Pepe ne igra protiv Srbije!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 22:29

Velika nesmotrenost iskusnog defanzivca

Ozbiljan peh za reprezentacije Portugalije. Pepe ne će propustiti meč sa Orlovima u nedelju (20.45) pošto je večeras u Dablinu zaradio crveni karton u 82. minutu utakmice.

On je u jednoj dosta bezbednoj situaciji sa svoj gol, pored aut-linije, laktom udario Kaluma Robinsona i zaradio drugu javnu opomenu.

Izabrane vesti

Prvotimac Porta bio je jedini štoper u selekciji Fernanda Santosa koji nije strepeo zbog kartona ove večeri, pa je drugog štopera protiv Republike Irske prinudno od starta meča igrao Danilo. Ruben Dijas i Žoze Fonte su ostali na klupi za rezervne igrače, jer im je pretila suspenzija, ali je ovaj drugi morao na teren u završnici, umesto Rafaela Leaa.

Portugalska odbrana se više od jedne decenije ne može zamisliti bez Pepea, koji je večeras igrao 123. reprezentativni meč u karijeri. Ima 38 godina, ali je još uvek nezamenjiv u državnom timu. Ipak, Santos će baš kao i Dragan Stojković, morati da izvrši neke prinudne izmene, pa će sa Rubenom Dijasom od starta izesno igrati Žoze Fonte, što bi moglo da prija srpskim golgeterima.


tagovi

Pepe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara