"Navijači na jednom od poslednjih treninga pružili podršku Gereru"
"Navijači na jednom od poslednjih treninga pružili podršku Gereru"

Traži se poslednji učesnik Mundijala: Peru ne gubi kod kuće!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.11.17. | 10:36

Teško je zamisliti da odbrana na čelu sa odličnim Vinstonom Ridom - ali i njegovim kolegama totalno nedoraslim tako velikim utakmicama - može još jednom da odoli Farfanu i drugovima

Navijači na jednom od poslednjih treninga pružili podršku Gereru

Novi Zeland i Peru ispunili su samo jedan cilj u prvom meču baraža za Mundijal - uspeli su da sačuvaju mrežu, ali nisu mogli do protivničke. Aktivnih 0:0 za oba tima obećava uzbudljiv revanš u Limi, s tim što sada uloga apsolutnog favorita pripada Peruancima.

Izabrane vesti

Očekivano, Južnoamerikanci su u Velingtonu pokazali da su tehnički daleko potkovaniji, jači u taktičkom smislu i s fudbalskom inteligencijom, mada predstavnik Okeanije to je uspeo da neutrališe fanatičnom borbenošću. 

MOZZART KVOTE
(1,23) Peru (5,50) Novi Zeland (12,0)

Ništa mladi stručnjak Entoni Hadson neće menjati ni u Limi, jer Novi Zeland drugačije i ne može da igra, međutim ovoga puta to neće biti dovoljno da se izbegne poraz. Peru će krenuti agresivnije, otvorenije (kontrolisano) i teško je zamisliti da bi odbrana na čelu sa odličnim Vinstonom Ridom - ali i njegovim kolegama totalno nedoraslim tako velikim utakmicama - mogla još jednom da odoli Farfanu i drugovima.

Podsećamo, olakšavajuća okolnost za Novozelanđane i u revanšu biće izostanak najboljeg Peruanca Paula Gerera, suspendovanog od strane FIFA zbog dopinga.

Peru nije izgubio više od godinu dana i to se neće desiti ni u noći između srede i četvrtka (03.15). Neće se, doduše, domaći zaletati, primljeni gol mogao bi da im zakomplikuje život, pa se 0-2 "prirodno uklapa" uz keca. 

*** kmb 1&0-2 ***

(FOTO: Action Images)


tagovi

Novi ZelandPerureprezentacija Peruasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara