Perišić nije otputovao s Interom u Španiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.08.19. | 11:39

Izgleda da je dogovor sa Bajernom postignut...

Hrvatski internacionalac Ivan Perišić (30) nije otputovao sa ekipom Intera na prijateljski meč sa Valensijom koji će večeras biti odigran na Mestalji. Italijani su odmah to povezali s činjenicom da je Bajern zainteresovan za krilnog napadača, odnosno da bi taj posao trebalo u skorijoj budućnosti da se realizuje. 

Podsetimo, Bavarci su neočekivano dospeli u vrlo nezgodan položaj zbog povrede Leroja Sanea, kome prestoji čak sedam meseci pauze. Nemci su imali dogovor sa Saneom i čekalo se samo konačno da Mančester Sitija. Čak je i njegov let za Minhen bio zakazan, a onda ga je Gvardiola uvrstio u startnih 11 protiv Liverpula u Komjuniti šildu i došlo je do ozbiljne provrede prednjih ukrštenih ligamanata. Bajern nije imao kud - morao je da otkaže dogovor. 

Izabrane vesti

Juče smo saznali da je ugovorena plata bila nešto iznad 20.000.000 evra po godini, što bi reprezentativca Pancera učinilo najplaćenijim igračem u istoriji Bundeslige... 

BAJERN OSVAJA BUNDESLIGU - KVOTA 1,30

Sve u svemu, Bavarci su istog trena morali da potraže alternative. A kombinacija sa Perišićem (dobrim delom i zbog Nika Kovača, verovatno) učinila im se kao najbolja (isključivo za privremeno rešenje), kad već nisu uspeli da angažuju pojačanje za duge staze. 

Podsetimo, sinoć smo pisali da Inter nije baš srećan s postignutim dogovorom o visini obeštećenja. Zapravo, Italijanima se ne dopada što Bajern u ugovor ne želi da ubaci klauzulu "obavezni otkup", već "opcioni", nakon isteka jednogodišnje pozajmice. To je sitnica koja ne paše ni Perišiću, jer Hrvat nema nameru da se vraća u Inter. Sada nam ostaje da vidimo ko je odneo pobedu u toj maloj igrariji - Bajern ili Inter i Perišić

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

Bild je juče tvrdio da su se klubovi dogovorili da otkup bude 30.000.000 evra. 

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara