Ilija Nestorovski
Ilija Nestorovski

Pavkov okidač za transfer Nestorovskog

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 17:03

Ne u Zvezdu, nego u Bolonju…

Svaka akcija ima i reakciju. Svuda na ovoj planeti, pa tako i u svetu fudbala. I zato iako izgleda skoro nepovezano, možemo da kažemo da bi propali pregovori Milana Pavkova sa Đijangsuom mogli da kao posledicu dobiju odlazak Ilije Nestorovskog iz Palerma. Ne u Crvenu zvezdu. Već u Bolonju Siniše Mihajlovića.

Đijangsu je naime posle nesporazuma sa zastupnicima Milana Pavkova pogled usmerio ka Federiku Santanderu, prvom napadaču Bolonje koja bi na prodaji Paragvajca mogla da dobije obeštećenje od 8.000.000 do 9.000.000 evra.

Izabrane vesti

U svetu modernog fudbala nije to prevelika lova, ali bi bila sasvim dovoljno da Siniša Mihajlović iz Palerma dovede Nestorovskog, posebno zato što je klubu sa Sicilije novac hitno potreban, a za 29-godišnjeg napadača mogli bi da izvuku između 4.000.000 i 5.000.000 evra.

Nije to naravno tako lak zadatak, ni za Bolonju, jer nije samo do para. Makedonski centarfor ima i druge ponude. Jedna je Torinova, a drugi iz inostranstva – iz Atine, tačnije Olimpijakosa. S tim da bi Nestorovski prema navodima italijanskih medija najradije u Seriju A.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara