Veljko Paunović (©Reuters)
Veljko Paunović (©Reuters)

Paunović posle debija: Želim ovakav pristup u svakoj utakmici

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 14:47

Srpski stručnjak bez zamerki posle prvog kola Čempionšipa

Srpski fudbalski stručnjaci posle prvog kola u novoj sezoni Čempionšipa imaju maksimalan učinak.

Prva utakmica na klupi Redinga bila je po meri za Veljka Paunovića – njegov tm je slavio na gostovanju Derbi Kauntiju sa dva postignuta i bez primljenog gola, a znamo da je ekipa za koju nastupa Vejn Runi u prethodnoj takmičarskoj godini bila u borbi za promociju u Premijer Ligu.

Izabrane vesti

Demonstrirali smo sjajan pobednički duh, bili smo dosledni i igrali smo kvalitetan fudbal, naročito u prvih 45 minuta. Na terenu sam video pristup koji bih želeo da nas uvek krasi. Spazio sam veliki potencijal, ali izazov lеži u tome da zadržimo ovaj nivo“, nije imao nijednu zamerku na igru svog tima Paunović, nekadašnji trener Čikago Fajera.

Pored toga što je iza kluba iz Berkšira odlična uvodna utakmica sa dva vrlo efektna gola, osvajač Mundijalita 2015. godine sa selekcijom Srbije neće dozvoliti ekipi da se opusti.

Ovo je dobor za početak, ali ne smemo da se zavaravamo da smo već završili posao. Protiv Derbija smo dobili priliku da dominiramo i to smo i uradili. Kontrolisali smo meč i bili kreativni u napadu.“

Strelac vodećeg gola na Prajd Parku Žoao Lukas već je dao nagoveštaj da bi u dugoj i teškoj sezoni mogao da bude udarna igla ekipe sa stadion Madejski. Pre starta Čempionšipa bio je trostruki strelac protiv Kolčestera u Karabao Kupu.

Izuzetno sam zadovoljan onime što sam video i mislim da mu tek predstoje produktivne partije. Ako svaku utakmicu bude igrao sa identičnim fokusom, odnosno sa istom glađu za golovima čitav tim će imati sjajnu sezonu“, rekao je srpski stručnjak.



tagovi

Veljko PaunovićReding

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara