Pet komada u Bazelovoj mreži, Jang Bojs se raspucao sa novim trenerom

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.24. | 18:28

Dva pogotka Žoela Monteira derbiju - 5:1

Stare zasluge ne postoje u fudbalu, što je na svojoj koži pre nekoliko dana osetio Rafael Viki, koji je smenjen sa klupe Jang Bojsa nakon dva vezana poraza. Ipak, to se ispstavilo kao ispravan potez uprave kluba iz Berna, pošto je ekipa švajcarskog šampiona odlično reagovala na šok terapiju. Žoel Manjen je ekspresno trgao ekipu i na svom debiju ostvario izuzetno ubedljivu pobedu u derbiju protiv Bazela - 5:1 (3:0).

Doskorašnji šef struke rezervnog tima Jang Bojsa izuzetno je motivisao svoj tim, koji je pitanje pobednika rešio nako svega 16 minuta igre kada je na semaforu Vankdorf stadiona stajalo 3:0.

Izabrane vesti

Meč je obeležio dvostruki strelac Žoel Monteiro, dok su Sedrik Iten i Mešak Elija zabeležili po gol i asistenciju. U strelce se upisao još i Alžirac Žouen Hađam, dok je počasni pogodak za indisponirani sastav Fabija Selestinija postigao Therno Bari.

Jang Bojsu je pobedan u ovom meču bila neophodna kako bi zadržao bod prednosti u odnosu na zahuktali Servet, koji je danas bez problema savladao Lozanu.



tagovi

Jang BojsBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara