Komentari na vest

Perez nastavlja da iritira svet: Superliga mora da počne što pre, nećemo izdržati do 2024!

K

Klikeri

pre oko 3 godine

I treba da propadnete ako niste sposobni. To se zove evolucija. Stvar je pohlepe, zaradjujete previse, poneki i trose mnogo vise no sto imaju i fudbal odavno nije vise "sport" u duhu, vec surovi biznis. Odavno je "otet" od siromasnih. Propadnete, bankrotirate, neki drugi malo budu sampioni a vi krenete od nule, kao Rendzersi... i za odredjeni broj godina ste ponovo u igri. Izi.
A

Ac Milan

pre oko 3 godine

Onda gledaj rendzers
T

Teona

pre oko 3 godine

Moje,moje sve je moje....vidi on da ce najbolji igraci u druge klubove,pa nista od galaktikosa i kukulele ako propadne real propada fudbal...pa nije bas tako sto cemo videti uskoro nadam se...nevrti se bas sve oko reala i jos 20 tak klubova i da se ugase igraci u druge klubove i eto dobar fudbal ce biti mozda samo imena najboljih klubova neka druga a to i treba ......
G

Gost 222

pre oko 3 godine

Ovaj covek mi je bas ogadio Real a bas mi je bio drag kao klub...
7

7788

pre oko 3 godine

Koliko zla ima u ljudima vidi se iz ovih komentara. Da veliki su ulagali u igrače, u stadione, pronalazili sponzore da bi bili što bolji i konkurentiniji. A šta je uložila UEFA!? Jedno veliko ništa. O, ili slovima NULA, a uzimaju više od bilo kojeg kluba, kada se pomnoži puta 32, jer 32 je učesnika lige šampiona, to je ta zarada. Nigde u svetu danas ne može se ništa raditi bez ulaganja i nigde u svetu ne postoji posao bez konkurencije. Nikakav problem ne bi bio da trenutno niko nema novca, svi gube, svi u minusu. Ne klubovi koji održavaju UEFA propadaju, a ovi su sve bogatiji. To se u biologiji zove lišaj. UEFA = lišaj.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Fudbalu ne treba više para, baš suprotno. Treba da se ispumpaju pare iz fudbala i limitiraju plate.
m

medved2

pre oko 3 godine

Bas tako. Da mu svako pojacanje ne kosta 100 miliona mozda ne bi bio u finansijskom problemu. Upravo je on jedan od glavnih krivaca sto je fudbal sve vise uslovljen parama. Sada se zabrinuo jer postoje bogatiji pa ne moze da drzi monopol i lravi galaktikose 3. Nek on i anjeli naprave superligu sa 2 kluba pa nek gleda ko hoce...
А

Александар

pre oko 3 godine

Ау каква будала. Ја нисам ни тренер ни играч ни менаџер али видим да је овај човек потпуно изгубио додир са реалношћу. Па пријатељу и ја меркам одело од 2000 евра Ал не могу да платим. Зато узмем од 200 еврића па после не грцам у дуговима. Мој комшија Ниџо има 6 година и зна да од ћалета не сме да тражи нешто скупо. Мамлазе један.
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Kretenu senilni FRANKOVSKI!!! Uvalio si Real u kredite od milijardu evra, a sad te zakucale korana, prazne tribine i nedostatak svezeg kesa!!! I umesto da stavis prst na celo, promenis poslovanje, ti ces da menjas ceo svet!!?!?!?!? Aroganti ludak!!!!
j

juve

pre oko 3 godine

kakva lagara, samo ga pare interesuju i nista drugo
k

keket

pre oko 3 godine

ma nisam ni citao dalje od prvog pasusa, necete izdrzati? sta bre necete izdrzati, sta, ne moze lopta da se kotrlja ako je sutne igrac od milion, dva? Ovi su potpuno odlepili od ovih para, smanjite dozivljaj majmuni, 99% klubova u svetu placa igrace normalno, samo vi ne mozete da postojite ako ne dajete 150 milki za igraca, more bas bi voleo da propardnu i real i barsa, samo su krivi, preigrali su se
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Problem je sto osim Reala, Barselone, Bajerna, Liverpula i MU, donekle Juventusa niko nije toliko velik da ima pravo praviti ligu za sebe. To što je pre 5 god neko uze PSG koji je do tada imao svega 4 ili 5 titula ne znači da za 5 godina neko neće uzeti Mec ili Ren pa upumpati milijardu i napraviti ekstra tim. Siti je pre 10 godina bio nivo Vulverhemptona, možda za 10 Vulverhempton kupi neki šeik pa i on investira milijardu. Juve je igrao 2 ligu do pre 10 god, od Milana je Napoli stabilniji zadnjih 5 god, Atalanta, Roma, Lacio mozda budu za 10 god ono sto je Juve sada. Tu sansu dugima vi zelite da oduzmete jer ste pukli finansijski, jer ste Azara platili 100 mil Jovica 60 i mnoge druge a oni vam ili povređeni ili na pozajmicama. Loše poslovanje donosi odgovornost i otkaz a ne da svi ispaštaju zbog tvoje nesposobnosti.
A

Alijas

pre oko 3 godine

Ronaldo trenutno najbolji? U cemu? Kakve su ovo neozbiljne izjave
j

juve

pre oko 3 godine

U nabijanju statistike, najbolji nabijac statistike u istoriji sporta
M

Maestro

pre oko 3 godine

Naravno na necete izdrzati do 2024,trebalo bi onda da proglasite bankrot kao Rendzers pa da krenete od 4-te lige. Vi ste karcinom danasnjeg fudbala, perete pare, dajete plate po 20 miliona, transferi su vam po 100 miliona, pohlepni ste do zla Boga, sudije vam donele nekoliko Liga sampiona zato i treba da pukne ovaj balon sto ste naduvali zadnjih 20-ak godina..
E

EXTRA

pre oko 3 godine

Voleo bih da Superligu igra 12 klubova: Partizan, C. zvezda, Spartak, Vojvodina, Radnički Kragujevac, Radnički Niš i još 6 klubova.
C

Culmi91

pre oko 3 godine

Ko vas beje...Sto pre svi da odu u stecaj,pa od pocetka,sve polako i razumno...
H

Haland I Embape

pre oko 3 godine

Ne mogu da čekaju Real dok se skupi finansijski, Real nema potreban novac a ima staru ekipu...Perez ne može da se pomiri sa tom činjenicom, sršiće sve samo da kupi nove galaktikose.
A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

Matori, ti si taj koji zeli odbraniti svoje privilegije! I jos ce Real i Barsa dobijati vise od ostalih klubova! Po kojem osnovu? Ugasite se, nikome nece biti zao.
T

TiP

pre oko 3 godine

Covek je bolesnik, najvecu korist od ovog takmicenja bi imao Real koji je u dugovima su do guse ne mogu da kupe Mbapea, Real se suocava da nije vise glavni igrac na trzistu koji ce da diktira standarde.
G

Goust

pre oko 3 godine

I dalje je smesno. I za par godina bi opet osnovali nesto novo samo da je jos para , ali nije problem sto vi trosite sve vise, ne ne. Problem je vama da smanjite sopsvene plate i transfer i da morate da budete u vrhu fudbala i kada ne zasluzujete, e pa ne moze . Mnogo klubova je pre pandemije proglasilo bakrot, neki su se vatili jos jaci a neki propali. Ako ne umete da tosite, onda gladujete i propadate. Sve je do mozga, koga vi nemate gospodo bogatasi.
S

Sram te bilo...

pre oko 3 godine

matora drtino, sprcao si 75 godina u guzicu pa hoćeš nama mladima da uzmeš slobodu i život, tvoj voz je prošao odavno!
n

nebo

pre oko 3 godine

Kada se sve sabere i oduzme, ovo moze da bude, naravno samo ako se bude pametno i dobro za fudbal!!! I jedni i drugi su u krvi do guse, od dva ista zla ne biram nijedno, i vrapcima na grani je jasno da je samo lova u pitanju!!! Trosilo se nemilice na sve strane a Uefa kao krovna ogranizacija nije na vreme sasekla korov koji se sirio na sve strane, nego po principu dvostrukih arsina , nekima gledala kroz prste a neke kaznjavalaza za sitne propuste. Rezultat svega toga vidimo!!! Nemci su meni, primer svega, ako imas pare trosis (Bajern) a ako nemas, ides u drugu ligu ( Salke) i mirna Backa!! Fudbal je odavno zastranio i krajnje je vreme je da se stavi prst na celo i zapita, sta dalje!??? Po mom skromnom misljenu jedino zdravo resenje je totalna reorganizacija fudbala na svim poljima, bolni rezovi ,itd e sad da li ce se to desiti? Naravno da ne!! Da li to nekima odgovara?? Nee!!! I tako na kraju dolazimo do solomnskog resenja , guranje prasine pod tepih, zamazivanje lovom slepih ociju i za par godina se vidimo ponovo sa novim problemima. Zivi bili ,pa videli!! :)
S

StoneCold

pre oko 3 godine

Meni se cini da ovu masu vise boli sto neko zaradjuje i moze da rasipa milione dok mi sljakamo za 300e. I ja radim za minimalac, al jbg, nije Perez smislio taj sistem, tako je od kad su ljudi smislili pare. A kad neko od velikih kupi igraca, on ne spali 100mil, nego ih da tom drugom klubu koji od toga moze da zivi par sezona. Meni ova prica vise zvuci kao pokusaj da zadrzi stvari u nekom balansu, da se ne desi da neko siroka srca da Nejmaru 250mil, pa da onda Nejmar isplati Barsu i ode u PSZ jer mu se iznenada pojavila potreba da iz sportskih motiva ode u raspalu ligu. Da ne spominjemo koliko je samo City potrosio od kad su postali faktor u PL. Everton moze da dozvoli sebi da potrosi vise para iz sezone u sezonu od Milana i Intera zajedno, a LS nisu videli od kad ja pratim fudbal. Ljigav jeste, ali on radi u interesu Reala, drugo je sto mi nismo navikli da nasi predstavnici rade u nasem interesu pa ne razumemo taj koncept.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

U suštini, propast fudbala je krenuo kada su se Arapi, Ameri i Kinezi ili bolje reći veliki investitori, koji pojma nemaju o fudbalu već samo vide profit i cifre, pojavili u Evropskom fudbalu.Mnogo love, ogromne sume za transfere, ugovore itd su dovele do prezaduživanja,ova "pandemija" ih je skratila za ukalkulisane prihode, onaj finansijski fair play se pokazao kao smešan itd itd... Uefa je bila pohlepna i dozvolila sve to, ovo su sada posledice, tek je ovo početak
G

Gostmiki

pre oko 3 godine

Igrace se fudbal i pre i posle reala... Pa ne igra samo real i barsa fudbal... Nego malo da se obuzdate i da postanete sredina sveta, red je posle toliko novca koji ste godinama spucavali na pojacanja...
P

Perez naapolje!

pre oko 3 godine

Ogroman broj navijaca, funkcionera igraca, politicara su protiv super lige a pogotovo protiv Pereza. Jedan od retkih koji podrzava je "novinar" Zeljko. Covek obukao dres Reala i umislio da onima nekakve veze sa Realom i sad on njih kao nesto brani i njihove interese. A da bi podigao svoj rejting, iza njega je slika ispred realovih trofeja LS (valjda zato sto njegov klub nema taj trofej) i da bi ispao pametan, kao on jedini razume smisao super lige, podrzava tu glupost zvanu super liga. Sinoc covek za sebe rece, kako je on najbolji i najpametniji sportski novinar u Srbiji. Ne da nije najbolji nego po meni nije ni novinar. Interesantno je da veliki broj njegovih pratilaca, JSD-ovaca, jos i potvrdjuju da je super liga ok. Hvala Bogu pa ima i normalnih Partizanovaca na ovim vestima Mozzartsporta koji su takodje 99% protiv super lige i Pereza a za Zeljkove JSD-ovce, nema leka dok ne izadju iz stada i pocnu da misle svojom glavom...
G

Gostmiki

pre oko 3 godine

Taj covek prvenstveno nije normalan, pa onda sve ostalo...
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Vjeruj mi, mnogo vise delija nego grobara gleda Pantica. Nas je sramota sto je takva spodoba na nasoj strani. Jedno vrijeme je cak i bio zanimljiv, ali je odavno izgubio kompas.
C

C1

pre oko 3 godine

Paa tako su mogli i Valjadolid ili Bolonja da budu velikani kao sto ste Barsa i vi danas, sa dugovima preko 500 miliona, ali zvanjem velikana.. uzmu kredit naprave ekipcinu i tako 20ak godina guraju imaju rezultate i po koju LŠ i dodju u 2021. godinu bune se kako ne mogu da opstanu zbog dugova i kako ne valja takmicenje.. To ti je kada hoces uvek da imas najskuplje igrace, okej stvorio si brend, ali ovo ti je cena toga.. A tek ova prica o deci..
B

Bzz

pre oko 3 godine

Pa ti sigurno neces izdrzati sa 102 godine. Da se vrati publika i da se malo smirite sa cenama igraca i njihovim platama i sve ce biti ok. Prsli ljudi, svakog panja kupuju za 50 miliona i svakom panju daju milione, posle kukaju.
B

BK88

pre oko 3 godine

Perez uporno forsira priču da ako bankrotiraju Barca, Real, Juventus, Milan... da propada i fudbal. Jarane, to je daleko od istine. Mislim da kad bi se to desilo, fudbal bi prodisao.
I

Iznogud

pre oko 3 godine

Kad pogledate sadrzinu svih clanaka o fudbalu na svijetu, ubjedljiva vecina je o top 15 klubova, ubjedljivo su najgledanije njihove utakmice, najvise novca donose takmicenjima u kojima igraju...Ako su oni toliko ludi, ako toliko nisu u pravu...zasto ih ne ostavimo na miru, ignorisemo, neka oni naprave svoju ligu, a mi ostali ajde da gledamo ostale prezanimljive i prepostene ostale lige
a

abc

pre oko 3 godine

To bi bilo prihvatljivo, ali uz uslov da istupe iz nacionalnih liga kako prvi timovi tako i sve mlađe kategorije. Ostaviti njih na miru, ali i da oni ostave na miru druge organizacije, nisu oni postali popularni igrajući sami sa sobom i pošteno bi bilo da potpuno izađu iz svega ako već izlaze, to im se ne bi svidelo.
G

Gostttt

pre oko 3 godine

UEFA je u pravu i zauvek trebaJU ostati samo UEFA i FIFA. Niko nije bio po usima te timove da se gadjaju sa milionima dok u svetu narod gladuje. Ko ih je terao da placaju igrace po 100+ miliona, da Mesi,Ronaldo,Nejmar i kompanija imaju mesecna primanja 2-3 miliona eura.Ej ti. Pa da su od zlata i da su od ne znam cega,ko su bre oni da dobijaju toliki novac. Ako jedan radnik u Srbiji ima 300€ mesecno,recimo rudar a jedan Mesi 3m,to znaci da bi jedan rudar morao da zivi jedno 850 godina i da ima radni staz 800 godina da bi zaradio koliko Mesi za mesec dana ganjanja lopte. Ako ti igraci imaju 3m mesecno to znaci da im je dnevnica 100k eura. Sto znaci da mu je satnica oko 4500€. Mesi i kompanija dakle prespavaju po osam sati za oko 35000€ a nas rudar mora devet godina da rovari ispod zemlje. Pa jel to realno? Pa jel realno da kod nas jedan Gobeljic,Miljkovic i kompanija imaju mesecnu platu 30k eura za sutanje lopte a da rudar mora osam ipo godina do rovari za te pare? Ne krivim nase klubove koji su pratili standarde dokle su mogli ali pogledajte vi dokle je to otislo. Hirurg mora pet godina da spasava zivote da bi zaradio kao Gobeljici i Miljkovici za mesec dana. Opet kazem,za takva poslovanja UEFA je i napravila sistem.I Zvezda je recimo od te UEFA-e za cetri sezone prihodovala minimum 80 miliona eura sto mu dodje i vise nego odlican novac. E sada,sto vi imate nezajazljive pa se frljaju milionima u nameri da posle predju za sebe i druge pogase to je druga stvar. Tacno mi dodje da poverujem da su povezani sa kurona propagandom.I kuronu i superligu bi vodili bankari. I kao sto su mnoge drzave potpisale da moraju da rade sta im prevarantska SZO kaze tako su izgleda i ovi jadnici potpisali da moraju klubove da uvedu u tu smece super ligu. Isti ljudi finansiraju i SZO i tu smece ligu. Da su klubovi placali igrace manjim ciframa,da nisu vestacki dizali cene svima bi bilo dobro,ekipe ujednacene kao pre 10-ak godina,ne bi napravili ovoliku razliku izmedju timova.
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Pa ta Uefa je dozvolila da se te sume novca okreću u fudbalu, nikoga ne branim ali oni su dozvolili ovo ludilo i glavni odgovorni za probleme .
G

Gostttt

pre oko 3 godine

U tom slucaju je onda ovo samo scenario u kome UEFA i ta smece super liga glume posvadjane i pripremaju teren za odvajanje.Imamo primer u Srbiji gde se vlast i lazna opozicija prepiru,podnose tuzbe i nikada niko ne bude odgovoran a ustvari zamajavaju narod i skrecu paznju sa drugih stvari.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Што рече својевремено онај војник ЈНА, када је рат почео! На питању новинара јутела:Због чега ратујете, он каже! Они желе дасе као одцепе, ми им као недамо, нека све ово иде у к---ц, дасе само живи вратимо кучама! Тако је и ово, смутили велики, испаштају сви!
x

xoxxox

pre oko 3 godine

Fudbal ma koliko ga ubrzali neće biti brz kao košarka, neće biti dovoljno brz i dinamičan za nefudbalske nacije. Teren je prevelik da bi se dinamika igre unapredila u smeru koji odgovara Perezovoj "ciljnoj grupi", 150 šuteva u gol ne može da ponudi ji futsal, ostaje da se teren dodatno smanji, kao i vreme trajanja utakmice jer ne mogu razmaženi klinci da drže pažnju 90 minuta pa makar sve vreme radio najbolje stvari iz svog repertoara. Posle završetka utakmice druga počinje za pet minuta, sa potpuno drugim licima jer razmaženi klinci žele da se stvari brzo menjaju, najmanje brzo koliko traje "guglanje", i moraće talenti brzo da "odrastaju", na svaka dva meseca deset movih čarobnjaka da se razmaženi klinci ne bi zasitili. Sad, da li čika Perez može da obezbedi tu dinamiku, on će za milijardu ili dve reći da može.
J

Jagnjilo

pre oko 3 godine

Mnogo me zabole da li cete vi izdrzati ili ne. Radi mene ugasite se odmah prevaranti nezajazljivi.
M

Madridistaaa

pre oko 3 godine

kakva je ovo namjestena igra izmedju bogatih i UEFA. Ajde kao mi ocemo da se odvojimo, vi kao ne date ali date vise novca da mi dijelimo, i dobijete podrsku veceg broja zemalja, jer ste kao dobri u ovoj bajci, nasuprot bogatih i losih.
N

N.Ban.

pre oko 3 godine

Onaj djed
m

miki666

pre oko 3 godine

Ko im je kriv,neka i dalje nastave da daju po sto i vise miliona za jednog igraca i onda kukaju,neka propadnu nije mi ih zao uopste
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Ajde real je dao 100 miliona za Azara niko nije mogao da zna da ce covek postati invalid ali je svakako top igrac,nego je perez megaloman.Ja uopste ne verujem da je real u finansijkoj krizi,mislim da perez licno zeli masnu zaradu.Sa barsom je druga prica,oni su pare od nejimara spiskali jedinstveno u istoriji fubala
C

Capulin

pre oko 3 godine

Sto je najgore u celoj prici je da se navijaci reala i barse uopste ne bune,englezi umalo rat nisu izazvali
V

Vart

pre oko 3 godine

Nikog on ne iritira već samo Engleze i UEFA. Setite se samo one stvari u vezi Kosova, i to je dokaz koliko UEFA stalno nešto petlja i meštari. Baš kao što su pokazali svoje nemoralno lice ovom kampanjom satanizacije Super Lige. Najgore su se ponele engleske ekipe koje su pokazale da nemaju čast ni obraz kada su se povukle. Delovalo je to poprilično jadno i patetično. Mada svaka čast Englezima uspeli su da preko svoje lukave propagande proguraju svoju agendu. Prestavili su vrlo prepredeno i lukavo svoje interese u opšte svetske fudbalske interese. Zajedno sa uefom ceo futbalski svet su pretvorili u svoje taoce.
x

xoxxox

pre oko 3 godine

Zar Perez ne predstavlja svoje interese kao interese celog fudbalskog sveta, bez galaktikosa nema fudbala, i naravno ti galaktikosi moraju biti iskljućivo u dresu Reala.
D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Oterati ovog gada....
G

Gostić

pre oko 3 godine

I treba da se ugasite.I vi i svi alavi i prezaduzeni.
G

Gost654

pre oko 3 godine

Kme, kme. Prosto mi je zao Reala, jadni nemaju para. Pa smanjite plate igracima ako nemate para(najplaceni igraci vam igraju golf). Zasto Real treba da bude bolji od jednog Ajaksa, kad u Ajaksu mnogo pametnije rade, imaju najbolju skolu fudbala, samo zbog para. Koja je logika da ti igraci budu toliko placeni, pricamo o desetinama miliona evra godisnje po igracu. U Realu kao da igraju igricu menadzer, kupuju sve koji su najbolji, pola od njih propadnu u Realu, zaduze se kao Grcka i posle im krivo takmicenje. Izvuci maksimum iz igraca, manje ih 0lacaj, radi kvalitetnije i opstaces, a ne jos novca, nikad vam nije dosta.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Kamo te lepe sreće da ne postojite više kao klub, onaj pantić kaže da ulažete u klub zbog navijače, koje bre navijače ima real 500-tinak iza gola i ostalo sve glumci koji dođu da budu viđeni na TV i pričaju da su bili na tekmi šatro kraljevskog kluba, ostali jedu kokice, viršle, i sklapaju poslove na stadion, gledaju utakmicu kao na film a fudbal ih i ne dotiče, možda je imao real ranijih godina navijače koji su gledali fudbal drugačije očima, ovo sve sad pozeri koji se slikaju da okače sliku na fejs i instagram.
L

Lebe mekani

pre oko 3 godine

Real nema navijače?? Ti očigledno stavljaš znak jednakosti izmedju navijača i huligana. Očigledno nisi nigde mrdnuo iz Srbije, osim možda do Grčke na more.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Opet kažem da real šatro kraljevski klub nema prave navijače, sve sami pozeri koji se slikaju za fejs i instagram, jesam mrdnuo sam na more do Grčke, ali si ti brale moj mrdnuo sa mozgom, kao onaj željko pantić ili si to ti željko.
P

Psycho

pre oko 3 godine

zasto mu ne dozvoli uefa da igraju njihovu superioznu ligu real, barsa i juve pa da vidimo da li navijaci stvarno zele da je gledaju ja licno sam uvek vise gotivio Atalantu, Veronu,... nego sugavi juventus na primer i realno igraju bolji fudbal nego juventus u spaniji isto tako vise volim Sevillu da gledam nego real
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Pa kad ste dobili potvrdu da je zakonski sve u redu, sto se povukoste? Sto ne ostvariste svoju zamisao? Zakon je, kazete, na vasoj strani, UEFA vam ne moze nista. Ili, mozda, ipak lafinate?

gemathegreat

pre oko 3 godine

Zakon jeste na njihovoj strani ali englezima je Sky veliki izvor prihoda a Boris im je objasnio kako em mogu bez tog kolača da ostanu em ima ceo set unapred pripremljenih problema da im pravi ako se odluče. Radna dozvola, porezi na ekstra, profit i tako oko zgrade. E to je jedini razlog.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Ne brigaj se Perez, Pantić ti čuva ledja. A kome on čuva ledja on ko da je u švajcarskoj banci deponovan.
Z

Zv-n

pre oko 3 godine

Nece real izdrzat, i takvi kao oni
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Te bajke pričaj željku pantiću jer on očigledno veruje samo u to, jer je tom čoveku pukla petarda u glavi.
G

Gost5555555

pre oko 3 godine

Hajde jos malo pčaci. Tim mator, trba nova milijarda za nove galaktikose, Mbape, Haland, neki novi brazilac, portigalac... A pra nema, pa hajde da nam neko pokloni
g

gost133

pre oko 3 godine

Hahahah prijatelju nitko ti nije kriv sto ne poznajes matematiku pa si digao kredit ko Grcka za novi stadion + preplatio igrace, pa zelis se spasiti kroz superligu koja je jedino u interesu tebi....fuj
Г

Гроф Божовић

pre oko 3 godine

Дал ће овај поживети до 2024?
n

nikoka1992

pre oko 3 godine

U prevodu, problem je sto ce pare imati drugi, a ne on. Pa gde ce da odu ti najbolji igraci, ako nece biti para u klubovima? Da nece preci na stoni tenis? Sada je vreme da uefa udari jako po njima, sada je vreme da se u fudbal vrati kakva-takva ravnoteza i neizvesnost, ali u uefa rade mekusci koji nemaju snage/volje/moci da urade tako nesto. Eto nama superlige za 4-5 godina...
G

Gost2020

pre oko 3 godine

Neces ti izdrzati do 2024...
з

затара

pre oko 3 godine

Неће издржати шпански и италијански губиташи. Клубови који дају стотине милиона евра које немају на играче и менаџере, па када треба да се плати све то спремни су да све друге униште само они да опстану. Нека се угасе ако су у толиким минусима, сами говоре да је фудбал бизнис, ако си превеликим губицима затвориш фирму. Ни први ни последњи пропали бизнис
C

Cika Perez

pre oko 3 godine

Dobro je shvatili smo aj cujemo se :D