Milan Pavkov (©MN press)
Milan Pavkov (©MN press)

Pavkov operisan, sledi kućno lečenje

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.20. | 09:11

Snažnom napadaču iz Begeča određeno je mirovanje od nedelju danaa pa će potom obaviti neophodne kontrolne preglede kako bi dobio zeleno svetlo da se vrati u trenažni proces

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov uspešno je operisan na Klinici za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije i sada ga očekuje kraći period oporavka.

Golgeter iz Begeča zadobio je povredu oka na utakmici 30. kola Superlige Srbije protiv Proletera i pušten je na kućno lečenje. Prema informacijama iz Crvene zvezde snažni fudbaler se odlično oseća posle operacije, pre svega zahvaljujući doktorima, koji su uradili odličan posao.

Izabrane vesti

Pavkovu je određeno mirovanje od nedelju dana, a pa će potom obaviti neophodne kontrolne preglede kako bi dobio zeleno svetlo da se vrati u trenažni proces.

Ukoliko oporavak bude tekao prema planovima, Pavkov će biti u situaciji da se ravnopravno bori za startnu postavu crveno-belih sa ostalim napadačima i pokuša da popravi formu, koja je ove sezone bila u značajnom padu.



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara