Veljko Paunović (Foto: Reuters)
Veljko Paunović (Foto: Reuters)

Paunoviću preti otkaz posle osam vezanih poraza

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 23:25

Srpski stručnjak bi uskoro mogao da ostane bez posla

Minule sezone je umalo napravio čudo, tek u finišu je ostao bez mesta u plej-ofu sa Redingom, iako se ekipi predviđala u najboljem slučaju donja polovina tabele Čempionšipa. Ipak, usled brojnih finansijskih problema ekipi Veljka Paunovića je oduzeto i šest bodova ove sezone, dugo nisu mogli da dovode nove igrače i sve to dovelo je do loših rezultata, te je izvesno da Rojalsima predstoji borba za opstanak. Prema poslednjim informacijama iz Engleske, za status u eliti se sa timom sa Madejski stadiona neće se boriti srpski stručnjak.

Naime, uprava Redinga razmišlja da se zahvali na saradnji Paunoviću posle osam vezanih poraza. Poslednji je došao od Koventrija, iako su Rojalsi imali minimalnu prednost, ali su dozvolili rivalu da preokrene, potom izjednačili i na kraju ostali praznih šaka (2:3). Sa 22 boda posle 30 odigranih mečeva zauzimaju prvo mesto iznad opasne zone, sa dva boda i utakmicom više od ugroženog Piterboroa. Poslednji put slavili su još 27. novembra prošle godine (3:2 protiv Svonsija).

Izabrane vesti

Navijači su po okončanju susreta uleteli na teren i povicima "Želimo da Paunović ide" pozivali upravu da mu uručti otkaz. Mediji sa Ostrva prenose i da određeni broj igrača smatra da tim ne ide u pravom smeru pod Paunovićevim vođstvom.

Posle poraza od Koventrija srpski stručnjak nije hteo da komentariše potencijalni rastanak sa Redingom.

"Nema potrebe da na to odgovorim. Ukoliko se nešto desi, desiće se. Ne želim da komentarišem glasine. Prilično je jasno, dok god sam ovde, ovde sam. Takođe video sam kako je tim igrao i nekoliko igrača je pružuilo dobre partije", rekao je Paunović.

Preuzeo je ipak odgovornost za negativnu atmosferu koja se stvara oko kluba.

"Moramo da se sklonimo od negativnosti. Moja je odgovornost i žao mi je ako sam u nekom trenutku dozvolio da određene stvari izazovu frustraciju i stvore negativnu atmosferu oko nas i mene, ali razumem to", dodao je srpski stručnjak.

Navodi se da bi na klupi Rojalsa privremeno mogao da ga zameni Majkl Gilks, koji je trenutno na čelu akademije kluba sa Madejski stadiona.



tagovi

RedingVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara