sansu usao, daj oladite malo
T

Tunguz

pre 3 meseca

Ocekujte barem 10ak penala za zvezdu na zimu,tako da ne bih otpisao Acu Kataja
B

Bibras Natho

pre 3 meseca

Ja sam na penali tatko!
s

smesnooo

pre 3 meseca

dominira u namestenim utskmicama a u evropi nista
m

milisav kekez

pre 3 meseca

evo ga naš firminjo čak je i bolju od njega partizan dovodi kvalitetni špicovi a ne kao neki tamo koji davaju za špicovi po pet milijona a nemogu go da dadnu a partizan za pet put manje pare dovodu bolja pojačanjo zato je partizan prvi na tabelo i tu će ostane do kraja ovu sezone neka svako dobro znaju partizan će bidne šampijon
@

@milisave

pre 3 meseca

pod 1, zvezdin drvo spic dade gol u ligi sampiona a ovaj tvoj moze samo surdulici, pod 2 prvi mozete biti maksimalno do prolecnog derbija i pod 3 obnovi gramatiku
g

garinca

pre 3 meseca

Bicete prvaci ko onomad sa stanojem 🤣

@garinca

pre 3 meseca

Videcemo da ne prodje Miloje kao sto je Stanoje obojica su bili dobri u prvom mandatu.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Treću godinu u nizu imaće najboljeg strelca lige, i sedmu godinu u nizu bez titule. Veliki uspeh, nema šta.
M

Milojko Arsenić

pre 3 meseca

Jos jedan kralj sklanjalica koji se nije video u evropi
A

Auu

pre 3 meseca

Decko najbolji strelac u ovoj nasoj blatnjavoj ligi,ko sve nije bio najbolji strelac ovde pa se nije dizalo u nebesa,a ovog vec od polusezone dizu,a gde je Evropa,a gde je pre partizana uradio nesto?! Ovde su i ispodprosecni igraci bil najbolji srelci ili medju najboljim strelcima lige.
B

Babaroga

pre 3 meseca

Čim je došao Saldanja, rekao sam da će na prvoj utakmici da spakuje gol i donese pobedu, tako je i bilo. Navijači komšinice se srdali da nema pojma a dečko ubedljivo najbolji strelac lige. Bukvalno svaki stranac napadač je bio top (Dijara, Leonardo, Kleo, Tejgo, Tavamba, Sadik, Gomeš...)
G

Gost1234567897

pre 3 meseca

Samo vi nastavite da se ložite na prve strelce lige, Saldanje i Gomeše, a mi ćemo da nastavimo da uzimamo ove "nebitne" titule.
Č

Čoveče

pre 3 meseca

Kakvo znanje i imanje.
B

Babaroga

pre 3 meseca

Naravno da ćete da osvajate titule dok je tu vođa. Ona titula iz 2016. - 2017. treba da uđe u istoriju, a i ove sezone imamo bolji tim, možemo da ponovimo tu sezonu
G

Gostxx

pre 3 meseca

Ma buraz imali smo i promašaje Zabija, Eduardo Pašeko, Beko Fofana..
e

ejj

pre 3 meseca

A onda se pola tih igraca ne vidi u derbiju
B

Babaroga

pre 3 meseca

Bukvalno su svi davali golove u derbiju, al verovatno si počeo da pratiš fudbal pre 2 sezone
I

Igi33

pre 3 meseca

@gostxx Pašeko nije bio promašaj već je momak bio sklon povredama. Odigra jednu utakmicu a onda 4 ne igra. Te sezone je odigrao 24 utakmice od toga je u samo 10 bio starter, dok je u preostalim utakmicama ulazio sa klupe u poslednjih 20 ili 25 minuta utakmice. I opet je postigao 7 ili 8 golova. Bio je brz a još i odličan dribler. Povrede su ga uništile, imao je ogromnih problema sa desnim kolenom.

Cleo

pre 3 meseca

Kad se setim jedan je crn jedan je beo ..... Zvezdu Dijara i Kleo, meni najdrazi igraci iz boljih vremena cak su imali i lepse dresove nego sada ,ovo sada reklamiraju kladionice sve sam marketing propaganda ali to je sto je.
H

Haha

pre 3 meseca

@babaroga Zbog cega da udje? Sto ste cmizdrili sve vreme kako nije normalno da pobedimo svih sedam ali je najnormalnije da to vi uradite. Ove sezone ste jaci? Da vam nije bilo onih prelaza posle blamaze u Evropi bili bi tamo gde vam mesto. Egal sa osmim timom Azerbejdzana i 6 komada od petog tima Danske.