Perez & Al Kelaifi, sastanak na najvišem nivou - pala tri obećanja

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.02.21. | 22:13

Tako makar tvrdi francuski Ekip...

S jednima na ratnoj nozi, s drugima u ljubavi. Velikoj ljubavi. Tako izgledaju odnosi Pari Sen Žermena sa dva španska velikana. I nije to nikakva tajna, dobro su poznate relacije PSŽ-a sa Barselonom i Real Madridom, međutim francuski Ekip u današnjem izdanju donosi informaciju kako su se Florentino Perez i Naser Al Kelaifi imali veoma konstruktivan sastanak čiji je cilj bio da se prijateljstvo učvrsti.

Predsednici dva kluba razgovarali su o potencijalnim transferima Serhija Ramosa i Kilijana Mbapea, iliti konkretnije: dogovorili su se da jedan drugom ne otimaju pomenute igrače. Francuski list piše kako je Al Kelaifi obećao svom kolegi da neće uticati na Ramosa na bilo koji način sve dok ovaj definitivno ne odbije ponudu Madriđana za produženje saradnje. Isto tako, Perez se obavezao da neće slatiti nikakve ponude Mbapeu dok ovaj ne saopštio čelnicima PSŽ-a da ne želi da ostane. Što se još nije dogodilo, podseća Ekip.

Izabrane vesti

Dakle, tek kada dvojica igrača budu rešeni i zvanično zatraže da da odu (ako zatraže), klubovi će moći da krenu u akciju. Ugledni list nazvao je ovaj susret i epilog svega džentlmenskim sporazumom...

Podsetimo, Real i PSŽ već godinama imaju odlične odnose. Ništa ne rade jedni drugima iza leđa i ovaj susret Pereza i Al Kelaifija to samo potvrđuje. Ocene da su sada dva potencijalna transfera teže izvodiva, tvrdi Ekip, ne stoje.

Sa sastanka je isplivao još jedan detalj. Al Kelaifi navodno je obećao Perezu i da će imati prednost prilikom pregovora oko Kilijana Mbapea, ako do toga dođe. Suštinski, u pitanju je neka vrsta prava preče kupovine, koja, razume se, nije stavljena na papir. Radi se takođe o usmenom dogovoru.

Ekip još podseća da PSŽ za leto planira dva grandiozna potpisa - Lionela Mesija i Serhija Ramosa. Njihove plate podigle bi potrošnju Parižana u nebesa, što bi moglo da dovede do odlaska Mbapea.


tagovi

Florentino PerezNaser Al KelaifiKilijan EmbapeSerhio Ramos

Obaveštavaj me

PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara