Pažnja, pažnja! Orao je u gnezdu, Srbi napravili šou (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.22. | 16:50

Čuj da im zabrane da dočekaju reprezentaciju..

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Katara)

Negde oko 18.00 časova po lokalnom vremenu (16.00 po srpskom) reprezentacija Srbije je došla u hotel Riksos u Dohi za koji se nadamo da će im biti baza makar u narednih mesec dana. Orlovi su zakašnjenjmem iz Bahreina sleteli na Bin Hamad aerodrom u Dohi, a onda se u pratnji policije uputili ka svojoj odavno odabranoj bazi.

Izabrane vesti

Međutim, na putu ka hotelu ih je sačekalo iznenađenje. Prijatno! Srbi koji žive i rade u Dohi su se organizovali da dočekaju reprezentaciju. Putem grupa na socijalnim mrežama su nekoliko sati pred dolazak reprezentacije odlučili da se nađu na jednom mestu. Ko može od posla, porodice, obaveza...

Hteli su na aerodrom. Nije im dozvoljeno. Hteli su ispred hotela. Ni to nije po FIFA protokolima.

E pa neće moći da tvrdoglavi Srbin ne uradi nešto što je naumio... Odavno oni čekaju ovaj momenat da pokažu da Orlovi i u Dohi imaju malu, ali vernu publiku.

Skupili su se na benzinskoj pumpi na putu između aerodroma i hotela i odlučili da odatle naprave kolonu kada prođe srpski autobus sa pratnjom. Priključili su se i u karavanu na putu do hotela su se zaviorile srpske trobojke.

Sakriveni iza tamnih stakala autobusa, igrači su videli, ali njihova reakcija nije mogla da se vidi. Ne sumnjamo da su bili prijatno iznenađeni. U blizini hotela su srpski navijači izašli iz automobila, tu su bili i naši volonteri koji rade za FIFA na Mundijalu i svi zajedno su se fotografisali i poželeli sreću Orlovima.

Potrudio se i hotel Riksos. Preko celog hotela je išao svetlosni šou od led panela na kojem je pisalo „Katar 2022“ i „Serbia“. Neki lokalci kažu da je ovaj prvi natpis standardan na hotelima svih reprezentacija, ali da drugi nije i da je samo Riksos napisao ime reprezentacije koju je ugostio.

Ušli su na poseban ulaz, bez kontakta sa medijima i navijačima. A unutra ih je sačekala domaća muzika. Čuli smo da je bila bar jedna pesma od Miroslava Ilića.

Hotel se nalazi na par stotina metara od stadiona 947 na koji će gledati sobe srpskih reprezentativaca. Stadiona na kojem će 2. decembra, u petak od 20.00 časova po srpskom vremenu igrati meč protiv Švajcarske.



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara