Gvardiola i Mesi (©Reuters)
Gvardiola i Mesi (©Reuters)

Pep neće da se zameri Barsi: Nadam se da će Mesi ostati na Nou Kampu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 20:07

„Do kraja karijere“, podvlači Gvardiola

Kada se primakne kraj sezone i raspišu se opklade gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru, čini se da će najmanja kvota biti na Mančester siti.

Mesi ima želju da ode sa Nou Kampa, a selidba kod omiljenog trenera Pepa Gvardiole deluje kao najlogičnije rešenje. Pogotovo što ni Sitiju ne bi bio problem da plati Argentinca.

Izabrane vesti

Međutim, Gvardiola se „brani“ od Mesijevog dolaska. Da li ne želi da podiže buru sada, jer je daleko kraj sezone ili neće da se zameri klubu u kojem je fudbalski prohodao, tek Pep „ne vidi“ Lea u dresu Mančestera.

Lionel Mesi je Barselonin igrač. Izuzetno sam zahvalan zbog svega što je Barselona učinila za mene kao igrača i kasnije trenera. Mnogo puta sam rekao da bih voleo da Mesi završi karijeru u tom klubu“, istakao je Gvardiola.

Ipak, ko zna šta će biti na leto, ima još dosta vremena.

Ne znam šta je u Mesijevom umu. Mi imamo samo najviše ciljeve u glavi. Ne mogu ništa više od toga da kažem“, podvukao je Gvardiola.

Menadžer Sitija je u četvrtak popodne potpisao novi ugovor sa klubom na još dve godine, pa je to podstaklo špekulacije da će se i Mesi na leto preseliti na Ostrvo.


tagovi

Pep GvardiolaLionel MesiMančester Siti

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara