Milan Pavkov (©Starsport)
Milan Pavkov (©Starsport)

Pavkov, Jovančić i Krstović ne konkurišu za Evropu

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 19:40

Ne za ovu iz Gibraltara, za dalje ćemo videti

Svi su licencirani za prvo kolo kvalifikacija, ali ne mogu svi na teren, pa čak ni na klupu. A na ovom prvom evropskom koraku pauzu će morati da istrpe Milan Pavkov, Dušan Jovančić, heroji one kultne pobede nad Liverpulom, te mladi napadač Nikola Krstović, koji je taman počeo da dobija šansu u prvom timu.

Međutim, u tim se vratio El Fardu Ben i momentalno izborio za status prvog špica što je i sam Dejan Stanković rekao na konferenciji za novinare uoči sudara sa Evropom iz Gibraltara. U slučaju nužde, tu će biti i Tomane, Ričmond Boaći, pa i Aleksa Vukanović da uskoče.

Izabrane vesti

Milan Pavkov je pre dve sezone „rešio“ Liverpul, imao je ključnu rolu i u onom epskom povratku na gostovanju kod Salcburga, ali ove sezone u drugom planu, ni minut još nije odigrao u Superligi i moraće da se potrudi da povrati poverenje šefa struke.

Ima vremena. I za njega i za Dušana Jovančića, oduševio je u onoj prvoj sezonu u Ligi šampiona, mada je jasno da su sada prednost dobili Seku Sanogo i Njegoš Petrović, a da se prostor u vezi dodatno suzio s povratkom Gelora Kange, da u prvenstvu obavezu o dvojici igrača stara do 21 godine Zvezda uglavnom ispunjava guranjem u vatru Veljka Nikolića... Tu su i Miloš Vulić, Andrija Radulović...

Na spisku od 26 licenciranih igrača nema ni golmana Nikole Vasiljevića, ni Matea Garsije, ali to se nekako i dalo naslutiti pošto nisu ni u vidokrugu stručnog štaba, bar za sada.

Podsetimo, Zvezda za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u startu nije licencirala Branka Jovičića, Stefana Hajdina i Hosea Kanjasa koji će u narednim danima napustiti klub.

Na spisku igrača zato su:

Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;

Odbrambeni: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;

Vezisti: Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Radulović, Srđan Spiridonović;

Napadači: Ričmonda Boaći, Tomane, Aleksa Vukanović.



tagovi

Milan Pavkov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara