PET NA PET – Milan Marić: Fascinantni Ronaldinjo bio je moj fudbalski uzor

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.19. | 08:47

Sjajni glumac trenirao je fudbal kod Romantičara, odbojku je igrao na Zvezdari, a plivao je na Tašu!

MOZZARTOV 1110. plemeniti kladilac  bio je sjajni glumac Milan Marić. Izuzetno je aktuelan poslednjih dana jer je maestralno odigrao ulogu Lazara u seriji “Državni službenik”. Reč je o televizijskom, filmskom i pozorišnom glumcu koji je ostvario veliki broj zapaženih uloga u JDP – u , Ateljeu 212, Kulturnom centru Beograd… Glavna uloga poverena mu je u ruskom filmu “Davlatov”, a igrao je u serijama “Nemanjići”, “Vojna akademija”, “Besa”, “Jutro će promeniti sve”, “Pet”…

Kako je Milan istakao za Mozzart Sport bavio se fudbalom, odbojkom i plivanjem. Zbog sportske povrede okrenuo se glumi, ali i dalje prati sport. Evo Milanovih odgovora na Mozzartovih pet pitanja…

Izabrane vesti

1.Da li ste svojevremeno trenirali neki sport i koji?
"U OFK Beogradu igrao sam fudbal. U školi, na Zvezdari, bavio sam se odbojkom, na Taš – u sam plivao. Potom sam doživeo sportsku povredu i nekako na vreme shvatio da mi je scena draža od sportskih borilišta. Nisam se pokajao.”

2.Ko Vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Detinjstvo mi je obeležio Ronaldinjo (zaštitno lice kladionica MOZZART, prim. aut.). Bio je neobičan, fascinantan, atraktivan…Jednostavno, morao je da se voli.”

3. Klub koji nosite u navijačkom srcu ?
“Crvenu zvezdu.”

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Neka bude pobeda Zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’ nad Liverpulom. Novembar minule godine i trijumf Beograđana od 2:0. Pavkov je dao oba gola.”

5.Životni i sportski moto?
“Ne treba ići kroz život već rasti kroz život” odnosno “Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti.”

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na utakmicu sa Afričkog kupa nacija, EGIPAT – KONGO. Domaći imaju bolji skor, 5:1:1. U “A” grupi Uganda i Egipat imaju po trijumf. Kongo je poražen upravo od Ugande. Egipćani imaju mini niz od tri trijumfa, a Kongo je iz poslednjih deset utakmica doživeo samo dva neuspeha. Poslednji okršaj dve selekcije završen je bez golova.

“Probajte sa igrom gol, gol, uz tri plus”.

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara