©Star Sport
©Star Sport

Pet meseci od raskida s Partizanom, Jović završio u Portugaliji

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.01.24. | 22:22

Krilni vezista nadomak potpisa za Estoril, piše A Bola

Pet meseci nakon što je dobio raskid saradnje sa Partizanom, posle odluke Veća za rešavanja sporova pri Fudbalskom savezu Srbije, Nemanja Jović (21) će uskoro dobiti novi klub. Prema pisanju A Bole, talenotvani krilni fudbaler bi trebalo da parafira ugovor sa Estorilom do leta 2027. godine.

Isti izvor navodi da je Jović kao slobodan igrač pregovarao sa škotskim Seltikom i još tri portugalska kluba, ali da sve ukazuje da će završiti u Estorilu, koji je ponudio najbolje uslove igraču i njegovim predstavnicima.

Izabrane vesti

A Bola navodi i da će ovaj potez Estorila 'koštati' najmanje jednog sadašnjeg prvotimca ekipe koju predvodi Vasko Seabra, Delea Jusufa ili Rodriga Martinsa, koji su imali skromno učešće u timu proteklih nedelja.

Estoril se nalazi na devetom mestu portugalske Primeire, ali je samo pet bodova udaljen od opasne zone, pa ga očekuje velika borba za očuvanje prvoligaškog statusa, a za to su mu neophodna kvalitetna pojačanja.

Nemanja Jović je prošao kompletne kategorije Partizana, a za prvi tim Parnog valjka odigrao je 95 utakmica i postigao 11 golova, uz 10 asistencija.


tagovi

Nemanja JovićZimski prelazni rok 2024Estoril

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara