Pau Tores prelomio, odlazi posle 21 godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.23. | 03:18

Aston Vila favorit za njegov potpis, čeka se reakcija Juventusa...

Dosad su bile uglavnom spekulacije, sada je definitivno: Pau Tores (26), jedan od najboljih i najvažnijih igrača Viljareala napušta Madrigal ovog leta.

Marka piše da je 26-godišnji štoper obavestio ljude iz kluba da želi da ide, da je vreme za novu etapu u njegovoj karijeri i da nema smisla gubiti vreme na pregovore oko novog ugovora. Žuta podmornica nije u najboljoj situaciji, Toresu ugovor ističe kroz 12 meseci, tako da je teško očekivati da će uspeti da izvuče 45.000.000 evra, koliko traži za njega.

Izabrane vesti

Toresu nije bilo lako da donese ovu odluku. Dete je kluba, počeo je u žutom dresu kada mu je samo pet godina, a od tada je prošlo više od dve decenije?! Imao je priliku da ode pre dve godine, tada je Totenhem veoma ozbiljno zagrizao za njega, međutim nakon što je osvojio Ligu Evrope sa Viljarealom poželeo je da sa voljenim klubom zaigra i u Ligi šampiona, te je odbio poziv s Ostrva.

U tom času Pau Tores imao je status jednog od najtražnijih štopera u Evropi. U međuvremenu postao je maltene redovan u reprezentaciji Španije, međutim top klubovi su ga nekako zaobilazili.

Ovog leta najviše šanse da ga dovede ima Aston Vila, pošto ga Unai Emeri veoma ceni i dobro poznaje. Očekuje se ponudu pošalje i Juventus, dok je Bajern, izgleda, odustao.


tagovi

Pau ToresLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara